Rozhovor s Klárou Jíchovou vás oslovil. Tady je tedy pokračování. Dozvíte se, jak Jíchovi stravují své děti a jak řeší jejich vysoké horečky. Pokud vás napadá, jak je možné, že i dobře živené děti onemocní, tak odpověď najdete také v tomto rozhovoru. Klára nám řekla, co jedí na cestách, jak řeší jídlo na návštěvách a dovolených. Poradila, jak to vyřešit s babičkami a s příbuznými, kteří nechtějí respektovat jiné stravování, jak odnaučit děti zvyklé na sladkosti a jak reagovat, když zatouží po něčem nezdravém. A příště se těšte na to, jak strava u Kláry ovlivnila její těhotenství, co je ideální na první příkrmy a jak je to s ovocem u malých dětí. Také se dozvíte, čím nejlépe nehradit extrudáty. A nahlédnete pod pokličku tomu, jak vlastně Jíchovi žijí.

Lhát je mnohem horší, než sníst buchtu s cukrem (Klára)
Od
Eva52
Předchozí článekJak na tělo působí JIN a JANG potraviny
Další článekHodnotu života nezvážíš
Vaše opravdové příběhy
Jsem bez léků na tlak a cítím se o 10 let mladší (Lenka, 61 let)
Jím Jinak pro mně objevila moje kamarádka, když jsem...
Už vím, že zhubnout jde v každém věku (Lenka, 52 let)
Roky jsem se potýkala s migrénami, oslabenou imunitou, trávicími...
Krok za krokem k ještě větší lehkosti (Tereza, 34 let)
Když je člověk připravený, tak přijdou další AHA momenty....
Díky změně stravy jsem zdravější, hubenější i šťastnější (Monika, 41 let)
13 rokov podnikám a s autistickou dcérou mám už...