Která jídla je bezpečné ohřívat a která raději ne? Víte, jak je uskladnit, pokud si je chcete vzít s sebou do práce nebo na výlet? A jaký je zdravý způsob ohřívání pokrmů? Jestli je pro vás běžné, že si jeden den navaříte do zásoby a celý týden jídla ohříváte, pak vás možná překvapí, že to není příliš vhodný způsob.
V článku dále zjistíte:
- Co v našem těle dělá znovu ohřívané jídlo
- Proč je vhodné jídlo vařit vždy čerstvé
- Která jídla je třeba sníst ihned po uvaření
- Která jídla můžeme znovu ohřívat
- Jak jídla správně ohřívat
🔒 Přístupné členům Klubu Jíme Jinak

💕 Líbí se vám recepty a články, které tu čtete zdarma a bez reklam? Díky členům Klubu JJ je můžeme psát.
✨ Za podporu Klubákům dáváme prémiové materiály, jako je tento, videorecepty, jídelníčky, odborné materiály, poradnu a slevy na nákupy (knih, potravin, kurzů).
🍒 Oceňte naše mnohaleté úsilí a zvažte členství.
Co říkají o Klubu Jíme Jinak členové
Labarunka: Ahoj, členství jsem si koupila hned…recepty s videem jsou super, zvlášť pro mě jako začátečnici…Díky za tu práci, kterou odvádíte za nás a shrnujete veškeré poznatky a zkušenosti. Krásná práce.
Chci do Klubu
Zjistit více