Domů > O nás > Pochvaly

Byla jsem překvapená, jak dobře jsou jídla ochucená (Jarmila)

Jarmila: Nejsem zvyklá psát komentáře, ale musím udělat výjimku. Už jsem odzkoušela několik receptů z volně přístupných a byla jsem překvapená, jak dobře jsou jídla ochucená. Na základě toho jsem se rozhodla stát se členkou klubu Jíme Jinak. Děkuji tímto za náhled na nový životní styl, i když se přiznám, že stoprocentní vegan ze mě asi nikdy nebude. Ale inspirací je zde mnoho.

PS: Chceš zdravě shodit na léto?

Pojď na to s námi jinak. Bez deficitu, dřiny a chemie.
Chci lepší postavu!

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

15
10

Zmrzlina – velké téma

Jakmile se oteplí, zaplavujete nás dotazy ohledně zmrzliny. Facebookové profily se plní fotkami malých děti s první zmrzlinou v ruce. A vy se nás ptáte, co...

Třešňové dortíky z fritézy

Připravte si lahodné dortíky s třešněmi v podobě rychlovky v horkovzdušné fritéze nebo troubě. Zdravé, veganské a bez cukru.

Video návod: Jak připravit pickles z mrkve

Kvašená zelenina je velmi chutná a zároveň je to lék. Piklovaná mrkev je moje favoritka v kvašené zelenině. Návštěvy jsou většinou mile překvapené její jem...
16
4

Ministerská panika: Když „sójový párek” ohrožuje národní bezpečnost

Milí čtenáři, máme pro vás zprávu, která vás možná dostane do kolen. Připravte se: český ministr zemědělství Marek Výborný (KDU-ČSL) bojuje s rostlinným jí...

Co vysít v červenci a srpnu

Sklízet ze zahrádky je možné i v zimě, sezóna nekončí poslední letní sklizní. Sklízejte i v zimě. Právě teď je čas na výsev zimní zeleniny!

Aby si na vás hmyz nepřišel: Jak zmenšit riziko poštípání

Všichni to známe – nepříjemný hmyz si to míří přímo k nám a chce uspokojit svojí chuť. Jak je možné, že někteří lidé mají po večerním nájezdu hmyzu t...