Kdy vařená zelenina druhý den nevadí

2
Kdy můžeme zeleninu, která už je vařená, sníst několik hodin po uvaření nebo i druhý den, aniž by nám to škodilo? Máme pro vás praktické tipy, jak s ní naložit, pokud jsme ji uvařili větší množství nebo si potřebujeme vzít jídlo s sebou.
V článku dále zjistíte:
  • Proč bychom měli jíst vždy čerstvé jídlo a nedělat ho do zásoby
  • Která jídla můžeme znovu ohřívat
  • Jak uchovávat zbytky od oběda nebo večeře, aniž by nám škodily
  • Které pokrmy můžeme dělat ve větším množství
  • Jak vykompenzovat znovu ohřáté jídlo

🔒 Přístupné členům Klubu Jíme Jinak

Klub Jíme Jinak

💕 Líbí se vám recepty a články, které tu čtete zdarma a bez reklam? Díky členům Klubu JJ je můžeme psát.

✨ Za podporu Klubákům dáváme prémiové materiály, jako je tento, videorecepty, jídelníčky, odborné materiály, poradnu a slevy na nákupy (knih, potravin, kurzů).

🍒 Oceňte naše mnohaleté úsilí a zvažte členství.

Co říkají o Klubu Jíme Jinak členové

Labarunka: Ahoj, členství jsem si koupila hned…recepty s videem jsou super, zvlášť pro mě jako začátečnici…Díky za tu práci, kterou odvádíte za nás a shrnujete veškeré poznatky a zkušenosti. Krásná práce.

Chci do Klubu
Zjistit více

🔒 Je zamčeno, i když jste s námi v partě? Přihlaste se. Nebo zkuste nápovědu.

2 komentáře. Jak to vidíte vy? Napište komentář.

Předchozí článekPřednáška MUDr. Strnadelové a Jana Zerzána v Praze 11.5. 2019
Další článekNejste na to sami! Seznamte se s těmi, co jedí jinak.