Domů Téma Kyselinotvornost

kyselinotvornost

Která jídla můžeme ohřívat? A jak to udělat zdravě?

Která jídla je bezpečné ohřívat a která raději ne? Víte, jak je uskladnit, pokud si je chcete vzít s sebou do práce nebo na...

Umeboši švestičky – první pomoc nejen při nevolnosti

Umeboši švestičky jsou základní součástí přírodní lékárničky první pomoci doma, i na cestách. V akutním stavu většinou i jen kousek umebošky zajistí po pár minutách...

Jak zdravě uspokojit chuť na sladké

Sladká chuť je nám přirozená a málokdy naši slezinu a slinivku uspokojí pouze obiloviny se zeleninou. Pak je na místě zařadit dezert. V tomto...

Je možné sportovat a nejíst maso? A co na to studie?

Vegan nemusí být jen vychrtlý pojídač zrní a trávy, ale i mistr světa v nejrůznějších rychlostních a silových sportech. Studie dokonce ukazují, že sportovci...

Proč je nutné mít jídlo čerstvé?

Je nutné mít každý pokrm čerstvě uvařený nebo lze ohřát pokrm i druhý den? Co se v těle děje po konzumaci ohřátého pokrmu a...

Nedostatek vápníku je pro organismus fatální

V dnešní době lidé trpí častěji a častěji nedostatkem vápníku i přes to, že jedí dostatek mléčných výrobků. A čím je to způsobeno? Příčina...

Webinář: Jak na vyhnout jarní únavě

V záznamu živého vysílání prozradíme, jak se vyhnout typickým jarním nemocem (únava, ekzémy, bolesti hlavy a zad, menstruační bolesti), jarním náladám (nevrlost, vztek, vznětlivost)...

Strava a civilizační choroby – 4. díl

V této části přednášky mluví MUDr. Strnadelová a Jan Zerzán o důležitosti a smyslu zeleniny, vhodnosti brambor, rajčat a jejich zpracování. Probírají bílkoviny, jejich zdroje a rizika....
Téma: znovu ohřívání, kafe, vztek, kulturistika, umeboši, kandida, bolesti hlavy, batáty, rostlinná strava a sport, jídelníček na jaře, obezita, cévy, živiny, raw, ohřívání pokrmů, dýně, zuby, bílý cukr, tepelná úprava, nedostatek bílkovin, kinetóza, nadýmání, chuť na čokoládu, mandlové máslo, termosky, kvasinky, pečené dezerty, sladká rýže, sladké ovoce, jednoduché sacharidy, mléčné výrobky, arašídové máslo, osteoporóza, přejedení, zdravý dezert, pálení žáhy, ovoce, rajčata, esbit, esenciální aminokyseliny, oběd do práce, nevolnost, fitness, překyselení, artritida, mrkev, brambory, zvracení, sladká chuť, exotické ovoce, fit strava, vysoký krevní tlak, enzymy, ořechová másla, rajče, káva, pečené koláče, kakao, krev, kako, živočišné produkty, půst, sladká snídaně, civilizační choroby, nespavost, termoska, kyselina mléčná, mražení, závin, železo, dezerty, koláče, umeboši pasta, agrese, vápník, žlučník, paradentóza, problémy s trávením, lilek, rostlinná strava, kocovina, jak skladovat jídlo, rostlinné bílkoviny, vitalita, lilkovité rostliny, začátek, Jan Zerzán, sladkosti, mléko, krevní tlak, batátová kaše, pH, kombinace obilí a ovoce, únava, sladěnka, čokoláda, zánět, večerní chuť na sladké, spánek, mrkvová kaše, dezert s ovocem, fitness strava, kaše s ovocem, vegan, škodlivost brambor, tepny, mraznička, sezónní ovoce, ledviny, sladké brambory, zelené posypky, kaše se sladem, antioxidanty, opice, dýňová kaše, mrazák, děti, jak skladovat pokrmy, kalcium, uzobávání, mikrovlnná trouba, sladká zelenina, svaly, cukry, tuk, veganství, presovaný salát, sladidla, masné výrobky, detox, migrény, luštěniny, sladká kaše, nárůst svalové hmoty, jarní dezerty, papriky, fit, obiloviny, zelenina, vznětlivost, zelená zelenina, čerstvé jídlo, semena, jarní jídelníček, kazivost zubů, mražení potravin, cvičení, obilné slady, silvestr, petržel

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?