Domů Téma Mražení

mražení

Která jídla můžeme ohřívat? A jak to udělat zdravě?

Která jídla je bezpečné ohřívat a která raději ne? Víte, jak je uskladnit, pokud si je chcete vzít s sebou do práce nebo na...

Test rostlinných masových alternativ. Jak dopadly?

S alternativami pro vegany a vegetariány jako by se roztrhl pytel. Už i běžné obchody nabízí řadu produktů. Kromě rostlinných jogurtů, sýrů a mlék,...

Mražená versus čerstvá zelenina a ovoce. Víte, co je lepší?

Už i studie vědí, že uměle dozrávané čerstvé ovoce a zelenina, které dlouho cestuje, než se dostane do supermarketu, obsahuje minimum vitamínů. Není lepší...

Česká super potravina – moruše

Celé léto se dají sklízet. Jsou sladké a mají široké využití. Moruše obsahují vitaminy C, E a některé ze skupiny B. Najdete v nich...

Ošetření a dodatečné úpravy bio i nebio potravin (2. díl)

Obsahuje rýže v bio kvalitě mastek? Voskuje se? Jak se bio potraviny ošetřují před škůdci? Chemicky jako konvenční potraviny? A je pravda, že se...

Ošetření a dodatečné úpravy bio i nebio potravin (1. díl)

Obsahuje bílá rýže v bio kvalitě mastek? Voskuje se? Je v ní arzen? Poznáme to z obalu výrobků? Jak se bio potraviny ošetřují před...
Téma: pesticidy, tepelná úprava, obiloviny, zamražení, mikrovlnka, termoska, marmeláda z ovoce, extrémní jin, čerstvé ovoce, úroda ovoce, náhražka masa, ohřívání jídla, vegan, zavařování, kyselina listová, hedvábí, luštěniny, kuchyň, rostlinné maso, bio seriál, protein ze soji, čerstvá strava, kyselinotvorná zelenina, blanšírování, jak zpracovat ovoce, pšeničná bílkovina, jak ohřívat, dřeň z ovoce, hotovky, ovoce, kotouč, povidla z hrušek, arzen, mražená dřeň, vegetariánské recepty, vegan burger, ohřívání zeleniny, pšenice, supermarkety, hotová jídla, nefermentovaná soja, ohřívání jídel, jahodová marmeláda, pasterizace, marmeláda bez cukru, proteiny, marmeláda recept, rostlinné burgery, mrazák, bio, Klub Jíme Jinak, vegan klobásky, sojové maso, polyfenoly, TČM, strom, sojový koncentrát, vegetariánský salám, špenát, ohřívání, vegetariánské párky, mrkev, QI, vláknina, jak skladovat pokrmy, rezidua, ekologické zemědělství, sója, jak udělat marmeládu, keř, zelenina, vege párek, probio, moruše, chemie, brokolice, esbit, burger, bio potraviny, veganský salám, sezóna podzim, vegan párky, sezónní ovoce, obaly, sladké, morušovník, polotovary, mražená zelenina, mastek v rýži, ozařování, růžičková kapusta, vitamín A, vegetariánství, oběd do práce, jak ohřívat pokrmy, vitamín C, marmeláda, barvivo, ovocná zmrzlina, alternativa masa, rostlinné alternativy, umělé maso, jídlo do školy, ohřívání pokrmů, marmelády, kvašení, rostlinné masné výrobky, veganství, vege salám, zamrazování, mražené potraviny, sezónní zelenina, jin, vegan uzeniny, co uvařit do zásoby, ovocná marmeláda, broskvová marmeláda, mražené, tradiční čínská medicína, zdravé zavařování, kyselinotvornost, bez cukru, mražení ovoce, rostlinné párky, rostlinné bílkoviny, sojový protein, mražené výrobky, nezralé ovoce, škůdci, mražení, kukuřice, mražená jídla, sušení, superfoods, mraznička, železo, jak udělat povidla povidla z jablek, zavařeniny, čerstvá zelenina, hrušková povidla, vegan párek, sezónnost, voskování rýže, mražení potravin, mražení zeleniny, vegetariánský burger, vitamín E, sušená zelenina, supermarket, burgery

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?