Domů Téma Ohřívání jídla

ohřívání jídla

Která jídla můžeme ohřívat? A jak to udělat zdravě?

Která jídla je bezpečné ohřívat a která raději ne? Víte, jak je uskladnit, pokud si je chcete vzít s sebou do práce nebo na...

Jak konečně začít vařit zdravě. Jednoduše, bez obav a krok po...

Nachystejte kuchyň Ze začátku stačí mít 2-3 hrnce, alespoň 2 nože (jeden větší na zeleninu a jeden třeba menší), mixér, prkénko na krájení, vařečky,...

Kdy vařená zelenina druhý den nevadí

Kdy můžeme zeleninu, která už je vařená, sníst několik hodin po uvaření nebo i druhý den, aniž by nám to škodilo? Máme pro vás praktické...

Proč je nutné mít jídlo čerstvé?

Je nutné mít každý pokrm čerstvě uvařený nebo lze ohřát pokrm i druhý den? Co se v těle děje po konzumaci ohřátého pokrmu a...

Mikrovlnka – vše, co jste kdy (ne)chtěli vědět

Mikrovlnka je velmi pohodlný a obecně považovaná za „bezpečný“ způsob přípravy a ohřevu jídel. Toto označení ale v dnešní době nic neznamená. Za bezpečný byl...

Dušan Bláha – Jak na kuchyň podle Feng Shui – 1.díl

Jak má být uspořádaná a vybavená kuchyň, aby se nám v ní dobře a zdravě vařilo? Jaké jsou vhodné barvy, jaké zdroje energie pro...
Téma: jak začít vařit, jak dlouho namáčet luštěniny, jídelníček, luštěniny, jídlo do práce, celodenní jídelníček, mikrovlnka, zdravé potraviny, jak začít zdravě, plast, pH, termoska, mraznička, večeře, ohřívání v mikrovlnce, ohřívání pokrmů, Klub Jíme Jinak, mražení potravin, jak ohřívat zeleninu, ohřívání zeleniny, plasty, minerály, recepty, ohřívané jídlo, nejrychlejší jídla, jak sestavit jídelníček, počítání kalorií, čerstvé jídlo, esbit, svačina, oběd do práce, rychlá jídla, plyn, tepelně zpracovaná zelenina, mikrovlnky, ohřev jídla, vývar, vyvážený jídelníček, svačinky, obiloviny, jak krájet, plastové krabičky, jídlo a emoce, čím začít, uchování zeleniny, aktivace oříšků, Video, energie kuchyně, jídlo do školy, semínka, BPA, začátečníci, kyselinotvorná zelenina, jak zpracovat zeleninu, svačiny, energie země, mrazák, kyselinotvornost, jak začít, sladkost, znovu ohřívání, energie vody, termosky, jak zařídit kuchyň, jak ohřívat, co uvařit do zásoby, jak ohřívat pokrmy, tepelná úprava, týdenní jídelníček, barvy v kuchyni, jak vařit obiloviny, zelenina, ohřev, vybavení kuchyně, ohřívání jídla, zeleninový vývar, energie stromu, co pít, rychlé vaření, energie prostoru, co mít v kuchyni, ovoce, co jíst, zdravý jídelníček, namáčení semínek, indukce, mikrovlnná trouba, rychlovky, energie kovu, kantýna, elektřina, jak skladovat jídlo, začátečník, kalorie, plastové nádoby, Feng Shui, energie ohně, ohřívaná zelenina, kuchyň, nůž, znovu ohřívání jídla, namáčení, jak vařit zeleninu, snídaně, jak vařit luštěniny, ohřívání jídel, skladování pokrmů, oběd, mražení, mikrovlny, jak ohřívat jídlo, oříšky, nadýmání, do práce, namáčení oříšků, obědy, elektrika, ohřívání, zásaditost, vaření, krev, nápoje, proč neohřívat v mikrovlnce, Dušan Bláha, jak skladovat pokrmy

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?