Domů Téma Oběd do práce

oběd do práce

Která jídla můžeme ohřívat? A jak to udělat zdravě?

Která jídla je bezpečné ohřívat a která raději ne? Víte, jak je uskladnit, pokud si je chcete vzít s sebou do práce nebo na...

Rukolový salát s řepou a veganským sýrem

Rychlý salát do skleničky, který skvěle poslouží jako syté jídlo do práce k obědu nebo na cesty. Zkuste si ho s námi připravit podle...

Jak konečně začít vařit zdravě. Jednoduše, bez obav a krok po...

Nachystejte kuchyň Ze začátku stačí mít 2-3 hrnce, alespoň 2 nože (jeden větší na zeleninu a jeden třeba menší), mixér, prkénko na krájení, vařečky,...

Mexická quinoová pánev s fazolemi

Když máme hlad a chceme se dobře a rychle najíst, udělám tuto mexickou quinoovou pánev s fazolemi a seitanem. Pokud přidáte více chilli, bude...

Těstovinový salát

Perfektní lehoučký salát pro horké letní dny. Nadchne děti i návštěvy. Pikantní tofu skvěle v tomto salátu ladí s tahini zálivkou.

Pestový salát

Tento chutný salát z krup a francouzské omáčky z petržele je během chvilky hotový. Nejen že je výborný chuťově, ale  také prospívá našemu tělo...

Čočkový salát

Čočkový salát se poprvé proslavil ve francouzských michelinských restauracích. A je vážně na hvězdičku!

Houbový salát

Perfektní salátek plný bílkovin pro milovníky hub. Skvělý s sebou jako oběd do práce nebo na výlet.

Proč je nutné mít jídlo čerstvé?

Je nutné mít každý pokrm čerstvě uvařený nebo lze ohřát pokrm i druhý den? Co se v těle děje po konzumaci ohřátého pokrmu a...

Tabbouleh salát

Tabbouleh je proslulý libanonský bylinkový salát, na který nepotřebujete žádné exotické suroviny. Je lehký, rychlý, plný živin a oceníte ho zejména jako zdravé a detoxikační...

Žampionový salát

Netradiční, ale výborné spojení kokosové zálivky, řepy a marinovaných syrových žampionů. Lehoučký a chuťově výtečný salát, který se hodí jako občerstvení na letní párty...

Dalmácký salát

Křehký a křupavý salát příjemné sladkokyselé chuti s nádechem italských bylinek a perfektní bylinkovou granolou. je vhodný jako příloha k jakémukoliv jídlu či jen...

Indický salát

Lehký a lahodný restovaný rýžový salát s kurkumou a zeleninou inspirovaný Indií. Výborný je podávaný jak teplý, tak i studený. Dokonalý je díky posypce...

Šopský salát

Šopský salát je oblíbenou klasikou na celém Balkáně a ve střední Evropě. Tradiční zeleninou v tomto salátu je okurka, paprika, rajče, a k tomu...

Fazolový salát

Tento salát je skvělý s čerstvým kváskovým pečivem nebo plackami. Je krémový, lahodný a sytý. Navíc obsahuje spoustu bílkovin z fazolí a živin ze...
Téma: svačiny, svačina, červená řepa, ohřívání jídla, pesto z petržele, kantýna, rychlá jídla, marinované žampiony, čočkový salát, online kurz Super saláty 2, znovu ohřívání, na výlet, rajčatová pasta, smažená zeleninová rýže, hnědá čočka, vyvážený jídelníček, ocet balzamiko, ohřívání, co jíst, petrželka, olivový olej, quinoový salát, salát z obilovin, paprika, jak vařit luštěniny, máta, quinoová pánev, celerový špek, minerály, namáčení oříšků, salát z hub, jak začít zdravě, sladkost, celiakie, co uvařit do zásoby, jídlo do práce, tabbouleh, tepelná úprava, zelenina, ohřívané jídlo, snídaně, slaná granola, balzamiko, jídlo s sebou, rajčata, ledový salát, recepty, zdravý jídelníček, tabouleh, zdravé potraviny, hřiby, obilný salát, jak ohřívat zeleninu, bulgurový salát, jak ohřívat pokrmy, čínské zelí, luštěninový salát, špek, mraznička, mrkev, pesto, protein, mexiko, fitness strava, rýže, pesto z petrželky, zálivka, celodenní jídelníček, jak ohřívat jídlo, hlávkový salát, saláty, top recepty, jak vařit zeleninu, veganství, sušené houby, oběd, tahini, ABKM, tofunéza, dalmácký salát, týdenní jídelníček, tahini zálivka, indické koření, rychlé vaření, chilli, saturejka, mikrovlnná trouba, brokolice, salát, bylinky, rychlovky, bez masa, obědové skleničky, červená cibule, sójová omáčka, večeře, celiak, zeleninový vývar, bazalka, jarní cibulka, okurka, mikrovlnka, estragon, nejrychlejší jídla, obědy, oběd do práce, cuketa, Video, svačinky, děti, mražení, shiitake, začátečníci, hlávkové zelí, hrachové výhonky, indická kuchyně, česnek, jak začít vařit, sušené bylinky, čočka, bylinková granola, termosky, rajče, počítání kalorií, salát z čočky, fazole, jak začít, znovu ohřívání jídla, zelí, semínka, dresing, výhonky, ohřívaná zelenina, termoska, cizrna, jídlo na výlet, okurky, quinoa, olivy, shitake, ohřívání jídel, salát z luštěnin, jak skladovat pokrmy, fazolová pánev, jak skladovat jídlo, špenát, petržel, esbit, kyselinotvornost, persillade

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?