Takže s pikantní chutí do toho a půl práce je hotovo! Alespoň co se podzimní očisty organismu týče :-)
Ostrého pomálu
Pikantní chuť sice pomáhá tlustému střevu s trávením a plicím se zbavováním hlenu. Ale nesmíme to přehnat, aby nám pak nezaplakal žlučník. Čím ostřejší zvolíme dochucovadlo, tím menší množství ho použijeme.
Imunita + Jídelníček + Antistres
Tři nabité webináře!
Rezervovat místo zdarma
Co použít
Tak nějak přirozeně se na podzim začne víc používat česnek, zázvor, křen a některá koření. Abychom snížili jejich agresivitu, je vhodné je nechat přejít varem.
Náš oblíbený doplněk, tzv. kondiment, je křenová kulička nebo vejmrda. I docela obyčejné jídlo dostane rázem jiný šmrnc, když přidáte na talíř kousek něčeho takového.
Pánové budou mít radost
Ona nějaká ta pikantní část by na talíři měla být po celý rok. Tak se to teď na podzim naučte a pánové vám poděkují. Většina z nich si totiž na začátku docela automaticky k vařenému obilí, luštěninám a zelenině přidává kousek wasabi, feferonkový dresing a jiné pikantnosti. My ženy obvykle koulíme očima, že nám to kazí a že pak ani nepoznají, jaké má jídlo chuť. Tak jim dejte denně kousínek a budete spokojení oba :-) Beztak vám tento příspěvek budou vyčítavě předhazovat, přijdou-li na něj dříve než vy. Tak mějte náskok a něco jim na talíř přidejte.
PS: Cítíte se pořád unavená a bez energie?
Vstáváte ráno s pocitem, že byste nejraději zůstala v posteli? Co si dobít baterky a postarat konečně i o sebe? Je čas na podzimní detox. Mrkněte jak opět získat energii.
Komentáře
Ja mam asi kus chlapa v sebe, lebo mam sklon pikantnit si jedlo vseobecne :-) Rada by som sa spytala, ked odporucate nechat prejst varom cesnek, zazvor, kren, ze ci nestratia vitaminy tym varenim a ci teda naopak nie je fajn jest ich rozumne v malom mnozstve v surovom stave? Dakujem…
Jak jsou na tom chilli papričky? Kdo a kolik je může nebo radši vůbec?