Domů > Klub Jíme Jinak > Akademie

Strava a civilizační choroby – 4. díl

V této části přednášky mluví MUDr. Strnadelová a Jan Zerzán o důležitosti a smyslu zeleniny, vhodnosti brambor, rajčat a jejich zpracování. Probírají bílkoviny, jejich zdroje a rizika. Zjistíte, jak si zajistit potřebné aminokyseliny správnou skladbou vyváženého talíře.

Přístupné členům klubu Jíme Jinak

Prozkoumat Klub

Členové Klubu u nás mají prémiové materiály, jako je tento, videorecepty, jídelníčky, odborné materiály, poradnu, slevy na nákupy (knih, potravin, kurzů) a další výhody. Díky finanční podpoře můžeme stránky Jíme Jinak dělat svobodně a nechat je bez reklam. Budeme rádi, když se přidáte a podpoříte naše mnohaleté úsilí. ❤

Co říkají o Klubu Jíme Jinak členové

Labarunka: Ahoj, členství jsem si koupila hned…recepty s videem jsou super, zvlášť pro mě jako začátečnici…Díky za tu práci, kterou odvádíte za nás a shrnujete veškeré poznatky a zkušenosti. Krásná práce.

A co dále? Blíží se čas na jarní detox!

Pokud vám po zimě chybí energie, trápí vás únava nebo máte kila navíc, pojďte s tím něco udělat. Nenecháme vás v tom a hážeme záchranné lano! 😊 Začínáme 8 týdenní Jarní očistu. Pročistíme tělo, zlepšíme jídelníček i postavu a zase bude dobře.

Se změnou jídelníčku jsem se zbavila mnoha zdravotních potíží, se kterými si medicína nevěděla rady 30 let. Jídlo, vaření, psaní a šíření zdravého životního stylu se stalo mojí vášní. Je mi čím dál lépe a konečně mám své zdraví ve svých rukách. Celý příběh

2 lidi už poděkovali za článek. Oceňte práci autora také.

Komentáře

Klub
Růžena
19. 3. 2022
skvělé video, d...
Klub
Ivana Frankova
2. 1. 2018
Skvělé video, h...
Ukázat další komentáře

Mohlo by se vám líbit

140
66

Videopřání Jíme Jinak 2022 – Uspořádejme si myšlenky

Vyzkoušejte také

4

Co je to RAW food – přednosti a rizika

Raw strava (vitariánství) se v Česku velmi rozmohla. Zdravé výživy nabízí spoustu raw slaných i sladkých dobrot, dokonce existuje i mnoho restaurací a kavá...
klub
4

Jak zdravě zařadit rajčata, papriky a lilky do stravy. Inspirujte se našimi předky!

Rajčata, papriky, lilek a brambory. Pomalu začíná jejich sezóna… To vše jsou lilkovité rostliny, které obsahují toxické látky lektiny, ale také solan...
klub
7
17

Poznej své trávení: od úst až po konečník (2. část)

Zažívací systém a strava, která jím pochází, vyživuje nejen naše tělo, ale má zásadní vliv i na naši psychiku. Pokud tedy chceme získat maximum ze stravy, ...

Co mají společného brambory, rajčata a papriky? A proč je omezit?

Co mají společného brambory, rajčata a papriky? Možná vás napadne slovo “chutné”. Nejste daleko od pravdy, tyto 3 druhy zeleniny patří k nejobl...
klub
23
6

Moderní diety, půsty, strava při nemocech

Jak ovlivňuje keto dieta, nízkosacharidová strava, dieta o syrových šťávách a jiné moderní diety naše zdraví? Co je intervalová dieta a pro koho je vhodná?...

Toto jste o luštěninách nevěděli

Luštěniny slouží jako zdroj bílkovin. Jsou to bílkoviny s minimálním množstvím tuku a úplně bez cholesterolu, obsahují poměrně dost vlákniny, jsou chutné, ...