Domů Téma Pudink

pudink

Pomerančový dezert s tapiokovými perličkami

Žhavé léto si žádá osvěžující dezerty. Dobře vychlazený ovocný pudink z tapikových perel se dá podávat klidně místo zmrzliny. Je přirozeně bezlepkový, lehký, dietní....

Vedro útočí! 10 fit receptů, kterými se zchladíte

Osvěžte se, ochlaďte se, užívejte si parné dny zdravě! Jde to i bez přidaného cukru a útoku na vaší váhu. Máme pro pro vás...

Kokosový pohár s tapioka perličkami

Mléčná rýže byla můj oblíbený dezert před změnou jídelníčku. Tenhle dezert ji nejen nahradí, ale dokonale předčí. Když ho v létě podáte pěkně vychlazený,...

Mandlový tapioka pudink s ovocem

Lehké ovocné dezerty jsou v horkých dnech skvělou svačinou. Pudinky s ovocem jsou dobré a krásné, proto se dají připravit i jako pohár na...

Panna cotta s třešňovým želé

Čas třešní a čerstvých dezertů. Takže Panna cotta s třešněmi pro naše lahodné občerstvení. Jednoduchá a rychlá. Výsledek nezklame. Čerstvé třešně, želé s kousky...

Hruškový nápoj à la bílá čokoláda

Tak jednoduché a tak dobré. Hustý hruškový nápoj nám připomíná bílou čokoládu. Horký je hříšně dobrý a po vychlazení se dá jíst jako pudink.

10 super tipů, jak v kuchyni využít amasaké

Amasaké je původně japonská receptura na přirozeně sladký fermentovaný krém z obilovin. Je tak slaďoučký, že s ním lze doslazovat kaše, zdobící krémy, zmrzliny,...

Jak používat chia a lněná semínka

Chia a lněná semínka jsou úžasným zdrojem omega 3 mastných kyselin. Díky jejich vlastnostem nasáknout vodu se z nich dají dělat divy - nahrazují...

Ovocná kostka s meruňkami a broskvemi

Když se sejdou broskve a meruňky v jednom dezertu, tak je to naprosto dokonalé a osvěžující potěšení pro horké dny.

Osvěžující citrónovo-kokosový pudink z jáhel

Zdravý dezert bez cukru a dokonce i bez sladidla? Jde to. Tento jáhlový pudink sladidlo ani nepotřebuje, maximálně ovoce na ozdobu. Díky dvěma hlavním...

Nepečená dvoubarevná bábovka

Dvoubarevná bábovka bez pečení. Hodí se jako bleskurychlý dezert pro návštěvu.

Štrúdlománie: nejlepší těsta a nádivky na závin

Sice pochází z Rakouska, ale velmi dobře se uchytil i u nás. A zdomácněl natolik, že jich máme nespočet druhů. Ty naše jsou všechny...

Chcete to hustý? 10 tipů, jak zahustit jídlo bez jíšky

Zdravější, méně kalorické, lehčí, bez špetky mouky, a přesto stejně chutné! Tak taková jsou jídla zahuštěná jinak, než tradiční jíškou. Nevěříte? Vyzkoušejte našich 10...

Malinový koláč s krémem bez lepku

200 g mouky (používám kombinaci bezlepkových mouk) 100 g slunečnicových semínek 100 g mandlí 40 g rýžového sirupu špetka soli olej dle potřeby ...

Panna cotta

Tato kokosově jemná panna cotta je jednoduchým a rychlým dezertem, když máte na něco chuť.

Sladovník á la medovník

Těsto: 600 g špaldové mouky (pro bezlepkovou verzi použijte jakékoli bezlepkové mouky, třeba mix pohankové, rýžové a kukuřičné) 400 g sladu - použila jsem...

Udělejte si podzimní dezert: 11 tipů na zdravé dobroty

Léto už je nenávratně pryč, nastupuje podzim a s ním i chladnější dny. K tomu patří i změna jídelníčku. A také dezerty, které nás...

,,Tvarohový“ koláč ala tiramisu

Těsto 1 hrnek žitné mouky 1/2 hrnku rýžové mouky 1/2 hrnku kukuřičné mouky 1/2 prášku do pečiva bio 4 lžíce datlové pasty špetka soli ...

Jáhlový dezert s čokoládou a kokosem (bez mléka a cukru)

Když vás honí chuť na čokoládu, ale chcete se vyhnout cukru, je tu elegantní a velmi chutné řešení - horký dezert s kakaovými boby...
Téma: výlet, kaše, jak využít amasaké, rychlovka, citronová šťáva, co s amasaké, amasaké mléko, panna cotta, mák, sezóna zima, náhrada vejce, závin, zeleninové pyré, sleva, paleo, shake, mandlové máslo, agar agar, kysané zelí, slad, obilné mléko, bez cukru, škrob, marmeláda, tofu, drink, amazake, guláš, želatina, hrušky, pana cota, obilná kaše, jáhlový krém, tvarožník, špaldová mouka, luštěniny, lněný čaj, sladidlo, psyllium, Sezónní tip, třešně, snídaně, záviny, lívance, špenát, šlehačka, bez lepku, knedlíky, oslava, smoothie, děti, original JJ, zdravý dezert, zavařeniny, veganské vejce, červená čočka, ovesné mléko, čím sladit, kompoty, bez vajec, chia pudink, sezóna podzim, osvěžení, jak použít chia, bez mléka, zahušťování omáček, rajčatové pyré, rýžový sirup, léto, dezerty bez cukru, dýně, skořice, low carb, limonáda, kakaové boby, ovoce, alergie na mléko, horko, dezert bez cukru, čaj ze lnu, štrůdl, svačinky, kokosový krém, vegan, svačiny, sladkost, krupice, zmrzlina, želé, sezóna léto, sladkosti, maizena, cizrna, kokosové mléko, broskve, svačinka, zdravé sladidlo, mošt, polenta, tapioka, vegan vejce, kokosové máslo, jak používat škrob, zdravé slazení, bez mouky, rozvar, citronové pyré, arowrot, koktejl, buchta, online kurz Dezerty, kukuřičný škrob, povidla, agar, jáhelník, lněné vejce, amasaké kaše, lněné semínko, ovocný dezert, štúdl, citron, buchty, okurka, celiakie, podzim, jak nahradit vejce, krém z jáhel, cukroví, žitná mouka, milkshake, svačina, domácí pudink, koláče, bezlepkový štrúdl, chia, Klub Jíme Jinak, cestování, saláty, celiak, jak použít amasaké, kukuřičný sirup, veganství, zahušťování, quinoa, italská kuchyně, vanilka, hraška, mandle, kuzu, sezóna jaro

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?