Domů Téma Mikrovlnka

mikrovlnka

Která jídla můžeme ohřívat? A jak to udělat zdravě?

Která jídla je bezpečné ohřívat a která raději ne? Víte, jak je uskladnit, pokud si je chcete vzít s sebou do práce nebo na...

Jak konečně začít vařit zdravě. Jednoduše, bez obav a krok po...

Nachystejte kuchyň Ze začátku stačí mít 2-3 hrnce, alespoň 2 nože (jeden větší na zeleninu a jeden třeba menší), mixér, prkénko na krájení, vařečky,...

13 chyb v jídelníčku, které nás drží od vysněné postavy i...

Většina lidí cítí, že potřebují udělat ve stravě změnu, ale většinou neví, jak začít. Někdy se mylně domnívají, že řešením je vynechat maso, vejce...

Alarmující výsledky studií: Průmyslově zpracované potraviny nás ničí

Snídaňové cereálie, zmrzliny, pizzy, slazené nápoje, rozmrazované pečivo a další průmyslově zpracované potraviny souvisí s výrazným rizikem předčasného úmrtí a dalších zdravotních problémů. Potvrdily...

Mikrovlnka – vše, co jste kdy (ne)chtěli vědět

Mikrovlnka je velmi pohodlný a obecně považovaná za „bezpečný“ způsob přípravy a ohřevu jídel. Toto označení ale v dnešní době nic neznamená. Za bezpečný byl...

Dušan Bláha – Jak na kuchyň podle Feng Shui – 1.díl

Jak má být uspořádaná a vybavená kuchyň, aby se nám v ní dobře a zdravě vařilo? Jaké jsou vhodné barvy, jaké zdroje energie pro...
Téma: tuk, oběd, pestrost ve stravě, BPA, zdravá snídaně, tropické ovoce, mikrovlnná trouba, alternativa masa, energie stromu, jak skladovat jídlo, problémy s trávením, migréna, muesli s jogurtem, jak ohřívat pokrmy, elektřina, Dušan Bláha, plast, ohřívání jídla, jak ohřívat jídlo, sojové maso, indukce, müsli tyčinky, konzervace, oříšky, ohřívané jídlo, ovocné šťávy, banány, rychlovky, sladkosti, mikrovlnka, pestrost, palačinka s ovocem, polotovary, aditiva, energie kuchyně, exotické ovoce, ohřívání pokrmů, svačina, mrazák, éčka, nůž, trávicí problémy, mražené potraviny, vyvážený jídelníček, uzobávání, co pít, kuchyň, co uvařit do zásoby, snídaně, esbit, kyselinotvornost, průjem, pizza, jak začít zdravě, jak ohřívat zeleninu, čím začít, cereálie, znovu ohřívání jídla, zdravý jídelníček, jak začít vařit, oleje, bílá mouka, čerstvé jídlo, jídlo a emoce, začátečníci, sladkost, musli s jogurtem, rafinovaný olej, pesticidy, zdravé potraviny, džus, namáčení oříšků, plyn, večeře, do práce, ohřívání zeleniny, aktivace oříšků, sladké kaše, jak začít, nadýmání, kupované polotovary, plastové krabičky, slinivka, tepelná úprava, rychlá jídla, dynamika ve stravě, ohřev, ohřev jídla, zima, muesli, začátečník, obiloviny, ohřívání jídel, Klub Jíme Jinak, nápoje, kaše s ovocem, mražení, energie vody, skutečné potraviny, muesli s mlékem, svačinky, obezita, mikrovlnky, müsli, kalorie, slaná chuť, koktejlový efekt, alkohol, energie kovu, oběd do práce, semínka, smoothie, škroby, přídatné látky, únava, mražení potravin, potravinářský průmysl, cukr, vývar, pečivo, průmyslové potraviny, ADHD, průmyslově upravené potraviny, sušenky, co mít v kuchyni, slazené nápoje, svačiny, granola, zuby, jednoduché cukry, zeleninový vývar, dynamika, proč neohřívat v mikrovlnce, chyby v jídelníčku, časté jedení, konzervované potraviny, nadváha, musli s mlékem, jak sestavit jídelníček, Video, počítání kalorií, elektrika, Feng Shui, zmrzlina, veganství, jídlo do školy, ořechy, jídlo do práce, koláče, umělé látky

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?