Domů Téma Ohřívání

ohřívání

Která jídla můžeme ohřívat? A jak to udělat zdravě?

Která jídla je bezpečné ohřívat a která raději ne? Víte, jak je uskladnit, pokud si je chcete vzít s sebou do práce nebo na...

Mražená versus čerstvá zelenina a ovoce. Víte, co je lepší?

Už i studie vědí, že uměle dozrávané čerstvé ovoce a zelenina, které dlouho cestuje, než se dostane do supermarketu, obsahuje minimum vitamínů. Není lepší...

Kdy vařená zelenina druhý den nevadí

Kdy můžeme zeleninu, která už je vařená, sníst několik hodin po uvaření nebo i druhý den, aniž by nám to škodilo? Máme pro vás praktické...

Proč je nutné mít jídlo čerstvé?

Je nutné mít každý pokrm čerstvě uvařený nebo lze ohřát pokrm i druhý den? Co se v těle děje po konzumaci ohřátého pokrmu a...

Mikrovlnka – vše, co jste kdy (ne)chtěli vědět

Mikrovlnka je velmi pohodlný a obecně považovaná za „bezpečný“ způsob přípravy a ohřevu jídel. Toto označení ale v dnešní době nic neznamená. Za bezpečný byl...

Webinář: Jak na vyhnout jarní únavě

V záznamu živého vysílání prozradíme, jak se vyhnout typickým jarním nemocem (únava, ekzémy, bolesti hlavy a zad, menstruační bolesti), jarním náladám (nevrlost, vztek, vznětlivost)...

Jak řešit stravu ve školce

Jak a kdy uvařit stravu do školy, jakému skladování a ohřívání dát přednost? Je lepší nechat dítě jíst ve školce nebo ho brát na...

Dušan Bláha – Jak na kuchyň podle Feng Shui – 1.díl

Jak má být uspořádaná a vybavená kuchyň, aby se nám v ní dobře a zdravě vařilo? Jaké jsou vhodné barvy, jaké zdroje energie pro...
Téma: akné, webinář, mražený hrášek, zamražení, vláknina, jarní očista, trávicí problémy, školka, brokolice, mražená směs, hubnutí, migrény, Klub Jíme Jinak, enzymy, energie kuchyně, jak zpracovat zeleninu, mikrovlnky, mražené, supermarket, zavařování, barvy v kuchyni, žlučník, jídelníček na jaře, energie vody, ohřívání pokrmů, plyn, mražená jídla, jak krájet, ekzémy, extrémní jin, ohřívání, jídlo do školy, zelenina, biologické jaro, esbit, elektrika, přibírání, energie prostoru, jarní úklid, mandlové máslo, bolesti zad, jaro, mražená zelenina, co uvařit do zásoby, sezónnost, přejídání, jak zařídit kuchyň, ohřívání v mikrovlnce, elektřina, plast, kakao, ohřívané jídlo, jak vařit zeleninu, tepelně zpracovaná zelenina, sezónní ovoce, ohřívání zeleniny, sezónní zelenina, TČM, tradiční čínská medicína, nůž, termoska, vitamín E, termosky, petržel, jak skladovat jídlo, polyfenoly, vitamín C, kyselinotvorná zelenina, polotovary, kafe, proteiny, kantýna, tahini, mražení zeleniny, pH, kvašená zelenina, jarní dezerty, zamrazování, ohřev, BPA, umeocet, jinová energie, jin, růžičková kapusta, zmrzlá zelenina, vztek, bílkoviny, čerstvé jídlo, detox, čerstvé ovoce, jídelna, obiloviny, nevrlost, plastové krabičky, kyselina listová, nezralé ovoce, ohřívání jídel, sušení, mražené ovoce, jak skladovat pokrmy, děti, minerály, mikrovlny, mrkev, ořechová másla, vaření, energie ohně, maso, arašídové máslo, nadýmání, špenát, hotovky, znovu ohřívání, bolesti hlavy, únava, ohřívaná zelenina, rýžový ocet, kyselá chuť, energie stromu, očista, mražení ovoce, zmrzlé ovoce, skladování pokrmů, vitamín A, čerstvá strava, jarní jídelníček, jak ohřívat jídlo, spánek, železo, káva, alkohol, začátek, chrupavky, co mít v kuchyni, jak ohřívat, mikrovlnná trouba, ořechy, kyselinotvornost, obědy, kvašení, jablečný ocet, jarní únava, tepelná úprava, strava ve školce, ohřívání jídla, pesticidy, kako, mražení potravin, detoxikace, mražené jídlo

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?