Domů > O nás > Pochvaly

Nechápu, jak jsem přežila, když jsem jedla, jak jsem jedla

Eva: Díky! A jinak celé menu opravdu skvělé… s každým dalším jídlem si říkám “tak tohle je top!” :D Jídlo si teď užívám jak nikdy předtím a hlavně se po něm skvěle cítím. Vůbec nechápu, jak jsem přežila celý život až do teďka, když jsem jedla, jak jsem jedla – cukr, mouka, brambory, maso.. :D Díky za JÍMEJINAK!!!!

PS: Chceš zdravě shodit na léto?

Pojď na to s námi jinak. Bez deficitu, dřiny a chemie.
Chci lepší postavu!

Zdravé recepty, zdravé vaření a životní styl. Tisíce receptů zdarma. Co víme, sdílíme! :-)

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

klub
35

Jste element OHEŇ? Zjistěte, jací jste a jak se dostat do rovnováhy

Jste element oheň? Zjistěte, jaké jsou vaše silné a slabé stránky, emocionální příznaky nerovnováhy vašeho elementu, které nemoci vás mohou trápit, kterému...
klub
21

Hořčík: Příznaky nedostatku a jak ho doplnit

Hořčík je minerál, který v těle zastává mnoho důležitých funkcí. Můžeme ho přirovnat k tichému prostředníkovi, který se snaží v těle neustále vyrovnávat na...

Goli Idli

Velmi chutné jídlo indické kuchyně, jemné kuličky z rýžové mouky, které jsou skvělé například jako příloha k různým omáčkám.
10

Domácí jogurt se želé a jahodami

Krémový, hedvábný, sametový, hustý a lahodný. Nemohla bych být šťastnější a spokojenější z jeho přípravy a výsledku. Tento jednoduchý recept potvrzuje jede...
16
14

Hlávkový salát se smetanou a koprem

Zřejmě asi ten nejrychlejší salát na světě. Je to kombinace mé vzpomínky na dětství, kdy jsme jedli celé léto salát s mléčnou, sladkokyselou zálivkou, a mé...
45
3

Libeček – chutná i léčí

Aromatická bylina, která pochází z Iránu a Afganistánu, ale pěstuje se v mírných oblastech po celém světě.