Domů Téma Mrazák

mrazák

Která jídla můžeme ohřívat? A jak to udělat zdravě?

Která jídla je bezpečné ohřívat a která raději ne? Víte, jak je uskladnit, pokud si je chcete vzít s sebou do práce nebo na...

Mražená versus čerstvá zelenina a ovoce. Víte, co je lepší?

Už i studie vědí, že uměle dozrávané čerstvé ovoce a zelenina, které dlouho cestuje, než se dostane do supermarketu, obsahuje minimum vitamínů. Není lepší...

Je čerstvé ovoce a zelenina opravdu čerstvé?

Je čerstvé ovoce a zelenina vždycky tou nejlepší možnou volbou? Asi vás napadne, že samozřejmě. Ale co když ne? Pojďme se společně podívat, jaké...
Téma: mražené, mražení zeleniny, mražené jídlo, růžičková kapusta, ohřívání jídel, jak ohřívat, tradiční čínská medicína, vitamín A, čerstvá strava, zahraniční zelenina, mražená jídla, dovezená zelenina, vitamín E, sušení, zamrazování, mražení potravin, supermarket, zelenina, jak skladovat jídlo, jin, zmrzlá zelenina, znovu ohřívání jídla, kyselinotvornost, luštěniny, vláknina, mražená zelenina, banány, TČM, tepelná úprava, jídlo do práce, polyfenoly, sezónní zelenina, termoska, zeleniny z ciziny, hotovky, špenát, ovoce z ciziny, vitamín C, polotovary, kyselinotvorná zelenina, jak vařit zeleninu, sezónnost, esbit, mikrovlnka, pesticidy, čerstvost, čerstvá zelenina, mražené ovoce, oběd do práce, nezralé ovoce, mrkev, kvašení, extrémní jin, ohřívání pokrmů, jak skladovat pokrmy, jídlo do školy, blanšírování, železo, mrazák, jinová energie, sezónní ovoce, čerstvé ovoce, rajčata, jak ohřívat pokrmy, zamražení, zmrzlé ovoce, hotová jídla, jak ohřívat jídlo, mraznička, kukuřice, mražené potraviny, QI, mražený hrášek, co uvařit do zásoby, mražení ovoce, obiloviny, zavařování, vápník, ohřívání jídla, Klub Jíme Jinak, supermarkety, ohřívání zeleniny, jahody, mikrovlnná trouba, exotické ovoce, mražená směs, zahraniční ovoce, brokolice, mražení, ohřívání, kyselina listová

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?