Táňa M.: Tak si říkám, že konečně můžu svoje milované omáčky téměř denně, aniž bych se bála, že přiberu!
PS: Chceš zdravě shodit na léto?
Pojď na to s námi jinak. Bez deficitu, dřiny a chemie.
Chci lepší postavu!
Táňa M.: Tak si říkám, že konečně můžu svoje milované omáčky téměř denně, aniž bych se bála, že přiberu!
Pojď na to s námi jinak. Bez deficitu, dřiny a chemie.
Chci lepší postavu!
To vypadá výborně, určitě vyzkouším! 😍 A jen drobnost: v ingrediencích je 2x pepř a naopak chybí ty papriky.
Aleno, moc ráda slyším, že ti ebook pomáhá!😍 Umeboši mají pozitivní vliv na trvanlivost rýže, protože jsou silně zásadotvorné, a i ta jejich kyselost pomáhá zabránit růstu bakterií. Přidání umeboši do rýže také obohatí chuť a dodá jí zajímavý nádech. Měj se krásně!
Buďte první, kdo napíše komentář