Domů > Klub Jíme Jinak > Příběhy a proměny

Jan Londzin: Nikdo vám to brčkem do zadku nenafouká (2.část)

V pokračování rozhovoru Honza vypráví o svých začátcích, kdy uměl tak akorát rozmrazit pizzu nebo uvařit těstoviny. Dnes vaří tak, že v jeho jídelně potkáte denně muže od dělníků po manažery, kterým zde prostě chutná. Jak to dělá? Co a jak vaří, aby chutnalo mužům a začátečníkům? Honza denně vidí, jak strava pomáhá, ale vidí také, kdy ne a proč. Poví vám příběh člověka, který k němu přišel den před operací, kdy mu měli odstranit střevo. Díky svým zákazníkům se dostává k lékařům a vidí, že už i oni se začínají o zdravou stravu zajímat. Honza podniká ve zdravé výživě 15 let a mluví o svých zkušenostech zcela otevřeně.

Přístupné členům klubu Jíme Jinak

Prozkoumat Klub

Členové Klubu mají na Jíme Jinak prémiové materiály, jako je tento, videorecepty, jídelníčky, odborné materiály, poradnu, slevy na nákupy (knih, potravin, kurzů) a další výhody. Díky finanční podpoře můžeme stránky Jíme Jinak dělat svobodně a nechat je bez reklam. Budeme rádi, když se přidáte a podpoříte naše mnohaleté úsilí. ❤

Co říkají o Klubu Jíme Jinak členové

Labarunka: Ahoj, členství jsem si koupila hned…recepty s videem jsou super, zvlášť pro mě jako začátečnici…Díky za tu práci, kterou odvádíte za nás a shrnujete veškeré poznatky a zkušenosti. Krásná práce.

PS: Cítíš se v plavkách sebevědomě?

Pokud letos nechceš schovávat zadek pod ručník, pojď na to s námi jinak.
Chci lepší postavu!

Se změnou jídelníčku jsem se zbavila mnoha zdravotních potíží, se kterými si medicína nevěděla rady 30 let. Jídlo, vaření, psaní a šíření zdravého životního stylu se stalo mojí vášní. Je mi čím dál lépe a konečně mám své zdraví ve svých rukách. Celý příběh

2 lidi už poděkovali za článek. Oceňte práci autora také.

Komentáře

Klub
Ahoj, to mame v...
Klub
Výborný rozhovo...
Ukázat další komentáře