Domů Téma Ohřívání

ohřívání

Která jídla můžeme ohřívat? A jak to udělat zdravě?

Která jídla je bezpečné ohřívat a která raději ne? Víte, jak je uskladnit, pokud si je chcete vzít s sebou do práce nebo na...

Mražená versus čerstvá zelenina a ovoce. Víte, co je lepší?

Už i studie vědí, že uměle dozrávané čerstvé ovoce a zelenina, které dlouho cestuje, než se dostane do supermarketu, obsahuje minimum vitamínů. Není lepší...

Kdy vařená zelenina druhý den nevadí

Kdy můžeme zeleninu, která už je vařená, sníst několik hodin po uvaření nebo i druhý den, aniž by nám to škodilo? Máme pro vás praktické...

Proč je nutné mít jídlo čerstvé?

Je nutné mít každý pokrm čerstvě uvařený nebo lze ohřát pokrm i druhý den? Co se v těle děje po konzumaci ohřátého pokrmu a...

Mikrovlnka – vše, co jste kdy (ne)chtěli vědět

Mikrovlnka je velmi pohodlný a obecně považovaná za „bezpečný“ způsob přípravy a ohřevu jídel. Toto označení ale v dnešní době nic neznamená. Za bezpečný byl...

Webinář: Jak na vyhnout jarní únavě

V záznamu živého vysílání prozradíme, jak se vyhnout typickým jarním nemocem (únava, ekzémy, bolesti hlavy a zad, menstruační bolesti), jarním náladám (nevrlost, vztek, vznětlivost)...

Jak řešit stravu ve školce

Jak a kdy uvařit stravu do školy, jakému skladování a ohřívání dát přednost? Je lepší nechat dítě jíst ve školce nebo ho brát na...

Dušan Bláha – Jak na kuchyň podle Feng Shui – 1.díl

Jak má být uspořádaná a vybavená kuchyň, aby se nám v ní dobře a zdravě vařilo? Jaké jsou vhodné barvy, jaké zdroje energie pro...
Téma: vitamín C, termosky, plasty, nůž, elektrika, nevrlost, vitamín A, játra, ohřívání zeleniny, čerstvé jídlo, polotovary, vztek, plastové nádoby, proteiny, Video, jarní dezerty, sezónnost, jak ohřívat, zelená zelenina, vaření, luštěniny, jak krájet, mražené jídlo, plast, extrémní jin, spánek, esbit, akné, rýžový ocet, jídelna, petržel, supermarkety, dezerty, migrény, čerstvé ovoce, vláknina, oběd do práce, energie ohně, kvašená zelenina, jak zařídit kuchyň, zásaditost, začátek, jak skladovat pokrmy, vitamín E, čokoláda, energie vody, mikrovlnná trouba, mražené potraviny, strava ve školce, půst, sušení, jarní jídelníček, kafe, mraznička, maso, energie kovu, kyselina listová, termoska, biologické jaro, obiloviny, supermarket, arašídové máslo, Feng Shui, jarní očista, zamražení, mražení potravin, pesticidy, mikrovlnky, barvy v kuchyni, ořechová másla, krev, špenát, vápník, čerstvost, mražení ovoce, zmrzlé ovoce, železo, jarní úklid, ohřívání v mikrovlnce, tradiční čínská medicína, tepelná úprava, energie země, polyfenoly, jídelníček na jaře, co uvařit do zásoby, kyselinotvornost, bolesti zad, jak ohřívat jídlo, očista organismu, kako, vznětlivost, znovu ohřívání jídla, zamrazování, znovu ohřívání, ohřívané jídlo, jinová energie, zelenina, mražená jídla, mražený hrášek, řeřicha, školka, kvašení, mražená směs, plyn, jak skladovat jídlo, ohřev jídla, menstruační bolesti, blanšírování, energie prostoru, enzymy, přibírání, jak ohřívat pokrmy, jak zpracovat zeleninu, vybavení kuchyně, mražená zelenina, indukce, mikrovlnka, elektřina, obědy, detoxikace, pickles, ohřívání, ohřívání pokrmů, bolesti hlavy, mražení zeleniny, nadýmání, jak vařit zeleninu, očista, kyselá chuť, alkohol, energie stromu, jaro, kakao, děti, nezralé ovoce, jin, mandlové máslo, sezónní ovoce, QI, sezónní zelenina, tahini, kantýna, proč neohřívat v mikrovlnce, káva, plastové krabičky, tepelně zpracovaná zelenina, webinář, hotovky, brokolice, jarní únava

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?