Blanšírování
33
17
Chřestová sezóna je tu: 9 faktů, které vás překvapí
Chřest je velmi zajímavá zelenina a jeho sezóna je právě v plném proudu. Věděli jste například, že Česko bylo dříve chřestovou velmocí a náš chřest byl teh...
klub
29
11
Mražená versus čerstvá zelenina a ovoce. Víte, co je lepší?
Už i studie vědí, že uměle dozrávané čerstvé ovoce a zelenina, které dlouho cestuje, než se dostane do supermarketu, obsahuje minimum vitamínů. Není lepší ...
91
3
Slovníček zdravé výživy. Odteď už budete vědět, o co jde!
Zdravá výživa je plná cizích a záhadných slov. Víte co znamená třeba kimpira, congee, gomasio, kuzu nebo mochi? Připravili jsme pro vás podrobný slovníček ...
44
3
Jak vařit a připravovat zeleninu pokaždé jinak (9 způsobů)
Vaříte zeleninu pořád na ten stejný způsob? Inspirujte se některým z těchto 9 způsobů vaření a úpravy zeleniny a jídlo na talíři už nikdy nebude nuda.
klub
1
7 praktických vychytávek, jak si usnadnit vaření
Naučíme vás naše oblíbené a osvděčené zkratky, díky kterým ušetříte nejen nádobí, ale také čas. Proč si to v kuchyni neusnadnit, když to jde, že?