Domů Téma Pudink

pudink

10 super tipů, jak v kuchyni využít amasaké

Amasaké je původně japonská receptura na přirozeně sladký fermentovaný krém z obilovin. Je tak slaďoučký, že s ním lze doslazovat kaše, zdobící krémy, zmrzliny,...

Jak používat chia a lněná semínka

Chia a lněná semínka jsou úžasným zdrojem omega 3 mastných kyselin. Díky jejich vlastnostem nasáknout vodu se z nich dají dělat divy - nahrazují...

Ovocná kostka s meruňkami a broskvemi

Když se sejdou broskve a meruňky v jednom dezertu, tak je to naprosto dokonalé a osvěžující potěšení pro horké dny.

Osvěžující citrónovo-kokosový pudink z jáhel

Zdravý dezert bez cukru a dokonce i bez sladidla? Jde to. Tento jáhlový pudink sladidlo ani nepotřebuje, maximálně ovoce na ozdobu. Díky dvěma hlavním...

Vedro útočí! 10 fit receptů, kterými se zchladíte

Osvěžte se, ochlaďte se, užívejte si parné dny zdravě! Jde to i bez přidaného cukru a útoku na vaší váhu. Máme pro pro vás...

Kokosový pohár s tapioka perličkami

Mléčná rýže byla můj oblíbený dezert před změnou jídelníčku. Tenhle dezert ji nejen nahradí, ale dokonale předčí. Když ho v létě podáte pěkně vychlazený,...

Nepečená dvoubarevná bábovka

Dvoubarevná bábovka bez pečení. Hodí se jako bleskurychlý dezert pro návštěvu.

Štrúdlománie: nejlepší těsta a nádivky na závin

Sice pochází z Rakouska, ale velmi dobře se uchytil i u nás. A zdomácněl natolik, že jich máme nespočet druhů. Ty naše jsou všechny...

Chcete to hustý? 10 tipů, jak zahustit jídlo bez jíšky

Zdravější, méně kalorické, lehčí, bez špetky mouky, a přesto stejně chutné! Tak taková jsou jídla zahuštěná jinak, než tradiční jíškou. Nevěříte? Vyzkoušejte našich 10...

Malinový koláč s krémem bez lepku

200 g mouky (používám kombinaci bezlepkových mouk) 100 g slunečnicových semínek 100 g mandlí 40 g rýžového sirupu špetka soli olej dle potřeby ...

Panna cotta

Tato kokosově jemná panna cotta je jednoduchým a rychlým dezertem, když máte na něco chuť.

Sladovník á la medovník

Těsto: 600 g špaldové mouky (pro bezlepkovou verzi použijte jakékoli bezlepkové mouky, třeba mix pohankové, rýžové a kukuřičné) 400 g sladu - použila jsem...

Udělejte si podzimní dezert: 11 tipů na zdravé dobroty

Léto už je nenávratně pryč, nastupuje podzim a s ním i chladnější dny. K tomu patří i změna jídelníčku. A také dezerty, které nás...

,,Tvarohový” koláč ala tiramisu

Těsto 1 hrnek žitné mouky 1/2 hrnku rýžové mouky 1/2 hrnku kukuřičné mouky 1/2 prášku do pečiva bio 4 lžíce datlové pasty špetka soli ...

Mandlový tapioka pudink s ovocem

Lehké ovocné dezerty jsou v horkých dnech skvělou svačinou. Pudinky s ovocem jsou dobré a krásné, proto se dají připravit i jako pohár na...

Jáhlový dezert s čokoládou a kokosem (bez mléka a cukru)

Když vás honí chuť na čokoládu, ale chcete se vyhnout cukru, je tu elegantní a velmi chutné řešení - horký dezert s kakaovými boby...

Pomerančový dezert s tapiokovými perličkami

Žhavé léto si žádá osvěžující dezerty. Dobře vychlazený ovocný pudink z tapikových perel se dá podávat klidně místo zmrzliny. Je přirozeně bezlepkový, lehký, dietní....

Jak používat kukuřičný škrob (maizenu) a kuzu

Víte, jak správně používat škrob, aby krásně zahustil pokrmy a nevytvořil hrudky? Je to jednoduché.
Téma: kardamom, original JJ, vegan vejce, výlet, horko, bezlepková dieta, chia semínka, sladkost, Klub Jíme Jinak, amasaké kaše, náhrada vajec, puding, broskve, provázkový čaj, amazake, perličky, oslavy, kompoty, buchty, děti, bábovka, dezert bez cukru, horká čokoláda, špaldová mouka, nanuk, amasaké nápoj, zmrzlina, smoothie, meloun, náhrada vejce, kokosový krém, milkshake, škrob, alergie na mléko, celiakie, krém z jáhel, celiak, mandlové mléko, agar, krém, marmeláda, kokos, místo vajec, jáhlový krém, obilné mléko, chia kaše, vegetariánské recepty, dort, lívance, koláče, jablka, ovesné mléko, vlašské ořechy, kokosová panna cotta, panacota, ovoce, rychlovka, lněné vejce, kokosový olej, snídaně, polenta, tempeh, banány, ovocný dezert, hrušky, zeleninové pyré, kaše, jak rozmíchat škrob, pohár, mošt, ABKM, bez laktózy, sladká chuť, šlehačka, sezóna zima, koláč, cukroví, chia vejce, online kurz Dezerty, amasaké, gel z lněných semínek, pana cota, amasaké recepty, luštěniny, zdobící krém, zdravá sladkost, osvěžení, špenát, škrob z kukuřice arrowroot, kysané zelí, omáčky, kakaové boby, slad, Video, zahušťování, fitness strava, buchta, pudink z jáhel, čaj ze lnu, arowroot, dezerty, citron, štrůdl, rýžová mouka, shake, náplň, chuť na sladké, lněná semínka, veganské vejce, arowrot, kukuřičná mouka, jak používat škrob, jáhlový pudink, jak použít chia, alsan, citronové pyré, bez mléka, bez sóji, jak použít len, ovesné vločky, léto, oslava, tapioka, svačiny, vegan, medovník, lněný nápoj, ovocný koncentrát, podzim, kukuřičný škrob, low carb, sladěnka, zahuštění, knedlíky, amasaké krém, pohanka, červená čočka, bez vejce, panna cotta, bez vajec, Sezónní tip, kokosové mléko, led, tapiokové perly, sezóna léto, obilná kaše, svačina, povidla, quinoa, polévky

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?