Domů Téma Střídání ročních období

střídání ročních období

Teorie pěti elementů – dostaňte se zpět do rovnováhy

Jednotlivé druhy potravin, jejich barvy, chutě a způsoby tepelné úpravy dokáží ovlivňovat orgány našeho těla, emoce a to, jak se cítíme. Tradiční medicína to...

4 benefity, které vám přinese sezónní strava

Supermarkety praskají ve švech pod tíhou exotického ovoce a dovezené zeleniny. Ale viděli jste tam někdy jostu? A porovnali jste někdy chuť rajčátka ze...

Jak nás ovlivňuje 5 elementů životního cyklu

Jak se jedlo dříve a jak se jí dnes? Proč došlo ke zmatku a chybám? Jak souvisí naše orgány s různými ročními obdobími, barvami,...
Téma: ledviny, země, živiny, cyklus, močové cesty, nezralé ovoce, obřady, energie, západní medicína, orgánové hodiny, jaro, teorie 5 elementů, Základní principy, TČM, zima, zdraví, Vánoce, jídelníček 5 elementů, co jíst na jaře, jak jíst sezónně, orgány podzimu, slezina, oheň, pesticidy, pět elementů, ochlazující potraviny, zahřívající potraviny, Klub Jíme Jinak, jak vařit podle ročních období, vitamíny, žlučník, kdy jsou které orgány aktivní, co jíst v zimě, životní cyklus, tradiční čínská medicína, barvy, Dagmar Lužná, strava podle 5 elementů, co jíst na podzim, tuzemské ovoce, svátek, skladování zeleniny, sezónní potraviny, dozrávárny, oslabené orgány, dovážené ovoce, supermarket, střídání ročních období, léto, střevo, jak posílit oslabené orgány, antioxidanty, teorie pěti elementů, zelenina, kdy jíst podle orgánů, orgány, slinivka, únava, játra, 5 elementů, video, elementy, ovoce, východní medicína, strava podle ročních období, minerály, strava podle ročního období, sezónní strava, potrava, kov, chutě, roční období a strava, čerstvost, způsoby vaření, přejídání, jak jíst podle 5 elementů, umělé dozrávání, emoce, žaludek, jarní únava, co jíst v létě, roční období, předkové, dovezená zelenina, voda, dřevo, podzim, Velikonoce

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?