Krupice
15
23
Jahodový želé dezert (bez lepku)
Jahodová varianta na náš oblíbený bezlepkový dezert je velmi osvěžující. Když se podává vychlazený, hravě uspokojí chuť na zmrzlinu. Naše varianta je opět ...
Hlavní jídla
klub
16
2
Gnocchi alla romana se zimní zeleninou
Gnocchi alla romana ve veganské verzi? Ano, jde to perfektně. Vyzkoušejte.
Jídlo pod lupou
klub
17
9
Mouky, jak se v nich vyznat a k čemu je použít
Když se řekne slovo mouka, vybaví se vám určitě spousta různých druhů – špaldová, celozrnná, bílá, chlebová, bezlepková, hrachová, mandlová… Al...
15
21
Domácí instantní kaše Campa dle Tibeťanů – skvělá cestovní potravina
Campa je ideální pokrm každého cestovatele, který chce jíst zdravě, ale nemá možnost si vařit. Tuto jednoduchou tibetskou instantní kaši si můžete vyrobit ...
Třešňový želé řez (bez lepku)
Třešňový řez s želé je příjemným letním osvěžením. Naše varianta je samozřejmě bez cukru, bez vajíček, bez mléka a želé je rostlinného původu. Navíc je to ...
10
Obilný slovníček – znáte všechny pojmy?
Cereální, grahamový, celozrnný, vícezrnné… krupice, lámanka, kroupy. Víte, co tyto pojmy znamenají?
Jídlo pod lupou
klub
6
Chcete to hustý? 10 tipů, jak zahustit jídlo bez jíšky
Zdravější, méně kalorické, lehčí, bez špetky mouky, a přesto stejně chutné! Tak taková jsou jídla zahuštěná jinak, než tradiční jíškou. Nevěříte? Vyzkoušej...