Domů Téma Mražení

mražení

Která jídla můžeme ohřívat? A jak to udělat zdravě?

Která jídla je bezpečné ohřívat a která raději ne? Víte, jak je uskladnit, pokud si je chcete vzít s sebou do práce nebo na...

Test rostlinných masových alternativ. Jak dopadly?

S alternativami pro vegany a vegetariány jako by se roztrhl pytel. Už i běžné obchody nabízí řadu produktů. Kromě rostlinných jogurtů, sýrů a mlék,...

Mražená versus čerstvá zelenina a ovoce. Víte, co je lepší?

Už i studie vědí, že uměle dozrávané čerstvé ovoce a zelenina, které dlouho cestuje, než se dostane do supermarketu, obsahuje minimum vitamínů. Není lepší...

Česká super potravina – moruše

Celé léto se dají sklízet. Jsou sladké a mají široké využití. Moruše obsahují vitaminy C, E a některé ze skupiny B. Najdete v nich...

Ošetření a dodatečné úpravy bio i nebio potravin (2. díl)

Obsahuje rýže v bio kvalitě mastek? Voskuje se? Jak se bio potraviny ošetřují před škůdci? Chemicky jako konvenční potraviny? A je pravda, že se...

Ošetření a dodatečné úpravy bio i nebio potravin (1. díl)

Obsahuje bílá rýže v bio kvalitě mastek? Voskuje se? Je v ní arzen? Poznáme to z obalu výrobků? Jak se bio potraviny ošetřují před...
Téma: superfoods, beyond, jak udělat marmeládu, mražená dřeň, beyond meat, veganský salám, rostlinné bílkoviny, blanšírování, dřeň z ovoce, polotovary, vegan klobásky, ovocná dřeń, vegan párek, burger, mražená směs, mražená jídla, mražené, jak nahradit maso, mikrovlnka, škůdci, ovocná marmeláda, veganství, jin, ovocná zmrzlina, džem, švestková povidla, špenát, bio potraviny, úpravy potravin, hedvábí, vegan uzeniny, marmeláda z ovoce, ohřívání jídla, mražení zeleniny, obaly, mrkev, hrušková povidla, sója, vegetariánské recepty, esbit, obiloviny, vege párky, sezóna podzim, probio, vláknina, jídlo do práce, mražení, hotová jídla, sezónní zelenina, bez masa, vitamín E, polyfenoly, ohřívání zeleniny, vegan maso, rezidua, protein ze soji, vegan, vegan párky, pesticidy, náhražka masa, sezónní ovoce, moruše, ekologické zemědělství, sušení, nezralé ovoce, růžičková kapusta, zelenina, jak skladovat pokrmy, vitamín A, luštěniny, kvalita potravin, mastek, jak ohřívat, marmeláda, hotovky, jídlo do školy, jinová energie, vegetariánský salám, vápník, bio seriál, zamražení, ohřívání pokrmů, ohřívání, sladké, sušená zelenina, alternativa masa, alternativy masa, povidla ze švestke, zkratky a tipy, sezóna léto, mražené potraviny, jak zpracovat ovoce, co uvařit do zásoby, mraznička, jak ohřívat pokrmy, mražení potravin, supermarkety, burgery, znovu ohřívání jídla, rostlinné párky, úroda zeleniny, zamrazování, barvivo, vege salám, mražená zelenina, voskování rýže, mražené jídlo, keř, čerstvá zelenina, malinová marmeláda, jak ohřívat jídlo, tepelná úprava, mrazák, kyselina listová, vegetariánství, marmeláda recept, extrémní jin, rostlinný burger, Základní principy, mražení ovoce, kyselinotvornost, ošetřování plodin, vegan burger, bez cukru, křížaly, mražené ovoce, jak udělat povidla povidla z jablek, pšeničná bílkovina, rostlinné masné výrobky, pasterizace, strom, termoska, Klub Jíme Jinak, meruňková marmeláda, QI, sezónnost, sojové maso, kuchyň, arzen, broskvová marmeláda, ozařování, ovocné nanuky, povidla z hrušek, železo, jak skladovat jídlo, sojový koncentrát, proteiny, vege párek, marmelády, morušovník

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?