Domů > Magazín > Blog

Pojďte se potkat v Praze nebo Olomouci

V sobotu budeme v Praze a ve čtvrtek v Olomouci křtít novou knihu Dáši Lužné. Přijďte si pro podpis, pro kvásek a pozdravit se s námi.

Přijďte se seznámit

Hlavně se k nám hlaste, protože my vás většinou nepoznáme ani podle těch maličkých obrázků, co někteří míváte u komentáře. Nebojte se přijít a říct, kdo jste, moc rádi vás poznáváme osobně! Nejvíc nás mrzí, když nám po nějaké akci nepíšete, že jste tam taky byli a seděli ve druhé řadě apod. ?

Praha

  • sobota 11. 5. 2019 v 15:00 –  15:50 hodin
  • na festivalu Svět knihy v Průmyslovém paláci na Výstavišti
  • foyer v rámci programu „ Vaříme s knihou“ 
  • Výstaviště 67, 170 90 Praha 7-Holešovice
  • více informací zde

Olomouc

  • ve čtvrtek 16. května v 17:30
  • v prostorách Paláce Bohemia, na Kollárově náměstí 7 v Olomouci
  • více informací zde

Těšíme se na viděnou!

PS: Přemýšlíte jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlejte 😊 Pojďte něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskočte do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !

Se změnou jídelníčku jsem se zbavila mnoha zdravotních potíží, se kterými si medicína nevěděla rady 30 let. Jídlo, vaření, psaní a šíření zdravého životního stylu se stalo mojí vášní. Je mi čím dál lépe a konečně mám své zdraví ve svých rukách. Celý příběh

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

Přesnídávková polévka z kopřiv a jiného plevele

Náramně nás baví sbírat venku zdarma planou zeleninu a vařit si z ní obědy a večeře. Užíváme si to, dokud roste. Navíc si pochutnáváme a těla zásobujeme če...

Fazole s batátem a lopuchem

Rychlé jídlo z velkých bílých fazolí je skvělou alternativou ke guláši. Hodí se k plackám i k rýži.

Květáková jízda

V tomto receptu si užijeme květák až na kost. A to doslova, protože z košťálu připravíme bezva krém.

Cizrnovo-batátové pyré s pažitkou

Jednoduché pyré z batátů a cizrny je raz dva hotové. Chutí připomíná bramborovou kaši, ale můžete si ho udělat ostřejší nebo dochutit jako hummus. Perfektn...
45
1

Jak se vyznat v hluchavkách a využít vše, co nabízejí

Řada druhů a různé barevné variace… Vyznáte se v hluchavkách? Poradíme, jak si vybrat vhodný druh a správně využívat jednotlivé části rostliny.

Semolinový pekáček

Snadný recept, jehož příprava vám nezabere mnoho času. Tento pokrm vám poslouží jako slaná svačinka nebo jako příloha coby obilninová složka kompletního ta...