Domů Téma Ohřívání pokrmů

ohřívání pokrmů

Jak konečně začít vařit zdravě. Jednoduše, bez obav a krok po...

Nachystejte kuchyň Ze začátku stačí mít 2-3 hrnce, alespoň 2 nože (jeden větší na zeleninu a jeden třeba menší), mixér, prkénko na krájení, vařečky,...

Mražená versus čerstvá zelenina a ovoce. Víte, co je lepší?

Už i studie vědí, že uměle dozrávané čerstvé ovoce a zelenina, které dlouho cestuje, než se dostane do supermarketu, obsahuje minimum vitamínů. Není lepší...

Kdy vařená zelenina druhý den nevadí

Kdy můžeme zeleninu, která už je vařená, sníst několik hodin po uvaření nebo i druhý den, aniž by nám to škodilo? Máme pro vás praktické...

Proč je nutné mít jídlo čerstvé?

Je nutné mít každý pokrm čerstvě uvařený nebo lze ohřát pokrm i druhý den? Co se v těle děje po konzumaci ohřátého pokrmu a...

Mikrovlnka – vše, co jste kdy (ne)chtěli vědět

Mikrovlnka je velmi pohodlný a obecně považovaná za „bezpečný“ způsob přípravy a ohřevu jídel. Toto označení ale v dnešní době nic neznamená. Za bezpečný byl...

Dušan Bláha – Jak na kuchyň podle Feng Shui – 1.díl

Jak má být uspořádaná a vybavená kuchyň, aby se nám v ní dobře a zdravě vařilo? Jaké jsou vhodné barvy, jaké zdroje energie pro...
Téma: vybavení kuchyně, mražené ovoce, zmrzlé ovoce, vitamín E, mikrovlnná trouba, supermarkety, jak ohřívat pokrmy, vyvážený jídelníček, znovu ohřívání, termoska, energie prostoru, týdenní jídelníček, jak krájet, mražená jídla, špenát, jídlo a emoce, nápoje, vitamín C, jak ohřívat jídlo, jak zpracovat zeleninu, jak začít, mikrovlnky, sezónnost, zamražení, ohřev jídla, co pít, svačiny, energie stromu, ohřívání jídla, čerstvé jídlo, recepty, aktivace oříšků, mražení ovoce, termosky, mikrovlnka, jak vařit obiloviny, krev, zavařování, polyfenoly, kuchyň, plast, kantýna, energie země, zamrazování, ohřívání pokrmů, sušení, ohřívaná zelenina, Feng Shui, začátečníci, elektřina, namáčení semínek, jinová energie, mrazák, QI, brokolice, plastové krabičky, nezralé ovoce, do práce, tepelně zpracovaná zelenina, namáčení, jak zařídit kuchyň, polotovary, indukce, ohřívané jídlo, znovu ohřívání jídla, jak začít vařit, Klub Jíme Jinak, nadýmání, jak ohřívat zeleninu, plastové nádoby, čerstvost, sladkost, jin, jídlo do práce, skladování pokrmů, barvy v kuchyni, supermarket, rychlovky, oběd, mražené jídlo, blanšírování, mražená směs, co mít v kuchyni, růžičková kapusta, čerstvá strava, čerstvá zelenina, sezónní zelenina, mražení zeleniny, mražený hrášek, mražené potraviny, vaření, ohřívání v mikrovlnce, jídlo do školy, TČM, oříšky, počítání kalorií, semínka, minerály, plasty, obiloviny, luštěniny, plyn, zdravé potraviny, namáčení oříšků, energie vody, kyselina listová, mražení potravin, zmrzlá zelenina, svačinky, proč neohřívat v mikrovlnce, tradiční čínská medicína, Video, kvašení, mikrovlny, hotová jídla, snídaně, mražení, obědy, rychlá jídla, oběd do práce, jak vařit luštěniny, co jíst, kukuřice, jídelníček, energie kuchyně, pH, extrémní jin, zelenina, energie ohně, zdravý jídelníček, Dušan Bláha, elektrika, jak sestavit jídelníček, sezónní ovoce, celodenní jídelníček, mražené, kyselinotvornost, uchování zeleniny, mražená zelenina, čerstvé ovoce, hotovky, ovoce, ohřívání jídel, svačina, kyselinotvorná zelenina, ohřívání, vitamín A, železo, kalorie, BPA

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?