Domů Téma Mražení

mražení

Která jídla můžeme ohřívat? A jak to udělat zdravě?

Která jídla je bezpečné ohřívat a která raději ne? Víte, jak je uskladnit, pokud si je chcete vzít s sebou do práce nebo na...

Test rostlinných masových alternativ. Jak dopadly?

S alternativami pro vegany a vegetariány jako by se roztrhl pytel. Už i běžné obchody nabízí řadu produktů. Kromě rostlinných jogurtů, sýrů a mlék,...

Mražená versus čerstvá zelenina a ovoce. Víte, co je lepší?

Už i studie vědí, že uměle dozrávané čerstvé ovoce a zelenina, které dlouho cestuje, než se dostane do supermarketu, obsahuje minimum vitamínů. Není lepší...

Česká super potravina – moruše

Celé léto se dají sklízet. Jsou sladké a mají široké využití. Moruše obsahují vitaminy C, E a některé ze skupiny B. Najdete v nich...

Ošetření a dodatečné úpravy bio i nebio potravin (2. díl)

Obsahuje rýže v bio kvalitě mastek? Voskuje se? Jak se bio potraviny ošetřují před škůdci? Chemicky jako konvenční potraviny? A je pravda, že se...

Ošetření a dodatečné úpravy bio i nebio potravin (1. díl)

Obsahuje bílá rýže v bio kvalitě mastek? Voskuje se? Je v ní arzen? Poznáme to z obalu výrobků? Jak se bio potraviny ošetřují před...
Téma: vápník, hrušková povidla, kuchyň, vitamín E, keř, mikrovlnka, kyselinotvornost, ozařování, vegetariánský salám, náhražka masa, vitamín C, vegetariánské recepty, vegan, sezónnost, ovocná dřeń, termoska, křížaly, dezert, chemie, polotovary, dřeň z ovoce, bez cukru, čerstvost, mražená dřeň, mražení, kotouč, škůdci, ošetřování plodin, vegetariánské párky, beyond, rezidua, pesticidy, beyond meat, zmrzlá zelenina, QI, burgery, mraznička, mražená směs, sušení, zamrazování, kyselina listová, vláknina, sezónní zelenina, jídlo do práce, jak udělat marmeládu, sezóna léto, vegan uzeniny, označování potravin, zavařování, polyfenoly, ohřívání pokrmů, sušené ovoce, supermarkety, vegetariánský burger, čerstvá strava, jak skladovat pokrmy, rýže, bio, moruše, luštěniny, ohřívání zeleniny, veganský salám, mikrovlnná trouba, alternativy masa, rostlinné alternativy, sladké, mrkev, ohřívání, rostlinný burger, umělé maso, jin, železo, malinová marmeláda, zelenina, marmeláda bez cukru, hotová jídla, veganství, TČM, broskvová marmeláda, hedvábí, ekologické zemědělství, ovocná zmrzlina, úroda ovoce, sušená zelenina, tradiční čínská medicína, vegan klobásky, mražená zelenina, kvašení, burger, švestková povidla, ohřívání jídla, čerstvá zelenina, ovocná marmeláda, mastek, rostlinné masné výrobky, Klub Jíme Jinak, povidla, úpravy potravin, marmeláda recept, ovoce, alternativa masa, zmrzlina, pšeničná bílkovina, nnuky, mražené ovoce, extrémní jin, zavařeniny, mražené jídlo, jak nahradit maso, obiloviny, tepelná úprava, jak ohřívat, kukuřice, vegetariánství, vege salám, růžičková kapusta, jak ohřívat jídlo, rostlinné maso, mražené, sezónní ovoce, arzen, jak vařit zeleninu, obaly, mražené výrobky, bio potraviny, sojový koncentrát, jak zpracovat ovoce, vegan párky, pšenice, kyselinotvorná zelenina, povidla ze švestke, mražení zeleniny, jak ohřívat pokrmy, co uvařit do zásoby, proteiny, znovu ohřívání jídla, džem, strom, jak udělat povidla povidla z jablek, jídlo do školy, nezralé ovoce, vitamín A, nefermentovaná soja, vegan maso, zdravé zavařování, mrazák, meruňková marmeláda, barvivo, bez masa, sojové maso

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?