Čerstvá zelenina
9
1
Sunomono – japonský salát s okurkami a wakame
Sunomono, což v japonštině znamená “věci ochucené octem”, je zvláštní salát, jehož verzí je mnoho, ale můj oblíbený je klasický s okurkami. Kon...
Zimní tmavý talíř
V tomto receptu jsem záměrně volila hodně tmavé suroviny s červenými, fialovými, černými tóny. Výsledkem je lahodné jídlo, které voní kořením a na kterém s...
16
Quinoový salát s krémovou zálivkou
Kdy jindy si k obědu či večeři dopřát studený salát, než právě v létě. Tento salát je jednoduchý nejen na přípravu, ale i na ingredience.
Zánět žlučníku a jeho příznaky
Zajímá vás, jak poznat bolest od žlučníku a jak se o něj správně starat? Článek vám přináší tipy, jak poznat projevy zánětu žlučníku a jak mu předcházet zm...
klub
27
11
Mražená versus čerstvá zelenina a ovoce. Víte, co je lepší?
Už i studie vědí, že uměle dozrávané čerstvé ovoce a zelenina, které dlouho cestuje, než se dostane do supermarketu, obsahuje minimum vitamínů. Není lepší ...
6
4
Je čerstvé ovoce a zelenina opravdu čerstvé?
Je čerstvé ovoce a zelenina vždycky tou nejlepší možnou volbou? Asi vás napadne, že samozřejmě. Ale co když ne? Pojďme se společně podívat, jaké šokující v...