Domů Téma Ohřívání pokrmů

ohřívání pokrmů

Mražená versus čerstvá zelenina a ovoce. Víte, co je lepší?

Už i studie vědí, že uměle dozrávané čerstvé ovoce a zelenina, které dlouho cestuje, než se dostane do supermarketu, obsahuje minimum vitamínů. Není lepší...

Jak konečně začít vařit zdravě. Jednoduše, bez obav a krok po...

Nachystejte kuchyň Ze začátku stačí mít 2-3 hrnce, alespoň 2 nože (jeden větší na zeleninu a jeden třeba menší), mixér, prkénko na krájení, vařečky,...

Kdy vařená zelenina druhý den nevadí

Kdy můžeme zeleninu, která už je vařená, sníst několik hodin po uvaření nebo i druhý den, aniž by nám to škodilo? Máme pro vás praktické...

Proč je nutné mít jídlo čerstvé?

Je nutné mít každý pokrm čerstvě uvařený nebo lze ohřát pokrm i druhý den? Co se v těle děje po konzumaci ohřátého pokrmu a...

Mikrovlnka – vše, co jste kdy (ne)chtěli vědět

Mikrovlnka je velmi pohodlný a obecně považovaná za „bezpečný“ způsob přípravy a ohřevu jídel. Toto označení ale v dnešní době nic neznamená. Za bezpečný byl...

Dušan Bláha – Jak na kuchyň podle Feng Shui – 1.díl

Jak má být uspořádaná a vybavená kuchyň, aby se nám v ní dobře a zdravě vařilo? Jaké jsou vhodné barvy, jaké zdroje energie pro...
Téma: kalorie, mražená směs, minerály, brokolice, zamrazování, plyn, vitamín C, semínka, ovoce, zeleninový vývar, mražení, ohřívání jídel, čerstvé jídlo, plastové krabičky, namáčení oříšků, jak ohřívat pokrmy, Feng Shui, znovu ohřívání, mikrovlnky, oběd do práce, mražená jídla, tepelně zpracovaná zelenina, jak vařit obiloviny, mražení potravin, plastové nádoby, termosky, do práce, TČM, celodenní jídelníček, týdenní jídelníček, namáčení, zásaditost, vápník, jak začít zdravě, energie země, polyfenoly, zmrzlé ovoce, vitamín E, špenát, sezónnost, skladování pokrmů, jak ohřívat zeleninu, začátečník, energie prostoru, jídelníček, jak začít vařit, čerstvost, extrémní jin, kyselinotvorná zelenina, rychlovky, začátečníci, ohřívaná zelenina, mražený hrášek, počítání kalorií, zelenina, indukce, obiloviny, jak krájet, nůž, energie stromu, hotová jídla, jinová energie, jak sestavit jídelníček, krev, mražená zelenina, sušení, kuchyň, vitamín A, ohřívání, rychlé vaření, jak ohřívat jídlo, elektrika, vyvážený jídelníček, mikrovlnka, rychlá jídla, znovu ohřívání jídla, tradiční čínská medicína, co jíst, plasty, jin, energie kuchyně, mražené potraviny, aktivace oříšků, jak zařídit kuchyň, kyselinotvornost, jak vařit luštěniny, energie ohně, sladkost, obědy, svačiny, oříšky, sezónní zelenina, vláknina, mikrovlnná trouba, vývar, čerstvá strava, jídlo do školy, zavařování, snídaně, nejrychlejší jídla, vaření, QI, čerstvá zelenina, kvašení, zmrzlá zelenina, jak dlouho namáčet luštěniny, mikrovlny, nezralé ovoce, energie kovu, kukuřice, BPA, svačina, hotovky, luštěniny, recepty, supermarket, večeře, namáčení semínek, proč neohřívat v mikrovlnce, oběd, ohřívání jídla, supermarkety, pesticidy, uchování zeleniny, nadýmání, energie vody, pH, růžičková kapusta, kantýna, polotovary, co pít, mrkev, vybavení kuchyně, ohřívání pokrmů, jak zpracovat zeleninu, nápoje, zdravý jídelníček, mražené, mražené jídlo, barvy v kuchyni, svačinky, mrazák, Dušan Bláha, jídlo a emoce, ohřívání v mikrovlnce, železo, plast, ohřev jídla, co mít v kuchyni, jídlo do práce

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?