Domů > O nás > Pochvaly

Od doby, co jsme na JJ nás zubařka chválí

Petra: Tak u nás (zejména u mě) to byla dřív hrůza, ale co jsme přešli na JJ, tak říká naše zubařka: “Vaší rodinu mám ráda, vy jste holky takové bezúdržbové.” :-) Žádné kazy, žádný zubní kámen, žádné leštění. Jo, leštění jsem absolvovala pouze jednou, ale to bylo tím, že jsem se asi měsíc před zubařem nechala ukecat na šálek černého čaje. A šup, už byly zuby obarvené. Zlatá bancha, od té doby si jí nosím v kabelce a na návštěvách prosím jenom o horkou vodu (někdy jen hrnek, protože vodu mívám v termosce, ale to už na mě lidi koukají fakt blbě).

PS: Přemýšlíte jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlejte 😊 Pojďte něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskočte do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !

Zdravé recepty, zdravé vaření a životní styl. Tisíce receptů zdarma. Co víme, sdílíme! :-)

2 lidi už poděkovali za článek. Oceňte práci autora také.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

Jarní čočka

Dnes jsem nasbírala čerstvý česnek, hrášek, bob, ředkvičky, petrželku a zrodil se tento jarní pokrm s první jarní zeleninou ze zahrádky.

Koláč co dům dal

Rychlý a jednoduchý koláč, na jehož přípravu není třeba speciálních ingrediencí. Většinu z nich máme běžně doma a pokud ne, jsou běžně k dostání. Připraven...

Mungo s kopřivou na sladkém curry

Zelené fazolky mungo jsou na jaře dobré na všechny způsoby a kopřivou také nešetříme. Proč je tedy nezkombinovat do jednoho jídla? My jsme si tuze pochutna...

Fenykl – Foeniculum vulgare dulce

Rozhodla jsem se napsat malý článek o fenyklu. Moje recepty tuto zeleninu obsahují a určitě, pokud jí nekoupíte v obchodech, můžete si jí snadno vypěstovat...

Wagnum

Pečené křupavé “nanuky” naslano. Recept je určen pro ty, co si rádi v kuchyni hrají a rádi překvapí své blízké nebo hosty. Nemohla jsem tomu dá...

Pesto z medvědího česneku a vlašských ořechů

Další recept na výborné pesto z mědvědího česneku, které vám vydrží i několik měsíců.