Domů Téma Mrazák

mrazák

Která jídla můžeme ohřívat? A jak to udělat zdravě?

Která jídla je bezpečné ohřívat a která raději ne? Víte, jak je uskladnit, pokud si je chcete vzít s sebou do práce nebo na...

Mražená versus čerstvá zelenina a ovoce. Víte, co je lepší?

Už i studie vědí, že uměle dozrávané čerstvé ovoce a zelenina, které dlouho cestuje, než se dostane do supermarketu, obsahuje minimum vitamínů. Není lepší...

Je čerstvé ovoce a zelenina opravdu čerstvé?

Je čerstvé ovoce a zelenina vždycky tou nejlepší možnou volbou? Asi vás napadne, že samozřejmě. Ale co když ne? Pojďme se společně podívat, jaké...
Téma: mražené jídlo, mražená jídla, dovezená zelenina, QI, jinová energie, mražené potraviny, jak ohřívat jídlo, supermarket, vitamín E, jídlo do školy, TČM, čerstvá zelenina, jak vařit zeleninu, jahody, zavařování, zeleniny z ciziny, ohřívání jídel, jak ohřívat, mikrovlnka, železo, kyselinotvornost, tradiční čínská medicína, zelenina, hotovky, čerstvost, termoska, jak ohřívat pokrmy, růžičková kapusta, čerstvá strava, vápník, mražená směs, znovu ohřívání jídla, zahraniční zelenina, pesticidy, mraznička, mrkev, mrazák, kukuřice, hotová jídla, rajčata, zamražení, kyselina listová, oběd do práce, jídlo do práce, mražení, sezónnost, čerstvé ovoce, ohřívání jídla, mražení ovoce, jak skladovat pokrmy, zahraniční ovoce, mikrovlnná trouba, sušení, mražený hrášek, Klub Jíme Jinak, vláknina, sezónní zelenina, esbit, jak skladovat jídlo, obiloviny, exotické ovoce, ovoce z ciziny, luštěniny, zmrzlé ovoce, sezónní ovoce, mražené, špenát, brokolice, blanšírování, mražení zeleniny, ohřívání pokrmů, mražené ovoce, supermarkety, zmrzlá zelenina, zamrazování, kvašení, polyfenoly, tepelná úprava, kyselinotvorná zelenina, jin, banány, nezralé ovoce, mražení potravin, co uvařit do zásoby, vitamín A, extrémní jin, ohřívání, mražená zelenina, vitamín C, ohřívání zeleniny, polotovary

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?