S nabídkou Kojibakers jsme vás již seznámili a jejich produkty si u mnohých z vás našly velikou oblibu. Kromě skvělých miso past a komekoji mají i úžasné rychlé miso polévky, octy a další poctivě fermentované výrobky. Kojibakers nyní přichází s novinkami, které jsou pro členy Klubu Jíme Jinak opět s velkou slevou. Jistě uvítáte rozšíření nabídky o nové polévky. Nově můžete využít nabídku Misobox - pravidelné měsíční dodávky polévek. Bez starostí si tak zajistíte, že budete mít zásoby těchto dobrot vždy po ruce.

Misobox – polévky na 3 měsíce bez starostí

Chutnají vám miso polévky od Kojibakers, ale schází Vám čas na řešení objednávek nebo na to jen nechcete myslet? Právě vám bude vyhovovat polévkový MISOBOX.
Stačí jen zvolit vhodnou variantu a složení balíčku a o zbytek se postarají v Kojibakers. Každý měsíc po dobu 3 měsíců dostanete 4 ks (varianta MINI) nebo 8 ks (varianta MAXI) polévek ve standardním balení (350g nebo 300g) dle své chuti, vždy čerstvé, pohodlně, bez starostí a včetně 3x šetrného doručení kurýrem zdarma.
Balíček je odesílán na zvolenou doručovací adresu vždy první týden každého měsíce.

Nové miso polévky

TIP Jíme Jinak: Ještě lepší (a zdravější) je použít vývar a přidat čerstvou zeleninu a po uvaření přidat miso, jak to běžně učíme v našich kurzech. Zalití horkou vodou bereme jako nouzovku pod stan, na služební cestu apod.

Hotové polévky od Kojibakers se těší velké oblibě, a to díky jejich lahodné chuti a super rychlé přípravě. Stačí zalít 1 lžíci výrobku horkou vodou a máte uvařeno.  Možná patříte mezi ty, kteří již mají mezi nimi své oblíbence, možná se tak stane právě teď, když pánové z Kojibakers nabídku svých polévek rozšířili o nové báječné příchutě:

  • MISO POLÉVKA Z ČECH ČERVENÁ (z hrachového misa, kvašené červené řepy a kvašeného červeného zelí)
  • MISO POLÉVKA Z ČECH CHILLI (z hrachového misa a čerstvých chilli papriček)
  • MISO POLÉVKA Z ČECH ZELNÁ (z hrachového misa a kvašeného bílého zelí s mrkví)
  • MISO POLÉVKA Z ČECH S ŘASAMI (z nepasterizovaného sójového misa a mořských řas Wakame, Arame a Nori)

Výrobní tajemství Kojibakers

V Kojibakers vyrábí a kvasí výhradně přírodními postupy, z evropských surovin a bez přidané chemie. To se nám líbí a právě proto jsme se za nimi v létě vydali natočit reportáž a odhalit výrobní postupy. Reportáž je přímo nabitá zajímavými informacemi  a vy si ji můžete připomenout tady: Kojibakers prozradili výrobní tajemství

Výhoda pro členy Klubu Jíme Jinak

Členové Klubu mají slevu 25% na veškerý nákup v eshopu www.eshop.kojibakers.cz vyjma dárkových poukazů [ přihlaste se ]. 

Objednávat můžete i na Slovensko, v eshopu je možno platit v Eurech.

Akce trvá do 31.12. 2020

⏩ BRZY ZAČÍNÁ PODZIMNÍ DETOX KURZ

2kg dole, bez hladovění a s výbornými recepty (Lidka)

Lidka: Ahoj holky, dnes mám 14. den. Nevydržela jsem...

Poděkování

Dobrý den, vaše stránky jsem objevila cca před měsícem....

Děkuji za podrobné recepty, inspiraci a motivaci

Jája: Dobrý večer, jsem začátečník a tak dost nestíhám.....

Celý kurz shrnu jedním slovem: DĚKUJI

Alenka: Milá Evi, celý kurz bych shrnula jedním slovem,...

Lucka, účastnice kurzu, nám napsala

Dobrý den Evo a Heleno, ještě jednou děkuji za příjemně...

Vaše kurzy jsou super

Lucie: Moc Vás zdravím, holky :-). Od doby, co...

Musím se u jídla brzdit, jak je to dobré (Jaroslav)

Jaroslav: Černá čočka s batáty je zajímavá kombinace, opět...

V Jarní očistě šlo dolů 7 kg a jedu dál (Dana)

Dana: Zdravím známé i neznámé tváře. Po Jarní očistě,...

Všímám si na sobě spousty pozitivních změn (Eva)

Eva: Váha a míry stabilní, ale kdybych ty předchozí...

Byla jsem překvapená, jak dobře jsou jídla ochucená (Jarmila)

Jarmila: Nejsem zvyklá psát komentáře, ale musím udělat výjimku....

Jsem pyšná, že jím jinak

Ivkanecasova: Dobrý den, super video, moc děkuji :-). Před...

S recepty z Jíme Jinak si přímo labužnicky dopřáváme (Janka)

Janka: Musím to jít někam napsat :-) Luxusní! Skvělé!...

Vždyť budu po Vánocích zase štíhlejší!

Magda: Je mi tu s Vámi móóóóc krásně. A...

Shodila jsem 3 kg a cítím se skvěle (Alena)

Alena: V prvé řadě chci poděkovat za vzorně vedený...

Manžel si všiml, že mám menší zadek a chce, abych mu také vařila

Kamlibe: Musím vám napsat, že podle vašeho jídelníčku je...

Můj čtyřletý syn to označil „Boží“ (Kateřina)

Kateřina: Zdravím všechny, dovolená s Duhovým koníkem v kombinací...

Ještě nemáte registraci? Získejte výhody.
REGISTROVAT ZDARMA

  1. Zkoušela jsem objednávat misobox – tedy 4 nebo 8 polévek na 3 měsíce a to mi píše 10%slevu. Ono to asi vyjde levněji než kdybych je koupila jednotlivě, ale chci se ujistit, že je to tak správně, protože je tu uvedeno 25% na vše vyjma dárkových poukazů.

  2. Heh… to vám takhle dorazí balíček dobrot od Kojibakers (díky moc JJ za super slevu, které by byl hřích nevyužít! <3 ) a chystáte se je hned natěšeně vyzkoušet při nějakým tom vařeníčku, žejo… a jak to dopadlo? :-o Mno… zakoupený produkty jsem nakonec zrovna moc nevyužila :D ale misa je tam i tak dost, a dokonce se zadařil vcelku kompletní talíř – zapomněla jsem na kimči :( Tak příště no ;) Ale i bez něj paráda – bylo to taaak jednoduchý a taaak dobrý, že se možná hecnu a sepíšu sem recept, když to někoho též zaujme =)
    Jelikož mám zrovna doma celkem obstojnou zásobu tmavého, středního a světlého misa z jiných zdrojů, objednala jsem "jen" dvě misopolévky, naočkovanou rýžičku na amasaké (na které jsem teda ale VELICE zvědavá!) a jablečný praocet s hřebíčkem, který mě zaujal na první pohled. Polívečky jsem hnedka obě otevřela a zkusila jen tak na lžičku – řasová chutná luxusně, přijde mi jako hutnej koncentrovanej dobrej zeleninovej vývar s misem, mnoa houbičková se na první ochutnávku zdála jako hooodně slabá smetanová houbová omáčka :D ale uvidíme později, možná jsem jen ochutnala málo a z vršku… Každopádně jakmile vše otestuju na vlastní chuťové a střevní pohárky, podám hlášení ;) :D
    Chtěla jsem si k večeři udělat z té řasové "misolévky" omáčku na rýžové vrtule, jen takovou ultrarychlou – ve vodě povařit rýžovou mouku s kuzu a v tom rozmíchat misolévku. Jenže jsem zapomněla napřed dát rýžovku, vrzla jsem tam rovnou kuzu, což sice trošku zhoustlo, ale po přidání misolévky vznikla opravdu misopolévka s minimální kuzu konzistencí, což jakože dobrý, ale jako omáčka na těstoviny dost nepoužitelný =) Přitom se mi už v troubě dopíkaly hokkaidoplátky (se sweetcurry směskou) a celerohranolky (s Kotányi kurkumochilli směskou) s megastroužkem česneku a větvičkou rozmarýnu (dokřupava pečenej rozmarýn naprosto miluju, mohla bych ho jíst jako chipsy), mnoa pečenou zeleninu dávat do polívky mi přišlo prostě barbarský zneužití takový dobroty =) Celer jsem na závěr ještě potřela troškou oleje se shoyu (což byla jediná sůl mimo miso, toho jsem totiž chtěla dát dost a snažím se teď míň solit), těstoviny byly taky téměř hotový… Tak co teď se zmrvenou omáčkou? No nechala jsem si ji na později jako rychlopolívku (nebyla v tom žádná zelenina a byla toho troška, lehce přihřátý jako "zimní slaný dezert" přišlo vhod) a vymyslela zbrusunový jídlo seskládaný z použitelných trosek toho původního =)
    Horký slitý vrtulky jsem promíchala se lžící dýňovýho oleje a kapkou shoyu; zaimprovizovala s dipem místo omáčky – do zbytku vegan mayo od včerejší véči jsem přidala poctivou lžičku Mugi misa, pastu umeboši a sušenej medvědí česnek, rozmíchala a nechala chviličku rozležet; zeleninu jsem si vyskládala na talíř a plátky dýně ještě potřela misopastou (málo ochucený a osolený mi z nějakýho důvodu chutná málokterý hokkaido, musí být tak akorát dozrálý a nejlíp ze zahrady), přiaranžovala rozmarýnek, půlky česneku (zespodu "na krásu" dokřupava, zvrchu měkkoučký – celkem se s novou troubou sžíváme <3 ) a pár kousíčků polousušené natě z kudrnky, co se mi zrovna válela na lince =) Nakonec jsem si vzpomněla, že mi tam chybí luštěnina, tak jelikož jdu v pátek na odběry (a posledně chyběly bílkoviny), narychlo jsem si na kokosáčku opekla tenký plátky uzenýho tempehu – jen tak aby se prohřál, ani nestihl chudák chytnout barvu :D Už jsem totiž měla fakt hlad, od původního plánu na rychlou omáčku z misolévky uplynuly skoro dvě hodinky :D Ale nakonec jsem uspěla, nějaká ta dobrota s misonáloží z toho vznikla, a fakt jsem si moc pochutnala! Kdybych tak dlouho nedumala, neimprovizovala a nevymejšlela, mohlo to být dokonce i celkem rychle hotový, takže si to jdu sepsat a zařadit mezi své oblíbené JJ receptíky =)
    Mnoa tímto končím vysílání, příště vám sepíšu román, co se bude prozměnu týkat opravdu nějakýho produktu Kojibakers O:-) :D :D :D

    • Teeda, četla jsem to celá napjatá, jak to dopadne! 😃😃 A podle popisu i podle fotky to vypadá super! Tomu říkám IMPROVIZACE! 👍👍

  3. Zobrazit všech 6 komentářů

Komentujte
Vaše jméno

Jméno uložíme a zobrazíme, váš e-mail nezveřejníme. Zásady ochrany údajů.

Předchozí článekŠpagety s rapini a žampióny
Další článekVítejte v Klubu Jíme Jinak