Už i studie vědí, že uměle dozrávané čerstvé ovoce a zelenina, které dlouho cestuje, než se dostane do supermarketu, obsahuje minimum vitamínů. Není lepší si tedy kupovat mražené ovoce a zeleninu, anebo si ho sami zamrazit? Jaký je rozdíl z hlediska živin mezi čerstvou a mraženou potravinou – která je lepší? A co takhle ušetřit čas, zamrazit si uvařená jídla dopředu a pak si je ohřívat – je to vhodné? Co na toto téma říkají studie a co celostní medicína? Tyto otázky mě velmi zajímaly, tak jsem se jim rozhodla přijít na kloub. Přináším vám výsledky mého zkoumání, abyste už i vy měli jasno!
Přístupné členům klubu Jíme Jinak
Prozkoumat Klub
Členové Klubu u nás mají prémiové materiály, jako je tento, videorecepty, jídelníčky,
odborné materiály, poradnu, slevy na nákupy (knih, potravin, kurzů) a další výhody.
Díky finanční podpoře můžeme stránky Jíme Jinak dělat svobodně a nechat je bez reklam.
Budeme rádi, když se přidáte a podpoříte naše mnohaleté úsilí. ❤
Co říkají o Klubu Jíme Jinak členové
Labarunka: Ahoj, členství jsem si koupila hned…recepty s videem jsou super,
zvlášť pro mě jako začátečnici…Díky za tu práci, kterou odvádíte za nás
a shrnujete veškeré poznatky a zkušenosti. Krásná práce.
A co dále? Blíží se čas na jarní detox!
Pokud vám po zimě
chybí energie, trápí vás
únava nebo máte
kila navíc, pojďte s tím něco udělat. Nenecháme vás v tom a hážeme záchranné lano! 😊 Začínáme
8 týdenní Jarní očistu.
Pročistíme tělo,
zlepšíme jídelníček i postavu a zase bude dobře.
Komentáře