Domů > Magazín Zrnění > Překlady

Myom – 1. část

Nadměrné menstruační krvácení, sklony k anémii, špinění mezi cykly či bolesti podbřišku jsou častými průvodními jevy myomu. Příčin vzniku může být více, bývá zde vliv dlouhodobě nevhodné stravy, svojí roli hrají i emoční a psychické faktory. Pojďme se blíže podívat na vlivy stravy a možné podpůrné prostředky, které mohou pomoci se myomu zbavit.

Pouze pro členy programu Magazín Zrnění

Prozkoumat

PS: Přemýšlíte jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlejte 😊 Pojďte něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskočte do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !

Mojí vášní je celostní pohled na zdraví lidského těla a duše. Miluji svoji rodinu, ráda skládám myšlenky psaným slovem, hřeje mě pocit, že mohu u ostatních zažehnout plamínek péče o jejich zdraví.

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

Yin a Yang fazole s rýží a žampiony

Jednoduché a chutné, přirozeně bezlepkové jídlo, skvělé třeba jako zdravá rychlá večeře. Fazole Yin a Yang jsou nejen na pohled atraktivní, ale také velmi ...
5
2

Genmaicha – japonský popkornový čaj

Možná ho už znáte, možná ho už pijete. Pokud ne, napravte to. Sedněte si v klidu, zavřete oči a vychutnávejte si tento lahodný a voňavý čaj. Možná už nebud...

Ostro kyselá pikantní polévka

Vydatná pikantní polévka vonící kořením, ve které se příjemně snoubí kyselá a ostrá chuť.
3
1

Naplněný život, trénink mysli a individuální péče na míru se slevou pro Klubáky

Potřebujete pomoci se zdravím, váhou, psychikou, finanční či rodinnou situací? Pro členy klubu Jíme jinak jsme domluvili slevu na osobní konzultace s osobn...
klub
34
6

Rakovina – Co jí způsobuje (1. díl)

Podle statistik každý třetí obyvatel České republiky v průběhu svého života onemocní rakovinou. Pokud ale známe psychické i fyzické příčiny, můžeme si své ...

Jak podpořit své zdraví v červenci

Jak má vypadat vzorový jídelníček v červenci? Jakou část našeho těla se vyplatí hýčkat právě nyní, proč bychom to měli dělat a jak na to?