Domů > O nás > Pochvaly

Moc jsme si s manželem pochutnávali (Marta)

Marta: Evi, Romane, dík za stránky Jíme Jinak vůbec. Vidím za nimi vaši každodenní práci, nové recepty, nápady, videa, poradna… to je spousta vašeho času… No a pak samotný kurz. Vymakaný a vymazlený do posledního detailu. Hodně o tom už psali všichni ostatní, nechci se opakovat. Mně osobně fascinovalo, jak jsou postupně poskládané recepty od začátku až do konce kurzu, co se týká detoxikačních schopností zeleniny a obilovin – stupňující tendence účinnosti. Přestože se třeba v jednom dni opakovaly stejné potraviny, recepty naprosto geniálně sestavené, takže pokaždé velmi chutné a úplně jiné jídlo 👍. Moc jsme si s manželem pochutnávali, přišlo mi to až hloupé pokaždé psát, jaká to byla mňamka… ale prostě byla. A někdy tam vlastně nebylo téměř žádné koření. Takže díky, díky, díky… Mé pokroky? No, plánovala jsem si pro sebe pevně se držet jídelníčku, což jsem nepovažovala za nijak těžké, protože od ledna, kdy jsem ze dne na den vyřadila všechny “závadné” potraviny, jím stále bez mouky, cukru, vajec, mléka a masa. Takže to snad nemůže být problém, jsem si říkala. Člověk míní, situace, věci a plány to mění. Vařila jsem a jedla podle jídelníčků, to zase jo. Taky byly dva plánované dny s rodinou, kdy se jedlo v dobré restauraci dobré jídlo, ne tedy podle Jíme Jinak, ale bez výčitek a dá se říci, že asi i bez následků. Nesplnila jsem všechno to, co jsem chtěla, ale kupodivu, se z toho nehroutím, což bych se asi za normálních…opravdu normálních? 😉 okolností určitě hroutila. Budu se snažit dál. Chtěla bych poděkovat všem za milé komentáře, milá slova, vaši energii a příběhy. Jak psali ostatní, pomáhá to sdílení nám všem. Vidíme, že problémy jsou dost stejné, jen mají jiný kabát a nejsme v tom my ženy samy. Bylo to příjemné tady pobýt a sdílet. Jestli se nestane nic nečekaného, chtěla bych tady být v Jarní očistě zase s vámi. Přeji nám všem hodně energie a síly a vytrvalosti, abychom zvládali jít po té “zdravé” cestě, i když občas odbočíme. Nevadí, když upadneme, důležité je vstát a jít dál…k cíli 💝💖💗 🌹

PS: Přemýšlíš jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlej 😊 Pojď něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskoč do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

Artyčoky – léčivá zelenina, kterou si můžete vypěstovat

Artyčok je vhodný pro léčbu jater, ledvin, pro cukrovkáře, při zácpě i na vysoký tlak. Roste na jaře, kdy potřebujeme detoxikovat organismus. V tom je arty...
9
1

6 tipů na Velikonoční kraslice (bez vejce!)

Na kreslení kraslic není třeba slepičí vejce. Zkuste některou z těch 6 vegan friendly alternativ. A zapojte i děti!

Dýňové Donabe

Pokud milujete asijskou kuchyni, určitě si tento recept vychutnáte stejně, jako já. Je rychlý na přípravu a užijete si spoustu chutí a konzistencí.

Veganéza

Tato veganská majonéza, jejíž chuť je neskutečně podobná té klasické, perfektně obohatí letní grilovačky nebo zimní smažené pokrmy.

Velikonoční vegan vejce natvrdo

Přemýšlíte jak nahradit vejce na Velikonoce? Přinášíme vám recept na vejce na tvrdo bez vejce. Hodí se skvěle na chleba, ke špenátu i koprové omáčce. A dět...

Pečená velikonoční nádivka z jáhel s uzeným (vegan)

Pečená velikonoční nádivka je sama o sobě kompletním jídlem. Je poměrně rychle hotová a chutná i těm, kdo rádi klasickou nádivku s vejcem a masem. Uzený te...