Domů Téma Mražení

mražení

Test rostlinných masových alternativ. Jak dopadly?

S alternativami pro vegany a vegetariány jako by se roztrhl pytel. Už i běžné obchody nabízí řadu produktů. Kromě rostlinných jogurtů, sýrů a mlék,...

Mražená versus čerstvá zelenina a ovoce. Víte, co je lepší?

Už i studie vědí, že uměle dozrávané čerstvé ovoce a zelenina, které dlouho cestuje, než se dostane do supermarketu, obsahuje minimum vitamínů. Není lepší...

Česká super potravina – moruše

Celé léto se dají sklízet. Jsou sladké a mají široké využití. Moruše obsahují vitaminy C, E a některé ze skupiny B. Najdete v nich...

Ošetření a dodatečné úpravy bio i nebio potravin (2. díl)

Obsahuje rýže v bio kvalitě mastek? Voskuje se? Jak se bio potraviny ošetřují před škůdci? Chemicky jako konvenční potraviny? A je pravda, že se...

Ošetření a dodatečné úpravy bio i nebio potravin (1. díl)

Obsahuje bílá rýže v bio kvalitě mastek? Voskuje se? Je v ní arzen? Poznáme to z obalu výrobků? Jak se bio potraviny ošetřují před...
Téma: sojové maso, sezónnost, špenát, křížaly, voskování rýže, TČM, meruňková marmeláda, beyond, zavařování, zamražení, zmrzlé ovoce, jak udělat povidla povidla z jablek, ovocné nanuky, ohřívání, co uvařit do zásoby, sušení, kvašení, zmrzlá zelenina, jahodová marmeláda, QI, alternativy masa, jin, ohřívání pokrmů, ohřívání zeleniny, povidla, ovocná marmeláda, kuchyň, kyselinotvornost, jak ohřívat jídlo, rezidua, sezóna podzim, zamrazování, sezónní zelenina, mastek v rýži, sušené ovoce, vegetariánské párky, superfoods, vláknina, zelenina, vegan maso, škůdci, vegan uzeniny, rostlinné maso, kyselina listová, mražená směs, mražená jídla, morušovník, ovocná dřeń, nnuky, hotová jídla, označování potravin, rýže, kotouč, obiloviny, polotovary, mikrovlnná trouba, ošetřování plodin, obaly, veganství, mražená zelenina, švestková povidla, strom, malinová marmeláda, supermarkety, oběd do práce, povidla z hrušek, marmeláda, polyfenoly, čerstvá strava, úroda ovoce, rostlinné burgery, jak udělat marmeládu, pasterizace, mrkev, protein ze soji, jídlo do školy, úroda zeleniny, proteiny, vegan burger, mražené jídlo, ohřívání jídel, vegetariánský burger, jak ohřívat pokrmy, tepelná úprava, sladké, úpravy potravin, kukuřice, ohřívání jídla, železo, probio, vitamín C, bez masa, dezert, nanuky z ovoce, vegan klobásky, zavařeniny, barvivo, vegan, vegetariánský salám, rostlinný burger, burgery, pšenice, jablečná povidla, mražení zeleniny, povidla ze švestke, kvalita potravin, vege párek, ovoce, supermarket, hotovky, sojový protein, chemie, jak zpracovat ovoce, mrazák, dřeň z ovoce, pesticidy, džem, arzen, jinová energie, Klub Jíme Jinak, mražené výrobky, hrušková povidla, mikrovlnka, mražení potravin, mražená dřeň, sojový koncentrát, marmelády, bílkoviny, kyselinotvorná zelenina, jak skladovat pokrmy, termoska, zdravé zavařování, růžičková kapusta, vegan párky, pšeničná bílkovina, náhražka masa, vegetariánství, ovocná zmrzlina, vápník, bio potraviny, rostlinné bílkoviny, esbit, sezónní ovoce, čerstvost, luštěniny, vegetariánské recepty, vitamín E, beyond meat, bio, nefermentovaná soja

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?