Makrobiotika

klub
9

Myom – 2. část

V této části si rozebereme další možnosti podpůrných léčebných metod a jak postupovat, pokud má myom těhotná žena.

Jak zpracovat zbylé obiloviny?

Jak upotřebit zbylé uvařené obiloviny? Pojďte z nich vykouzlit nové chutné jídlo, fantazii se meze nekladou.
klub
17

Myom – 1. část

Nadměrné menstruační krvácení, sklony k anémii, špinění mezi cykly či bolesti podbřišku jsou častými průvodními jevy myomu. Příčin vzniku může být více, bý...
klub
9
2

Noční pomočování u dětí a jak to napravit

Jaké jsou důvody nočního pomočování u dětí? Může být příčina ve stravě? Pojďme si poodhalit, jak lze s tímto problémem pracovat, aby vás ani vaše děti netr...
klub
10

Nadýmání a plynatost po změně jídelníčku

Nadýmání a plynatost může být při změně stravy poměrně urputným problémem, zvláště stravoval-li se člověk dříve všelijak a stav jeho střev tomu odpovídá. P...
klub
9

Přílišné hubnutí po změně stravy

Někteří lidé při přechodu na zdravou stravu radikálně zhubnou. Pro ty, kteří se předtím dlouhá léta snažili zhubnout neúspěšně, je to jistě milé. Existuje ...
klub
21
7

Strava dělá zuby

Dodržujete perfektní zubní hygienu, ale stejně se vám objevují kazy a problémy s dásněmi. Může být klíčem ke zlepšení stavu zubů a dásní zdravá strava? Zku...
12

Menu na jarní víkend

Na jarním talíři by neměla chybět čerstvost a pestrost, zelená barva zeleniny, natí, divokých bylin a kyselá chuť. Pojďme si představit, uvařit a s chutí s...
klub
7
1

Když dítě zvrací – první pomoc a následná léčba

Dítě začalo zvracet – je vhodné mu dávat nějaké jídlo? Co mu dát na zklidnění žaludku? A co pití? Jak postupovat, se dozvíte v našem článku. Domácí l...
11

Šiitake

Šiitake jsou původem japonské divoce rostoucí dřevokazné houby, jejichž vynikající výživné a léčivé vlastnosti jsou v orientální kuchyni a medicíně už po s...

Pikantní červený talíř

Vyzkoušejte tento voňavý červený talíř plný různých chutí. Hořké, sladké, kyselé, pálivé, křupavé, měkké, to vše na talíři najdete.

Prokládaná quinoa s růžovou salsou

Zdravé, přirozeně bezlepkové, kořeněné jídlo, ideální pro zimní období, protože dovede krásně zahřát. V tomto receptu hraje důležitou roli koření. Indické ...