Kdy můžeme zeleninu, která už je vařená, sníst několik hodin po uvaření nebo i druhý den, aniž by nám to škodilo? Máme pro vás praktické tipy, jak s ní naložit, pokud jsme ji uvařili větší množství nebo si potřebujeme vzít jídlo s sebou.
V článku dále zjistíte:
Proč bychom měli jíst vždy čerstvé jídlo a nedělat ho do zásoby
Která jídla můžeme znovu ohřívat
Jak uchovávat zbytky od oběda nebo večeře, aniž by nám škodily
💕 Líbí se vám recepty a články, které tu čtete zdarma a bez reklam? Díky členům Klubu JJ je můžeme psát.
✨ Za podporu Klubákům dáváme prémiové materiály, jako je tento, videorecepty, jídelníčky, odborné materiály, poradnu a slevy na nákupy (knih, potravin, kurzů).
🍒 Oceňte naše mnohaleté úsilí a zvažte členství.
Co říkají o Klubu Jíme Jinak členové
Labarunka: Ahoj, členství jsem si koupila hned…recepty s videem jsou super, zvlášť pro mě jako začátečnici…Díky za tu práci, kterou odvádíte za nás a shrnujete veškeré poznatky a zkušenosti. Krásná práce.