Domů > O nás > Pochvaly

poděkování

Vaše stránky jsou pro mě velkým přínosem, právě procházím obdobím, kdy přecházím na stravu, která mi bude ze stránky zdraví velkým přínosem, ale také i pracovním.
Líbí se mi vaše pestrá nabídka, článků, videí i receptů.
Přeji vám a celému vašemu týmu mnoho úspěchů. S pozdravem Přihlášení je v pořádku.

Autor: Gabriela zímová

💡 TIP: Sezóna plavek je tu! Zkus tento jídelníček a sprav si postavu.

PS: Cítíš se v plavkách sebevědomě?

Pokud letos nechceš schovávat zadek pod ručník, pojď na to s námi jinak.
Chci lepší postavu!

S radostí pečuji o stránky Jíme Jinak, točím a stříhám videa, fotím jídla, vyrábím naše online kurzy a mnoho dalšího. Jídelníček Jíme Jinak mám vyzkoušený na vlastní kůži a ke klasickému už bych se nevrátil. Taky díky tomu, že mi Eva vaří samé dobroty!😉

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

klub
13
2

Slovo o ohni

Série článků o orientálním pojetí energetické fáze Ohně, která je v létě v plném proudu. Nabízí ucelený pohled na stravu, zdraví i kulturní a filosofické s...
14
3

Kojibakers novinky roku 2024

V Kojibakers prakticky neustále něco zkouší, kvasí, experimentují. V tomto příspěvku představíme prozatímní novinky roku 2024 –  dvě nové miso pasty, dvě n...
24
2

Magie letního slunovratu

Letní slunovrat. Říká nám to ještě dnes něco? Má to pro nás nějakou důležitost? Existuje ještě trochu magie v dnešních dnech?

Sunomono – japonský salát s okurkami a wakame

Sunomono, což v japonštině znamená “věci ochucené octem”, je zvláštní salát, jehož verzí je mnoho, ale můj oblíbený je klasický s okurkami. Kon...

Napařený sýr se sušenými rajčaty

V dnešní době už seženeme rostlinný sýr téměř v každém supermarketu, ovšem kvalita a složení za moc nestojí. Vyrobte si proto domácí alternativu sýra, kter...

Voňavá bezová limonáda

Sezónu bezinek využíváme, jak to jen jde. Protože nám květy černého bezu překrásně voní, děláme si denně voňavou bezovou vodu. Když si ji osladíte, dá se t...