Domů > O nás > Pochvaly

Těžké začátky

Dnes jsem objevila vaše stránky a jsou naprosto skvělé,moc se mi libí jak jsou udělané, receptíky at. Jsem teprve na začátečník a čeká mě ještě dlouhá cesta…
Proč jsem se začla zajímat o makrobiotiku a jiný způsob stravování? Mám dvě dětičky 3,5 a 8měsíců, od mala mě bolí hlava a trpím na migrény, po porodu se to zhoršilo a když byly malé 2měsíce, tak jsem při jednom migréním záchvatu prodělala mrtvici. Bylo to pro mně hrozné na psychiku, protože mě odvezli do nemocnice a doma zůstalo malé na kojení zvyklé miminko. Domu jsem se vrátila po týdnu, bohužel má pravá strana už zůstala částečně postižená, ale hodně se to zlepšilo a doufám, že stále zlepší. Už plně doma funguji, začla jsem řešit své bolesti hlavy a jediné co mi drahý neurolog poradil, byl chemický koktejl léků asi na dva roky. Také holky hodně marodily, mladší už 2x atb za svůj život :( Kamarádka také začla řešit nemocnoct svých dětí a dala mi tip na knihu Radost ze zdravých dětí a tak jsem se rozhodla, že je potřeba změna… a to radikální.
Jenže………….. rodina mi naprosto nepomáhá, je proti, má svůj názor a manžel bez masa ani ránu a starší dcerka je v tomoto úplně stejná. Mladší musí být na UM, protože beru prášky a tak se chystám na domácí obilné mléko. Co se mi zadařilo je omezit trošku pečivo, ale babičky stejně nacpou cokoliv, kravské mléko už také nepijeme, ovšem náhražku máme v mléce kupovaném rýžovém, snažím se dělat kaše k snídani, jedli jsme převážně na sladko, manžel ten jedině s ovocem a já se snažím dělat už občas variantu slanou. Bojuju se svačinami a vlastně zatím je to jen boj s okolím, s jídlem, s dětmi, jak jste to udělali aby i okolí vás tolerovalo, manžel se přidal atd..??
Určitě budu sem ráda chodit pro inspiraci a asi nejlépe se přihlásit na nějaký kurzík že :-)

Autor: Alena

PS: Přemýšlíte jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlejte 😊 Pojďte něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskočte do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !

Se změnou jídelníčku jsem se zbavila mnoha zdravotních potíží, se kterými si medicína nevěděla rady 30 let. Jídlo, vaření, psaní a šíření zdravého životního stylu se stalo mojí vášní. Je mi čím dál lépe a konečně mám své zdraví ve svých rukách. Celý příběh

6 lidí už poděkovalo za článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

Fenykl – Foeniculum vulgare dulce

Rozhodla jsem se napsat malý článek o fenyklu. Moje recepty tuto zeleninu obsahují a určitě, pokud jí nekoupíte v obchodech, můžete si jí snadno vypěstovat...

Wagnum

Pečené křupavé “nanuky” naslano. Recept je určen pro ty, co si rádi v kuchyni hrají a rádi překvapí své blízké nebo hosty. Nemohla jsem tomu dá...

Pesto z medvědího česneku a vlašských ořechů

Další recept na výborné pesto z mědvědího česneku, které vám vydrží i několik měsíců.

Pečený celer na voňavém fazolovém krému

Skvělá kombinace pečeného celeru a jemného fazolového krému s vůní kokosu, citrónu a zázvoru. K tomu trochu pikantního oleje, křupavý chlebík, který kontra...

Houbová smaženice

Smaženice nemusí být jen z tofu, zkuste tuto verzi, kde není ani tofu ani sójová omáčka. Pohrajte si s konzistencí a vylaďte do vaší představy.
31
3

Kokoška pastuší tobolka: blýskne se zastavením krvácení i pikantní chutí

Nejspíš si vybavíte její drobné bílé kvítky a typické semeníky ve tvaru srdíčka. Co ale chuť? Pojďme společně pozvat léčivku s dlouhým názvem do lékárničky...