Domů Téma Ohřívání

ohřívání

Která jídla můžeme ohřívat? A jak to udělat zdravě?

Která jídla je bezpečné ohřívat a která raději ne? Víte, jak je uskladnit, pokud si je chcete vzít s sebou do práce nebo na...

Mražená versus čerstvá zelenina a ovoce. Víte, co je lepší?

Už i studie vědí, že uměle dozrávané čerstvé ovoce a zelenina, které dlouho cestuje, než se dostane do supermarketu, obsahuje minimum vitamínů. Není lepší...

Kdy vařená zelenina druhý den nevadí

Kdy můžeme zeleninu, která už je vařená, sníst několik hodin po uvaření nebo i druhý den, aniž by nám to škodilo? Máme pro vás praktické...

Proč je nutné mít jídlo čerstvé?

Je nutné mít každý pokrm čerstvě uvařený nebo lze ohřát pokrm i druhý den? Co se v těle děje po konzumaci ohřátého pokrmu a...

Mikrovlnka – vše, co jste kdy (ne)chtěli vědět

Mikrovlnka je velmi pohodlný a obecně považovaná za „bezpečný“ způsob přípravy a ohřevu jídel. Toto označení ale v dnešní době nic neznamená. Za bezpečný byl...

Webinář: Jak na vyhnout jarní únavě

V záznamu živého vysílání prozradíme, jak se vyhnout typickým jarním nemocem (únava, ekzémy, bolesti hlavy a zad, menstruační bolesti), jarním náladám (nevrlost, vztek, vznětlivost)...

Jak řešit stravu ve školce

Jak a kdy uvařit stravu do školy, jakému skladování a ohřívání dát přednost? Je lepší nechat dítě jíst ve školce nebo ho brát na...

Dušan Bláha – Jak na kuchyň podle Feng Shui – 1.díl

Jak má být uspořádaná a vybavená kuchyň, aby se nám v ní dobře a zdravě vařilo? Jaké jsou vhodné barvy, jaké zdroje energie pro...
Téma: hubnutí, esbit, energie ohně, bílkoviny, energie vody, mražení, QI, jablečný ocet, železo, mražení potravin, ohřívání pokrmů, ohřívaná zelenina, petržel, tahini, únava, ořechová másla, blanšírování, supermarkety, ořechy, ohřívání v mikrovlnce, energie země, mrkev, jídlo a emoce, Video, uchování zeleniny, tepelně zpracovaná zelenina, čerstvé jídlo, rýžový ocet, mražené potraviny, migrény, čerstvá strava, ohřívání jídla, plast, sezónní zelenina, jarní dezerty, obědy, vitamín A, mražené, vláknina, umeocet, plasty, detoxikace, zelená zelenina, pickles, minerály, jak ohřívat zeleninu, TČM, jinová energie, jarní úklid, kyselinotvornost, jídelníček na jaře, kafe, špenát, zavařování, hotová jídla, jídlo do školy, vápník, kantýna, tradiční čínská medicína, čerstvost, mikrovlnná trouba, tepelná úprava, obiloviny, kyselinotvorná zelenina, pesticidy, krev, čerstvé ovoce, jak skladovat pokrmy, arašídové máslo, zmrzlé ovoce, zelenina, pH, supermarket, energie kovu, jak zařídit kuchyň, termoska, mražené ovoce, vitamín C, jak ohřívat pokrmy, proč neohřívat v mikrovlnce, játra, strava ve školce, energie prostoru, chrupavky, Klub Jíme Jinak, polotovary, kako, enzymy, detox, vybavení kuchyně, ohřívání jídel, vystouplé břicho, kvašení, přejídání, ekzémy, indukce, děti, menstruační bolesti, mražená zelenina, jarní očista, znovu ohřívání jídla, polyfenoly, mandlové máslo, jaro, biologické jaro, káva, jídelna, kuchyň, skladování pokrmů, čerstvá zelenina, mražení zeleniny, oběd do práce, co uvařit do zásoby, sezónnost, žlučník, proteiny, nadýmání, spánek, plyn, plastové krabičky, kakao, čokoláda, kukuřice, jak vařit zeleninu, růžičková kapusta, nevrlost, elektrika, jak zpracovat zeleninu, nůž, mraznička, bolesti hlavy, nezralé ovoce, bolesti zad, mražený hrášek, zamrazování, zelené posypky, jarní jídelníček, mikrovlnka, presovaný salát, začátek, termosky, ohřev, trávicí problémy, mrazák, plastové nádoby, akné, ohřívání zeleniny, energie stromu, esenciální aminokyseliny, školka

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?