Škrob (ať už maizena, kuzu nebo arrowroot) slouží hlavně k přípravě tradičních pudinků a zahušťování polévek a omáček.
Jak ho správně používat?
- Do hrnečku (skleničky) nalijte trošku STUDENÉ vody.
- Přidejte škrob.
- Rozmíchejte.
- Vlijte, kam je třeba.
- Povařte.
- Hrneček ihned omyjte.
Tip: Škrob rozmíchávejte vždy jen ve STUDENÉ vodě. V teplé vodě se udělají nerozmíchatelné hrudky.
Podzimní detox nemá chybu! Samé dobroty, které mě léčí
Pavlína M.: Již 9 měsíců jsem s Jíme Jinak...
Už 4. týden bez kafe a spím hlubokým spánkem!
Tereza: Přidávám též pozitivní ohlas - kávu jsem zkusila...
Cítím se báječně a i můj pes je spokojený :-) (Lidka)
Lidka: Ahoj holky, jsem ve 12 dnu. Přesunula jsem...
Děkujeme za mlíčko pro nekojené děti
Míla: Ahoj jíme jinak, chtěla bych vám poděkovat (hlavně) za...
Zamilovala jsem se do česnekové pomazánky
Vendtechman: Prave jsem se zamilovala do dnesni cesnekove pomazánky...
Členství v klubu JJ je cesta, jak si užít život na tomto světě
Jajabre: Klub JJ - dává mi radost z jídla,...
Funguje to, zatím jsem zhubla 6-7 kg (Marie)
Marie: Zdravím, jsem v klubu Jíme Jinak přibližně 4....
Po 6 dnech 2 kila pryč a jako bonus spousty energie (Radka)
Radka: Díky rýžovému dni jsem si vyzkoušela a uvědomila,...