Domů Téma Kyselinotvorná zelenina

kyselinotvorná zelenina

Která jídla můžeme ohřívat? A jak to udělat zdravě?

Která jídla je bezpečné ohřívat a která raději ne? Víte, jak je uskladnit, pokud si je chcete vzít s sebou do práce nebo na...

Proč je nutné mít jídlo čerstvé?

Je nutné mít každý pokrm čerstvě uvařený nebo lze ohřát pokrm i druhý den? Co se v těle děje po konzumaci ohřátého pokrmu a...

Webinář: Jak na vyhnout jarní únavě

V záznamu živého vysílání prozradíme, jak se vyhnout typickým jarním nemocem (únava, ekzémy, bolesti hlavy a zad, menstruační bolesti), jarním náladám (nevrlost, vztek, vznětlivost)...

Strava a civilizační choroby – 4. díl

V této části přednášky mluví MUDr. Strnadelová a Jan Zerzán o důležitosti a smyslu zeleniny, vhodnosti brambor, rajčat a jejich zpracování. Probírají bílkoviny, jejich zdroje a rizika....
Téma: kvasinky, znovu ohřívání, arašídové máslo, termoska, ořechy, rýžový ocet, dezerty, mražení potravin, mikrovlnka, semena, rostlinná strava, ohřívání zeleniny, Video, oběd do práce, škodlivost brambor, jak vařit zeleninu, Vladimíra Strnadelová, maso, enzymy, zásaditost, papriky, jak skladovat jídlo, kyselinotvorná zelenina, kyselinotvornost, přibírání, bolesti hlavy, petržel, raw food, vztek, zelená zelenina, jídelníček na jaře, mikrovlnná trouba, čokoláda, zelené posypky, umeocet, brambory, migrény, kantýna, minerály, esenciální aminokyseliny, nadýmání, kandida, rajče, detoxikace, oříšky, akné, kako, lilek, vaření, esbit, vitarián, pickles, presovaný salát, detox, hubnutí, ohřívání pokrmů, kafe, biologické jaro, kakao, syrová strava, živočišná strava, jídlo do školy, jablečný ocet, vystouplé břicho, půst, znovu ohřívání jídla, jaro, jak ohřívat, nadbytek bílkovin, čerstvé jídlo, luštěniny, žlučník, ekzémy, bolesti zad, co uvařit do zásoby, krev, vznětlivost, nedostatek bílkovin, rostlinné bílkoviny, masné výrobky, spánek, lilkovité rostliny, nevrlost, kvašená zelenina, pH, ořechová másla, jarní dezerty, ohřívané jídlo, jarní únava, zelenina, Klub Jíme Jinak, proč nejíst brambory, candida, tepelná úprava, mražení, jak skladovat pokrmy, mraznička, trávicí problémy, jarní úklid, slinivka, alkohol, jarní jídelníček, přejídání, mrazák, játra, aminokyseliny, termosky, mandlové máslo, slezina, únava, jak ohřívat jídlo, obědy, káva, jídlo do práce, řeřicha, syrová zelenina, obiloviny, jak ohřívat pokrmy, proteiny, děti, raw, očista, kvasinková infekce, jarní očista, tahini, začátek, menstruační bolesti, živočišnébílkoviny, baklažán, rajčata, ohřívání jídla, živočišné výrobky, bílkoviny, semínka, chrupavky, očista organismu, webinář, vitariánství, kyselá chuť, ohřívání

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?