Domů Téma Vývar

vývar

10 způsobů, jak se zbavit trávicích problémů (podloženo studiemi)

Až 80 % z nás trápí trávicí problémy. Přispívá k tomu zrychlená doba, stres a špatná strava. Lékaři rádi tyto problémy shrnují pod diagnózu...

Jak konečně začít vařit zdravě. Jednoduše, bez obav a krok po...

Nachystejte kuchyň Ze začátku stačí mít 2-3 hrnce, alespoň 2 nože (jeden větší na zeleninu a jeden třeba menší), mixér, prkénko na krájení, vařečky,...

9 skvělých způsobů, jak využít košťály z brokolice a květáku

Také jste jedním z lidí, kteří košťály od brokolice a květáku vyhazují? Chyba! Zkuste některý z těchto tipů a zpracujte brokolici i květák tzv....

Vegan vaječná tlačenka

Tato lahodná "vaječná" tlačenka je ideální pochoutkou nejen v období Velikonoc. Ta naše neobsahuje žádné vejce ani maso, i když chutná i vypadá velmi...

Mohu na vývar používat i slupky z nebio zeleniny?

Zeleninový vývar je základem pro chutné a poctivé polévky. Klasická zelenina ze supermarketů je ale plná pesticidů a dusičnanů. Je takový vývar vůbec ještě...

8 způsobů, jak použít sojovou omáčku, které neznáte

Sojová omáčka má mnoho způsobů využití. Kromě klasického dochucování omáček, zeleniny, luštěnin, karbanátků a nákypů ji lze využít ještě mnoha dalšími způsoby. O některých...

7 praktických vychytávek, jak si usnadnit vaření

Naučíme vás naše oblíbené a osvděčené zkratky, díky kterým ušetříte nejen nádobí, ale také čas. Proč si to v kuchyni neusnadnit, když to jde,...

13 tipů, jak využít zbytky potravin v kuchyni

Při vaření a přípravě zdravých pokrmů vzniká odpad, který často končí v koši, v lepším případě na kompstě. To je ale škoda, i odkrojky od...

Co dělat když se přejíme nebo opijeme?

Silvestr patří mezi svátky, kdy si většinou dáme něco víc ke snědku a pití, než obvykle. Poradíme vám, jak se zachovat, když si chcete výjimečně...

Zeleninová Dashi polévka

Dashi vývar se hodí jako skvělý základ do polévky. Má silnou chuť, proto stačí přidat jen dva druhy zeleniny, trochu soli, tofu a máte...

Vegetariánské Dashi

Pravý Dashi vývar se vaří z řasy Kombu a sušených vloček tuňáka. Tento vývar je v Japonsku velmi oblíbený a díky řase Kombu obsahuje...

Zeleninový vývar

Vývar se dnes tak málo používá, že pro mladé ženské je to prostě pořád záhada. Co se tam dává, co se tam nedává, horkou...

Kroupy vařené ve vývaru se zázvorem

Miluji kroupy. Ale ve vodě je vařím pořád, chtěla jsem zkusit něco nového. A tak vznikla tato chuťově velmi zajímavá příloha! Zkuste obměnit i...

Jak udělat zeleninový vývar

Zeleninový vývar je základní surovinou pro přípravu polévky. Využijeme jej i pro přípravu omáček, kaší, dušené zeleniny nebo pomazánek. Je to minerálová a vitamínová...
Téma: oběd, fit strava, střevní potíže, kombucha, svačiny, zdraví, kešu oříšky, střevo, rýžová dieta, pesto, ječmenné kroupy, aditiva, střevní zácpa, GMO, sójová omáčka, strava při nemoci střev, mrkev, esenciální olejíček, recepty, aktivace oříšků, bolest břicha, hřebíček, umeboši švestička, syrová zelenina, jak použít sojovou omáčku, oběd do práce, jak ohřívat jídlo, oregáno, bobulovité ovoce, shiitake, grilování, bez laktózy, cvičení, jak ohřívat zeleninu, bez lepku, namáčení semínek, slupky, rýžový půst, placky, jablko, imunita, moc jídla, zázvor, namáčení, Tamari, jak vařit obiloviny, celer, omáčka, kalorie, vyvážený jídelníček, zdravá strava, levandule, bez vejce, střevní bakterie, kvašená zelenina, rychlé vaření, silvestr, original JJ, problémy s trávením, shoyu, sušenky, vláknina, sladkosti, obiloviny, umeboshi, zbytky ze zeleniny, probiotikum, fermentace, bez sóji, polévka, luštěniny, oříšky, relax, esenciální olej, psychika a střevní choroby, bylinky, dashi, mléčné kvašení, čas vaření, kimchi, prebiotika, praktické, jídelníček, co jíst, péče o střevo, agar, kocovina, půst, dysfunkční střevo, jak léčit dráždivý tračník, odšťavňování, propustné střevo, vegan, semínka, strava při problémech s trávením, probiotika, plynatost střev, marinády, trávení, léčba střevních potíží, ABKM, polyfenoly, leaky gut, trávicí problémy, co pít, sůl kala namak, co dělat když jsem se přejedla, miso, zánět střeva, špenát, máta, zácpa, hruška, pickles, bobkový list, zánět, deprese, bez masa, jak ohřívat pokrmy, císařský řetz, kala namak, čas, vegan vaječná tlačenka, ohřívání pokrmů, low carb, špatné trávení, miso polévka, nafouklá střeva, cukr, lepek, nadýmání, syndrom propustného střeva, bramboráky, střevní mikroorganismy, veganství, meduňka, do práce, jídlo do práce, brokolice, léčba střev stravou, kousání, spánek, trávicí soustava, tymián, přejedení, jak sestavit jídelníček, vývar, kojení, celodenní jídelníček, odkrojky ze zeleniny

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?