ohřívání
Která jídla můžeme ohřívat? A jak to udělat zdravě?
Která jídla je bezpečné ohřívat a která raději ne? Víte, jak je uskladnit, pokud si je chcete vzít s sebou do práce nebo na...
Mražená versus čerstvá zelenina a ovoce. Víte, co je lepší?
Už i studie vědí, že uměle dozrávané čerstvé ovoce a zelenina, které dlouho cestuje, než se dostane do supermarketu, obsahuje minimum vitamínů. Není lepší...
Kdy vařená zelenina druhý den nevadí
Kdy můžeme zeleninu, která už je vařená, sníst několik hodin po uvaření nebo i druhý den, aniž by nám to škodilo? Máme pro vás praktické...
Proč je nutné mít jídlo čerstvé?
Je nutné mít každý pokrm čerstvě uvařený nebo lze ohřát pokrm i druhý den? Co se v těle děje po konzumaci ohřátého pokrmu a...
Mikrovlnka – vše, co jste kdy (ne)chtěli vědět
Mikrovlnka je velmi pohodlný a obecně považovaná za „bezpečný“ způsob přípravy a ohřevu jídel. Toto označení ale v dnešní době nic neznamená. Za bezpečný byl...
Webinář: Jak na vyhnout jarní únavě
V záznamu živého vysílání prozradíme, jak se vyhnout typickým jarním nemocem (únava, ekzémy, bolesti hlavy a zad, menstruační bolesti), jarním náladám (nevrlost, vztek, vznětlivost)...
Jak řešit stravu ve školce
Jak a kdy uvařit stravu do školy, jakému skladování a ohřívání dát přednost? Je lepší nechat dítě jíst ve školce nebo ho brát na...
Dušan Bláha – Jak na kuchyň podle Feng Shui – 1.díl
Jak má být uspořádaná a vybavená kuchyň, aby se nám v ní dobře a zdravě vařilo? Jaké jsou vhodné barvy, jaké zdroje energie pro...