Domů > O nás > Pochvaly

Ušetřili jste mi roky života. Je tu vše přehledně na jednom místě

Anna: Web Jíme Jinak mně obohatil o spoustu různých chutí, zdravých kombinací jídel a zboural mi moji rutinu ve vaření.
Přináší mi to každý den něco nového na talíři a zájem zkoušet a sledovat nové výrobky na trhu, které jsem předtím jen tak míjela, protože jsem nevěděla, jak je použít.
Web Jíme Jinak mi pomáhá orientovat se v informacích jak, co a proč funguje a jaký dopad to má na naše tělo. Jsou krásně přehledně na jednom místě. Děkuji vašemu manželovi za ten nápad s webem a vám dvěma za těch tisíce informací přehledně na jednom místě. Ušetřily jste mi roky života u internetu a v knížkách.

PS: Přemýšlíte jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlejte 😊 Pojďte něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskočte do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !

Zdravé recepty, zdravé vaření a životní styl. Tisíce receptů zdarma. Co víme, sdílíme! :-)

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

Houbová smaženice

Smaženice nemusí být jen z tofu, zkuste tuto verzi, kde není ani tofu ani sójová omáčka. Pohrajte si s konzistencí a vylaďte do vaší představy.
30
3

Kokoška pastuší tobolka: blýskne se zastavením krvácení i pikantní chutí

Nejspíš si vybavíte její drobné bílé kvítky a typické semeníky ve tvaru srdíčka. Co ale chuť? Pojďme společně pozvat léčivku s dlouhým názvem do lékárničky...

Vegoyaki s shiitake

Tyto lahodné, lepkavé kuličky jsou neuvěřitelné. Cestuji do Japonska po svém – představuji si jídla a chutě, které s největší pravděpodobností nikdy ...

Karbanátky z fazolí a mrkve

Máte rádi karbanátky a chcete zkusit trochu netradiční úpravu? Zkuste tyto lahodné karbanátky zapečené v omáčce Teiyaki a určitě si pochutnáte.
14
6

Lék nejen na plíce – plicník lékařský

Věděli jste, že tato bylinka léčí nejen plíce, ale i trávicí ústrojí? Na jaře a v létě si můžeme nasbírat zásoby na podzim, kdy nejvíce trpíme na kašel. 

Pesto z česnekových výhonků

I výhonky z mladého česneku, které se zalamují, aby česnek nerozkvetl, se dají skvěle využít v naší kuchyni.