Také jste jedním z těch, kteří neví, co připravit z natural bílého tempehu? Tyto extra křupavé kostičky tempehu si zamiluje celá rodina. Jsou výborné jako chuťovka na zobání, do salátů, jako příloha k omáčkám či dušené zelenině.
Ingredience
4 porce
  • 1 celý natural bílý tempeh
  • 1 lžíce sojové omáčky
  • 1 lžíce lahůdkového droždí
  • případně koření a bylinky dle chuti (např. uzená a mletá paprika, kari, grilovací, provensálské aj.)

Jak připravit křupavý natural tempeh

  1. Tempeh nakrájíme na kostky.
  2. V misce smícháme tempeh se sojovou omáčkou.
  3. Jakmile tempeh nasákl, tak ho posypeme droždím a případně dalším kořením nebo bylinkami a pořádně zamícháme.
  4. Umístíme na plech vyložený pečícím papírem.
  5. Pečeme v předem předehřáté troubě na 200°C 15-30 minut (dle typu trouby) dozlatova a dokřupava.

Praktické

Obměna

  • Podobně můžete připravit i natural tofu nebo doma natural seitan.

Děti

  • Tento recept je vhodný pro děti od 1,5 let.

Díky za obrovskou inspiraci

Touto cestou chci Evě a Heleně poděkovat za záslužnou...

Objev stránek

Dobrý den, vaše stránky jsem objevila někdy v tomhle...

S každým jídlem si říkám: “Tohle je TOP”

Eva: S každým dalším jídlem si říkám "tak tohle je...

Výsledky se dostavují okamžitě

Magda:  Jsem moc ráda, že jsem s vámi všemi...

Syn zahodil instantní polévku, aby si dal moji

Dagbri: Mám dobré zprávy. Když starší syn ochutnal tuto...

Moje hmotnost je konečně stabilní

Iva V.: Ahoj Evi, já jsem úplně nadšená ze...

Kurz pro začátečníky

Alena: Děkuji za spoustu podnětů, které jsem na vašem...

Neuvěřitelných 13 cm v pase dole!

Iveta: Od začátku ledna mám 5 kg dole, díky...

Funguje to: po celou zimu jsme fit!

Eva: Chci moc poděkovat za stránky. Momentálně jsem si...

Podzimní detox nemá chybu! Samé dobroty, které mě léčí

Pavlína M.: Již 9 měsíců jsem s Jíme Jinak...

Naučili jste mě, že jídlo není jen o obživě, ale také o radosti a potěšení

Lenka: Jsem přesvědčená, že člověku se dostávají informace, které...

Jeden z nejsilnějších zážitků…

Kateřina: Milá Evi, také jsem chtěla poděkovat za celý kurz....

Kojené dceři se rapidně zlepšil ekzém

Veronbak: Následkem jídla dle JJ se mé 0,75 kojené...

Díky kurzu člověk přemýšlí, co vaří

Kacezak: Tak a první týden je za námi. Jsme...

Poděkování

Dobrý den, vaše stránky jsem objevila cca před měsícem....

Jsem na vašich stránkách závislá

Miluše: Miluji Jíme Jinak! Jsem na vašich stránkách závislá...

Jak to vidíte vy? Napište komentář.

Komentujte
Vaše jméno

Jméno uložíme a zobrazíme, váš e-mail nezveřejníme. Zásady ochrany údajů.

SDÍLEJTE PŘÍSPĚVKY - získejte členství v Klubu JJ nebo jeho prodloužení. Jak to funguje?
Autorem článku je Ajka
Strava pro mne vždy byla a bude středem zájmu. Dává mi možnost žít, poznávat lépe sama sebe, učit se, rozvíjet se a růst. Mou vášní je studium, jak strava ovlivňuje, mění a uzdravuje mé tělo a následné tvoření v kuchyni. To vše budu s vámi ráda sdílet.
Předchozí článekMáte trávicí problémy? Možná trpíte syndromem dráždivého tračníku (IBS)
Další článekKašel, rýma a chřipka: Proč je máme?