Domů > O nás > Pochvaly

Těším se na každé nové jídlo

Tlamiisek: Když jde o hubnutí, mám většinou krizi hned první den, ale tentokrát je to jiný, těším se na každé nové jídlo! Konečně se mi daří vstávat dřív než mrňousek a stíhám si zacvičit. Moc děkuji za tento kurz :-)

PS: Přemýšlíte jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlejte 😊 Pojďte něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskočte do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

4
4

Čarodějnice jinak

Teprve, když jsem po večeři zahlédla velké ohně v dálce na obzoru, došlo mi, že jsou dnes čarodějnice. Bylo už pozdě rozdělávat oheň, měli jsme na večer ji...
9
3

7 tipů, které byste měli vědět při vaření chřestu

Chřest je specifická zelenina, kterou je třeba pečlivě vybírat i skladovat. Mrkněte, na těchto 7 tipů.
6
2

Zvonek řepka v kuchyni

Do české přírody doputoval ze Středomoří. Víte, že v 17. století se pěstoval pro jeho bílý masitý kořen, který má nasládlou chuť?

Rýže s bobem

Opět musím děkovat zahradě, že mi dala pořádnou část mého oběda – čerstvý bob, čerstvý česnek, čerstvou petrželku a mátu, díky kterým vzniklo vynikaj...

Proč mám na zahradě oregáno

Oregána mám na zahradě asi šest keřů, nejen na sušení, ale i pro okrasu. Spolu s ostatními bylinkami je neodmyslitelnou složkou snad každé zahrady.

Cibulový quiche se žampiony a smetanou

Zdravá verze oblíbeného francouzského slaného koláče bez mléka a vajec. Je vhodný jako rychlá večeře, svačina s sebou na cesty nebo slané pohoštění pro náv...