Domů > O nás > Pochvaly

Už po týdnu mi říkají, že zářím (Julie)

Julie: Zdravím vás všechny. Jsem trošku pozadu, ale nevadí, jídla zatím kombinuji z různých dní, podle toho, co mám zrovna nakoupeno, abych neplýtvala jídlem. Jsem nadšená a po týdnu už mi několik lidi řeklo, že nějak zářím – to už mi dlouho nikdo neřekl. Mám radost i z úspěchů vás ostatních a myslím, že o kila vlastně ani tak nejde, možná to bude bonus kurzu Hubneme do plavek navíc, k energii, kterou tímto krásným jídlem dostáváme. Děkuji všem, kteří si s Jíme Jinak dávají práci, jsem vám vděčná a děkuji i všem, kteří se dělíte o zkušenosti s námi ostatními. Ať se vám všem daří. P.S.: žampionové kungpao vřele doporučuji – vynikající!

PS: Přemýšlíš jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlej 😊 Pojď něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskoč do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

První máj – čas otevřených srdcí

První máj je tradičně spojený s láskou, přírodou a novými začátky. Udělejme si v dnešním dni čas pro malé zastavení, chvíli, kdy se zaměříme na to, co je v...
23
3

7 tipů, které byste měli vědět při vaření chřestu

Chřest je specifická zelenina, kterou je třeba pečlivě vybírat i skladovat. Mrkněte, na těchto 7 tipů.
10
3

Zvonek řepka v kuchyni

Do české přírody doputoval ze Středomoří. Víte, že v 17. století se pěstoval pro jeho bílý masitý kořen, který má nasládlou chuť?

Jarní kroupy

Velmi jednoduchý a rychlý recept, který voní jarem. Pokud máte vařené kroupy a fazole, budete mít toto jídlo na stole během chvilky.

Pesto z česnekových výhonků

I výhonky z mladého česneku, které se zalamují, aby česnek nerozkvetl, se dají skvěle využít v naší kuchyni.
47
9

Popenec v kuchyni a v domácí lékárničce

Neprávem zapomenutý pomocník našich prababiček. Jak ho poznat, kdy ho sbírat a jak s ním kouzlit v kuchyni?