Domů Téma Lilek

lilek

Sezónní jídelníček: Co jíst v červenci?

Chcete se stravovat zdravě a kvalitně, tak aby to přineslo benefity nejen vašemu tělu, ale i přírodě? Pak začněte vařit ze sezónních potravin. Seženete...

Kompletní průvodce zdravým grilováním bez masa

Máme tu teplo a s ním přichází i grilovací sezóna, která spojuje samé příjemné aktivity - dobrou společnost, čerstvý vzduch a dobré jídlo. A...

Jak správně skladovat ovoce a zeleninu, aby dlouho vydržela

Jak skladovat zeleninu? Co patří do lednice a co rozhodně nikoli? Jak prodloužit životnost brokolici a květáku? A jak skladovat bylinky a saláty? A...

Francouzské zeleninové Ratatouille

Toto jídlo je lehoučké, téměř bez práce, ze základních surovin a velice chutné. Dá se jíst jako příloha téměř k čemukoliv. Tato specialita pochází z...

Co mají společného brambory, rajčata a papriky? A proč je omezit?

Co mají společného brambory, rajčata a papriky? Možná vás napadne slovo "chutné". Nejste daleko od pravdy, tyto 3 druhy zeleniny patří k nejoblíbenější zelenině,...

Zelenina – co musíte vědět

Zelenina by měla být součástí každého jídelníčku. A je jedno, jaký člověk vyznává stravovací styl - zelenina by v něm měla mít vždy pevné...

Jak zdravě zařadit rajčata, papriky a lilky do stravy. Inspirujte se...

Rajčata, papriky, lilek a brambory. Pomalu začíná jejich sezóna... To vše jsou lilkovité rostliny, které obsahují toxické látky lektiny, ale také solanin a další...

Francouzské ratatouille s fazolemi

Máte nadbytek cuket, rajčat a paprik? Pak zkuste rodinu překvapit výbornou zeleninovou směsí v provensálském stylu - ratatouille. S velkými máslovými fazolemi a rýží...

Strava a civilizační choroby – 4. díl

V této části přednášky mluví MUDr. Strnadelová a Jan Zerzán o důležitosti a smyslu zeleniny, vhodnosti brambor, rajčat a jejich zpracování. Probírají bílkoviny, jejich zdroje a rizika....
Téma: oříšky, okurky, batáty, ABKM, tymián, bílé fazole, candida, rajče, grilovací koření, semínka, ovoce v sezóně, esenciální aminokyseliny, sezónní potraviny, žabinec, špízy, jak skladovat bylinky, bez brambor, pampeliška, zelenina lednice, Sezónní tip, seitan, skladování, cukry, oxidace, syrová zelenina, skladování bylinek, sacharidy, meruňky, česnek, jak skladovat ovoce, řebříček, grilované ovoce, masné výrobky, rulík, rajča, paleo, nadbytek bílkovin, banán, třešně, načatá zelenina, bez laktózy, tofu, kde skladovat zeleninu, dovezená zelenina, loupání rajčat, zelenina, jablko, josta, alkaloid, marináda, hlíva, nektarinky, nedostatek bílkovin, lilek, dresingy, špenát, zázvor, divoké bylinky, kvasinková infekce, kmín, cukína, noční zelenina, vodnice, batát, celiakie, raw food, bezinky, toxiny, živočišnébílkoviny, mladý salát, Video, bršlice, loupání paprik, vitariánství, kvasinky, raw, dresing, alternativy grilování, která zelenina patří do lednice, kolouby, jed, broskve, bezový květ, citron, dip, italská omáčka, ratatuile, slinivka, žampiony, pečená zelenina, pečené ratatouille, alkaloidy, rajčata, celer, Klub Jíme Jinak, Vladimíra Strnadelová, dresinky, rostlinná strava, péorek, večeře, rajčatová omáčka, salát, nightshades, gril, grilování bez masa, klobásky, česká zelenina, sezóna léto, oběd, recepty, chuť na sladké, toxin, sezónní, dresink, sezóna podzim, semena, hořčice, co grilovat, alergie na mléko, grilovaný burger, toxické, grilovací party, ananas, papriky, rostlinné klobásky, marinované tofu, hamburger, bez masa, alobal, ořechy, veganství, potraviny v lednici, chřest, živočišná strava, léto, vegetariánské recepty, francouzská kuchyně, proč nejíst brambory, okurek, škodlivost brambor, švestky, brokolice, baklažán, nightshade, vegan, kedluben, bez lepku, višně, hliník, revmatismus

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?