Domů > O nás > Pochvaly

Od doby, co jsme na JJ nás zubařka chválí

Petra: Tak u nás (zejména u mě) to byla dřív hrůza, ale co jsme přešli na JJ, tak říká naše zubařka: “Vaší rodinu mám ráda, vy jste holky takové bezúdržbové.” :-) Žádné kazy, žádný zubní kámen, žádné leštění. Jo, leštění jsem absolvovala pouze jednou, ale to bylo tím, že jsem se asi měsíc před zubařem nechala ukecat na šálek černého čaje. A šup, už byly zuby obarvené. Zlatá bancha, od té doby si jí nosím v kabelce a na návštěvách prosím jenom o horkou vodu (někdy jen hrnek, protože vodu mívám v termosce, ale to už na mě lidi koukají fakt blbě).

PS: Přemýšlíš jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlej 😊 Pojď něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskoč do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !

Zdravé recepty, zdravé vaření a životní styl. Tisíce receptů zdarma. Co víme, sdílíme! :-)

2 lidi už poděkovali za článek. Oceňte práci autora také.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

Dokonalý mazací paprikový “sýr” (bez mléka). Ze 4 ingrediencí.

Tato pomazánka je tak luxusní, že i návštěvy, které nejí zdravě, se oblizují a chtějí recept. Stačí vám na něj 4 ingredience a do 5 minut je hotový. A naví...

Pomerančová omáčka s ječmenem a tofu

Toužíte po změně? Chcete na talíři novou chuť? Něco exotického? Pak určitě vyzkoušejte tento recept!

Fialkový ocet – do jídla i na tělo

Fialkový ocet můžeme použít v kuchyni i v koupelně. Dokonce nám může sloužit jako první pomoc při bolestech hlavy, při horečce, po bodnutí hmyzem nebo popá...

Košťálový krém s kopřivou

Recept, do kterého zužitkujete koštál květáku. Typicky jarní talíř, kde nechybí ani všuderostoucí a superzdravá kopřiva.
klub
50
15

Jak na pickles – praktické rady, aby se zaručeně povedlo

Domácí kvašená zelenina je vitamínová bomba, skvělé probiotikum a její výroba rozhodně není žádná věda! Nepotřebujete na to žádné speciální pomůcky, všechn...
44
17

Chřestová sezóna je tu: 9 faktů, které vás překvapí

Chřest je velmi zajímavá zelenina a jeho sezóna je právě v plném proudu. Věděli jste například, že Česko bylo dříve chřestovou velmocí a náš chřest byl teh...