Domů > O nás > Pochvaly

Jsem vděčná za tuto stravu

Iva: Tento druh stravy mě přináší velký kus klidu, nemám chuť na kafe po ránu i když caro, na sladké. Uvědomila jsem si, jak jsem nevědomě toužila si koupit to a to jen očima. Nyní jsem si v obchodě uvědomila, že nemám to napětí a jsem vděčná za tuto stravu.

Děkuji za zpracování je příjemné přijít a vědět co budu vařit, že mám vše doma, to je fakt bezva.

🌞 TIP: Sada na letní hubnutí - stáhni si hned teď ZDARMA.

Děkuji vám

PS: Chceš zdravě shodit na léto?

Pojď na to s námi jinak. Bez deficitu, dřiny a chemie.
Chci lepší postavu!

S radostí pečuji o stránky Jíme Jinak, točím a stříhám videa, fotím jídla, vyrábím naše online kurzy a mnoho dalšího. Jídelníček Jíme Jinak mám vyzkoušený na vlastní kůži a ke klasickému už bych se nevrátil. Taky díky tomu, že mi Eva vaří samé dobroty!😉

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

klub
61
32

7 důvodů, proč tropické ovoce patří do tropů, ne na náš stůl

Tropického ovoce je v létě velmi lákavé svými barvami, šťavnatostí a osvěžující exotickou chutí. V zimě ho zase jíme kvůli vitamínu C. Málokdo ale ví, jak ...

Jemná špalda s cuketou

Cuketová sezóna je v plném proudu. Je to vděčná a lehce pěstitelná zelenina, ze které se dá připravit spousta chutných receptů. Jedním z nich je tato jemná...

Meruňková marmeláda

Ovoce většinou dozrává naráz a je potřeba ho nějak zpracovat. Marmeláda je jeden ze způsobů, jak prodloužit jeho trvanlivost. A meruňková patří mezi jedny ...
42
4

Citronová verbena: voní a léčí už po staletí

Říká se, že voní po citronu víc než samotný citron. K čemu je citronová verbena dobrá a kde všude vynikne její úžasné aroma?

Cuketové špízy

Cuketová sezona začala a s ní i nové recepty. Malý nápad, jak jí podávat zase trochu jinak.

Bílá patizonová omáčka

Máte patizon a nevíte, jak ho připravit? Zkuste tuto jemnou krémovou omáčku vonící kořením.