Škrob (ať už maizena, kuzu nebo arrowroot) slouží hlavně k přípravě tradičních pudinků a zahušťování polévek a omáček.
Jak ho správně používat?
- Do hrnečku (skleničky) nalijte trošku STUDENÉ vody.
- Přidejte škrob.
- Rozmíchejte.
- Vlijte, kam je třeba.
- Povařte.
- Hrneček ihned omyjte.
Tip: Škrob rozmíchávejte vždy jen ve STUDENÉ vodě. V teplé vodě se udělají nerozmíchatelné hrudky.
PS: Pořád tu něco čtete? Pojďte vařit!
🌷 Jaro je tu - nový začátek. Pojďte kuchtit 🍲 skvělá a svěží rostlinná jídla 🌱, pochutnat si, pročistit si tělo a zlepšit náladu v prima partě 🤗. Naskočte s námi na 8 týdenní Jarní očistu. Jsme s vámi živě, pomůžeme a podpoříme! ❤
Buďte první, kdo napíše komentář