Domů > Klub Jíme Jinak > Akademie

Kdy vařená zelenina druhý den nevadí

Kdy můžeme zeleninu, která už je vařená, sníst několik hodin po uvaření nebo i druhý den, aniž by nám to škodilo? Máme pro vás praktické tipy, jak s ní naložit, pokud jsme ji uvařili větší množství nebo si potřebujeme vzít jídlo s sebou.

V článku dále zjistíte:
  • Proč bychom měli jíst vždy čerstvé jídlo a nedělat ho do zásoby
  • Která jídla můžeme znovu ohřívat
  • Jak uchovávat zbytky od oběda nebo večeře, aniž by nám škodily
  • Které pokrmy můžeme dělat ve větším množství
  • Jak vykompenzovat znovu ohřáté jídlo

Přístupné členům klubu Jíme Jinak

Prozkoumat Klub

Členové Klubu mají na Jíme Jinak prémiové materiály, jako je tento, videorecepty, jídelníčky, odborné materiály, poradnu, slevy na nákupy (knih, potravin, kurzů) a další výhody. Díky finanční podpoře můžeme stránky Jíme Jinak dělat svobodně a nechat je bez reklam. Budeme rádi, když se přidáte a podpoříte naše mnohaleté úsilí. ❤

Co říkají o Klubu Jíme Jinak členové

Labarunka: Ahoj, členství jsem si koupila hned…recepty s videem jsou super, zvlášť pro mě jako začátečnici…Díky za tu práci, kterou odvádíte za nás a shrnujete veškeré poznatky a zkušenosti. Krásná práce.

PS: Cítíš se v plavkách sebevědomě?

Pokud letos nechceš schovávat zadek pod ručník, pojď na to s námi jinak.
Chci lepší postavu!

Se změnou jídelníčku jsem se zbavila mnoha zdravotních potíží, se kterými si medicína nevěděla rady 30 let. Jídlo, vaření, psaní a šíření zdravého životního stylu se stalo mojí vášní. Je mi čím dál lépe a konečně mám své zdraví ve svých rukách. Celý příběh

33 lidí už poděkovalo za článek.

Komentáře

Klub
Krákora
24. 1. 2023
Dobrý den, jsem...
Klub
Anastasia
10. 8. 2022
To nestresování...
Ukázat další komentáře