Domů Téma Kyselinotvornost

kyselinotvornost

Která jídla můžeme ohřívat? A jak to udělat zdravě?

Která jídla je bezpečné ohřívat a která raději ne? Víte, jak je uskladnit, pokud si je chcete vzít s sebou do práce nebo na...

Umeboši švestičky – první pomoc nejen při nevolnosti

Umeboši švestičky jsou základní součástí přírodní lékárničky první pomoci doma, i na cestách. V akutním stavu většinou i jen kousek umebošky zajistí po pár minutách...

Jak zdravě uspokojit chuť na sladké

Sladká chuť je nám přirozená a málokdy naši slezinu a slinivku uspokojí pouze obiloviny se zeleninou. Pak je na místě zařadit dezert. V tomto...

Je možné sportovat a nejíst maso? A co na to studie?

Vegan nemusí být jen vychrtlý pojídač zrní a trávy, ale i mistr světa v nejrůznějších rychlostních a silových sportech. Studie dokonce ukazují, že sportovci...

Proč je nutné mít jídlo čerstvé?

Je nutné mít každý pokrm čerstvě uvařený nebo lze ohřát pokrm i druhý den? Co se v těle děje po konzumaci ohřátého pokrmu a...

Nedostatek vápníku je pro organismus fatální

V dnešní době lidé trpí častěji a častěji nedostatkem vápníku i přes to, že jedí dostatek mléčných výrobků. A čím je to způsobeno? Příčina...

Webinář: Jak na vyhnout jarní únavě

V záznamu živého vysílání prozradíme, jak se vyhnout typickým jarním nemocem (únava, ekzémy, bolesti hlavy a zad, menstruační bolesti), jarním náladám (nevrlost, vztek, vznětlivost)...

Strava a civilizační choroby – 4. díl

V této části přednášky mluví MUDr. Strnadelová a Jan Zerzán o důležitosti a smyslu zeleniny, vhodnosti brambor, rajčat a jejich zpracování. Probírají bílkoviny, jejich zdroje a rizika....
Téma: škodlivost brambor, umeocet, semínka, nadýmání, ovocný koláč, ořechy, tepny, lilkovité rostliny, mražení potravin, tuk, kyselina mléčná, jarní očista, agrese, zubní kaz, rajče, vystouplé břicho, srdce, rostlinná strava, dort, antioxidanty, sacharidy, přejedení, děti, očista organismu, čerstvé jídlo, jaro, ohřívání zeleniny, průjem, regenerace, pálení žáhy, brambory, kaše se sirupem, začátek, jak skladovat pokrmy, spánek, žlučník, pečené koláče, kvašená zelenina, zdravé koláče, obědy, kdy jíst dezert, nárůst svalové hmoty, nedostatek bílkovin, kafe, křeče ve svalech, krémový dezert, kaše nasladko, jak vařit zeleninu, zánět, jarní dezerty, kaše se sladem, raw food, stáří, ohřívání, rafinovaný cukr, znovu ohřívání, vznětlivost, švestičky umeboši, mrazák, co uvařit do zásoby, nevrlost, kvasinky, biologické jaro, řeřicha, Video, jídelníček na jaře, detox, Klub Jíme Jinak, vitarián, mrkvová kaše, večerní chuť na sladké, umeboši, jak ohřívat pokrmy, rostlinná strava a sport, alkohol, bílkoviny, candida, mraznička, veganství, kyselá chuť, sportovci, zásaditost, trávení, proteiny, raw, fitness strava, dezert s ovocem, čokoláda, vaření, sladké pečivo, kdy svačit, očista, ohřívané jídlo, štrůdl, káva, luštěniny, dezert, nepečený dezert, masné výrobky, vápník, ohřívání pokrmů, sladká kaše, sladké občerstvení, vegetariánství, nasycené tuky, cukr, překyselení, batáty, cukry, pečené dezerty, mléčné výrobky, sport, umebošky, nevolnost, detoxikace, sezónní ovoce, vegetariánské recepty, zelené posypky, sladkosti, migrény, baklažán, mandlové máslo, kinetóza, tepelná úprava, trávicí problémy, lilek, osteoporóza, jak ohřívat jídlo, živočišnébílkoviny, batát, kalcium, cévy, zdravý dezert, jezení mezi jídly, Jan Zerzán, rajčata, kyselinotvorná zelenina, sladidla, sladká rýže, jak skladovat jídlo, bolesti hlavy, termoska, nechutenství, exotické ovoce, sladký brambor, obilný slad, calcium, petržel, svaly, silvestr

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?