










Aneb jak přežít chřipkovou sezónu bez jediného kýchnutí.
Knedlíky jsou moc dobré.
Jen mi přijde zbytečné je ještě vařit když nepřidávám mouku. Při varu se mi dost jahel i rýže oddělilo.
Ale jinak výborné 😋
Vůbec si ale nelámej hlavu. Vím, že je to zelenina co mnoho lidí nezná a nepěstuje. Dá se vždy nahradit. Má sice svoji velmi specifickou chuť, ale chápu, že ne všichni mají možnost si ji vypěstovat.
https://www.jimejinak.cz/rapini-chutna-zelenina-nabita-zdravim/
Moc se omlouvám, někam se vytrácí linky na článek. 🫣
Komentáře
Ahoj, Evi, moc pěkná videa. Hodně věcí mám nastaveno právě tak, jak ve videích říkáš, avšak vždycky je osvěžující si vše znovu připomenout 😊, takže děkuji 🙏.
Zeptala bych se na čaj bancha apod – říkáš, že prakticky neobsahují žádný tein, ale co jsem hledala na eshopech, všude píší, že malé množství teinu obsahují. Špatně hledám? Máš nějaké osvědčené shopy, kde koupit tyto čaje a bez teinu? (ještě malá poznámka – před asi 2 lety jsem objevila firmu English tea, kde mají k dostání vynikající černý čaj, který dekofeinován přírodní cestou 🙏…)
A pokud smím ještě druhou otázku – týká se obilných káv. Piji jen čekankovou, nebo topinanburovou. Ty zmiňuješ mimo jiné i špaldovou, ale jak by to bylo v tomto případě s lepkem a s výživovou hodnotou? Pochybuji, že kávu připravují z celých zrn… (?). Navíc se přiznám, že mě trochu znepokojuje, že jsou ty kávy instantní, avšak stále ji piji, neboť je samozřejmě uživatelsky příjemná a výzkumy na toto téma zatím neznám.
Velmi srdečně Tě zdravím, s úctou a poděkováním, Šárka 🧡
Zajímavé zkušenosti jak lze jíst zdavě a člověka to jídlo zasytí:)