Domů Téma Pudink

pudink

Vanilkový krém (sladký i bez oslazení)

Jáhlové amasaké s vanilkou je luxusní dezert, který máme moc rádi a děláme ho návštěvám. Slaďoučký, přitom ničím neslazený. Přirozeně fermentovaný, bez lepku, bez...

Hruškové pyré se zázvorem a skořicí

Voňavá jednoduchá lahůdka, kterou rychle připravíte. Bez cukru, bez mléka, čistě ovocná. Potěší malé i velké, hodí se i na oslavy nebo jako svačina...

Švestkový puding

Švestkový dezert se smetanovým krémem je snadný na přípravu, přitom chutná velmi luxusně.

Mocca dezert

Jednoduchý a chutný dezert, který chutná po kávě, přitom neobsahuje kofein, cukr ani mléko.

Štrúdlománie: nejlepší těsta a nádivky na závin

Sice pochází z Rakouska, ale velmi dobře se uchytil i u nás. A zdomácněl natolik, že jich máme nespočet druhů. Ty naše jsou všechny...

Udělejte si podzimní dezert: 11 tipů na zdravé dobroty

Léto už je nenávratně pryč, nastupuje podzim a s ním i chladnější dny. K tomu patří i změna jídelníčku. A také dezerty, které nás...

Luxusní švestkový krém za pár minut

Je lepší horký nebo vychlazený? Milujeme obě varianty! Tenhle dezert je super svačina i občerstvení pro návštěvy. Dá se udělat předem, je to rychlovka....

Dvojbarevný pohár Míša (bez cukru, bez lepku a bez mléka)

Pokud vám zbude tvaroh z tofu a amasaké, vykouzlíte velmi snadno a rychle jednoduché a chutné pohárky, které tak trochu připomínají dezert Míša z...

Švestkovo-broskvový pohárek

Osvěžující ovocné pohárky naprosto milujeme a skvěle nám v horkých dnech nahradí zmrzlinu. Jsou velmi snadné na přípravu a dají se udělat na pár...

Ovocná kostka s meruňkami a broskvemi

Když se sejdou broskve a meruňky v jednom dezertu, tak je to naprosto dokonalé a osvěžující potěšení pro horké dny.

Pomerančový dezert s tapiokovými perličkami

Žhavé léto si žádá osvěžující dezerty. Dobře vychlazený ovocný pudink z tapikových perel se dá podávat klidně místo zmrzliny. Je přirozeně bezlepkový, lehký, dietní....

Vedro útočí! 10 fit receptů, kterými se zchladíte

Osvěžte se, ochlaďte se, užívejte si parné dny zdravě! Jde to i bez přidaného cukru a útoku na vaší váhu. Máme pro pro vás...

Kokosový pohár s tapioka perličkami

Mléčná rýže byla můj oblíbený dezert před změnou jídelníčku. Tenhle dezert ji nejen nahradí, ale dokonale předčí. Když ho v létě podáte pěkně vychlazený,...

Mandlový tapioka pudink s ovocem

Lehké ovocné dezerty jsou v horkých dnech skvělou svačinou. Pudinky s ovocem jsou dobré a krásné, proto se dají připravit i jako pohár na...

Panna cotta s třešňovým želé

Čas třešní a čerstvých dezertů. Takže Panna cotta s třešněmi pro naše lahodné občerstvení. Jednoduchá a rychlá. Výsledek nezklame. Čerstvé třešně, želé s kousky...

Hruškový nápoj à la bílá čokoláda

Tak jednoduché a tak dobré. Hustý hruškový nápoj nám připomíná bílou čokoládu. Horký je hříšně dobrý a po vychlazení se dá jíst jako pudink.

10 super tipů, jak v kuchyni využít amasaké

Amasaké je původně japonská receptura na přirozeně sladký fermentovaný krém z obilovin. Je tak slaďoučký, že s ním lze doslazovat kaše, zdobící krémy, zmrzliny,...

Jak používat chia a lněná semínka

Chia a lněná semínka jsou úžasným zdrojem omega 3 mastných kyselin. Díky jejich vlastnostem nasáknout vodu se z nich dají dělat divy - nahrazují...

Osvěžující citrónovo-kokosový pudink z jáhel

Zdravý dezert bez cukru a dokonce i bez sladidla? Jde to. Tento jáhlový pudink sladidlo ani nepotřebuje, maximálně ovoce na ozdobu. Díky dvěma hlavním...

Nepečená dvoubarevná bábovka

Dvoubarevná bábovka bez pečení. Hodí se jako bleskurychlý dezert pro návštěvu.

Chcete to hustý? 10 tipů, jak zahustit jídlo bez jíšky

Zdravější, méně kalorické, lehčí, bez špetky mouky, a přesto stejně chutné! Tak taková jsou jídla zahuštěná jinak, než tradiční jíškou. Nevěříte? Vyzkoušejte našich 10...

Malinový koláč s krémem bez lepku

200 g mouky (používám kombinaci bezlepkových mouk) 100 g slunečnicových semínek 100 g mandlí 40 g rýžového sirupu špetka soli olej dle potřeby ...

Panna cotta

Tato kokosově jemná panna cotta je jednoduchým a rychlým dezertem, když máte na něco chuť.

Sladovník á la medovník

Těsto: 600 g špaldové mouky (pro bezlepkovou verzi použijte jakékoli bezlepkové mouky, třeba mix pohankové, rýžové a kukuřičné) 400 g sladu - použila jsem...

,,Tvarohový“ koláč ala tiramisu

Těsto 1 hrnek žitné mouky 1/2 hrnku rýžové mouky 1/2 hrnku kukuřičné mouky 1/2 prášku do pečiva bio 4 lžíce datlové pasty špetka soli ...

Jáhlový dezert s čokoládou a kokosem (bez mléka a cukru)

Když vás honí chuť na čokoládu, ale chcete se vyhnout cukru, je tu elegantní a velmi chutné řešení - horký dezert s kakaovými boby...

Jak používat kukuřičný škrob (maizenu) a kuzu

Víte, jak správně používat škrob, aby krásně zahustil pokrmy a nevytvořil hrudky? Je to jednoduché.
Téma: saláty, recepty švestky, sladká chuť, krémový dezert, jak použít chia, vlašské ořechy, amarant, želé, bezlepkové dezerty, palačinky, zdobící krém, LC, výlet, lněný nápoj, kávová pana cota, náhrada vajec, kváskový chléb, gel z lněných semínek, recepty se švestkami, na párty, amasaké mléko, lněné vejce, agar agar, ovocný nápoj, škrob z kukuřice arrowroot, vedro, obilné mléko, bez laktózy, jak udělat vegan tvaroh, jáhly, salát, kakaové boby, zdravé slazení, milkshake, hruškový pudink, vanilkový krém, guláš, děti od půl roku, koláč, jogurt, rozvar, zahušťování, obilná kaše, celiak, rozinky, zeleninové pyré, náhrada vejce, rostlinné mléko, vegan dezert, oslavy, čtenářské recepty, tvarožník, cukroví, lívance, rajčatové pyré, červená čočka, bezlepková dieta, chia, kávový dezert, meruňky, lněná semínka, dezerty švestky, místo kávy, rýže koji, ovocný krém, svačinky, koktejl, sladkost, jáhlový krém, tofutvaroh, sladidlo, přirozeně sladké, bez lepku, ořechy, krém, ovocné dezerty, kokosový krém, pohanka, panacota, mandlové máslo, broskvový, chia semínka, kukuřičný sirup, chia vejce, pohár, Sezónní tip, kukuřičná mouka, místo zmrzliny, tempeh, buchty, hruškový krém, bez smetany, citrónová kůra, fazole, svačiny, ovoce, léto, bez cukru, original JJ, kávová pancota, bez obilovin, amasaké nápoj, citron, frappe, švestkový pudink, místo zmrzlina, cizrna, návštěvy, amasaké koláč, hruškový puding, svačina, nepečený dezert, karob, vegan vejce, domácí pudink, veganské dezerty, amasaké kaše, horká čokoláda, pudink, jak používat škrob, italská kuchyně, ovesné mléko, veganský dezert, jablka, svačinka, hruška, děti od 1 roku, tapioka, záviny, zdravé sladidlo, šlehačka, místo vejce, maliny, vegetariánské recepty, luštěniny, dezerty, bez vejce, jak zahustit polévku, švestkový dezert, mandle, dezerty bez cukru, místo vajec, quinoa, puding, kuzu krém, tvaroh, party, top recepty, ovocný koncentrát, sezóna podzim

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?