Domů > Zdravé recepty > Vaše recepty a fotky

Včerejší oběd

Uvařeno

V šedesáti letech jsem se stala členkou klubu Jíme Jinak. Počáteční investice se mi dávno vrátila – využívám sl...

Znovu jinak po 3 letech – polévka z červené čočky, kterou jsme snědly, než jsem ji stihla vyfotit. Tofu s mrkví, cibulkou a bylinkami, kuskus, zdobeno zatím čerstvou zeleninou. 18letá dcera pravila: “Mami, musím říct, že to bylo dost dobré.” :o)

PS: Přemýšlíte jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlejte 😊 Pojďte něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskočte do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

19

Čočka – energie pro mozek i tělo

Naši předkové jedli čočku a další luštěniny mnohem častěji než my. Na našem trhu jsou základní druhy čočky – hnědá, zelená, černá a červená, ale například ...

Co můžeme ještě vysévat na záhonky?

Už je to tady, doba, kdy už můžeme vysévat různé druhy zeleniny přímo na záhon. My už naseto máme, a co vy? Už jste si nakoupili semínka? Udělali si osevní...
46
9

Brokolice Romanesco

Brokolice Romanesco není jen velmi zdravá, ale je i nádherná a vynikne v každém receptu a klidně i na svátečním stole.

Pečený domácí tvaroh

Tento tvarůžek je trošku pracnější, ale výsledek je tak bezvadný, že stojí za to si s ním trochu pohrát. Určitě nebudete litovat.
13

Emoce a jídlo – jak to funguje

Jaké emoce jsou spojené s jídlem, jak ovlivňují naše zdraví a jak s negativními emocemi pracovat. Jak čelit poruchám příjmu potravy a jak se učíme z vlastn...

Kukuřičná polenta s bršlicí a rýží

Dnešní teplé počasí mě přivedlo při přípravě oběda na kukuřici. Neměla jsem namočenou naši oblíbenou krupici, tak jsem sáhla po instantní polentě a přidala...