Už i studie vědí, že uměle dozrávané čerstvé ovoce a zelenina, které dlouho cestuje, než se dostane do supermarketu, obsahuje minimum vitamínů. Není lepší si tedy kupovat mražené ovoce a zeleninu, anebo si ho sami zamrazit? Jaký je rozdíl z hlediska živin mezi čerstvou a mraženou potravinou - která je lepší? A co takhle ušetřit čas, zamrazit si uvařená jídla dopředu a pak si je ohřívat - je to vhodné? Co na toto téma říkají studie a co celostní medicína? Tyto otázky mě velmi zajímaly, tak jsem se jim rozhodla přijít na kloub. Přináším vám výsledky mého zkoumání, abyste už i vy měli jasno!

Mražená versus čerstvá zelenina a ovoce. Víte, co je lepší?
Od
Jíme Jinak11
Vaše opravdové příběhy
Zbavila jsem se depresí i nadbytečných kil (Renáta, 57 let)
Kvůli zdravotním potížím jsem se dostala do těžkých depresí,...
Díky změně stravy jsem mámou i po čtyřicítce (Jana, 43 let)
Po dvou potratech jsem už nedoufala v úspěch, ale...
Problémy s prostatou řeším úspešně i bez léků (Jaroslav, 52 let)
Naposledy jsme si psali po skončení Jarní očisty, někdy...