Domů > Výhody pro členy > Co členové využili

Prima týden zdravého životního stylu

David a Ajka už vaří jinak řadu let. Jejich příběh znáte z Klubu. Oni sami jsou v Klubu od samého začátku a pro Klubáky nabídli 500 Kč slevu na letní pobyt, který pořádají. Na akci budou osobně vařit, takže se rozhodně máte na co těšit – vyzkoušeno na vlastní chuťové pohárky :-)

Kdy

18.-23.7. 2016

Kde

Horské středisko Eljon
543 51 Špindlerův Mlýn 33

Ubytování

2 – 6ti lůžkové pokoje

Strava

Plná makrobiotická penze včetně desertu a pitného režimu – vaří David a Ajka Jakubcovi.

Lektor

Dipl. fyzioterapeut Bob Dvořák

Cena

Cena 5.000 Kč na osobu

Rezervace a více informací

 

Min. počet účastníků pro otevření kurzu je 10 osob.

Více informací najdete na www.dajka.cz, zde také rezervujte své místo v případě zájmu.

Výhoda pro členy Klubu Jíme Jinak

Členové Klubu mají 10% slevu, ušetří tedy 500 Kč.

Pro uplatnění slevy zadejte při nákupu kód: [přihlaste se] a uveďte svůj registrační email v Klubu.

 

PS: Přemýšlíte jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlejte 😊 Pojďte něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskočte do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !

Se změnou jídelníčku jsem se zbavila mnoha zdravotních potíží, se kterými si medicína nevěděla rady 30 let. Jídlo, vaření, psaní a šíření zdravého životního stylu se stalo mojí vášní. Je mi čím dál lépe a konečně mám své zdraví ve svých rukách. Celý příběh

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

Květáková jízda

V tomto receptu si užijeme květák až na kost. A to doslova, protože z košťálu připravíme bezva krém.

Cizrnovo-batátové pyré s pažitkou

Jednoduché pyré z batátů a cizrny je raz dva hotové. Chutí připomíná bramborovou kaši, ale můžete si ho udělat ostřejší nebo dochutit jako hummus. Perfektn...
45
1

Jak se vyznat v hluchavkách a využít vše, co nabízejí

Řada druhů a různé barevné variace… Vyznáte se v hluchavkách? Poradíme, jak si vybrat vhodný druh a správně využívat jednotlivé části rostliny.

Semolinový pekáček

Snadný recept, jehož příprava vám nezabere mnoho času. Tento pokrm vám poslouží jako slaná svačinka nebo jako příloha coby obilninová složka kompletního ta...

Pečená zelenina s popencem a kopřivou

I když je jaro studené, stejně si ho dáme na talíř. V téhle podobě vás rozhodně zahřeje.
58
12

Zamilujte se do zdravé stravy

Rozhodli jste se jíst zdravěji, ze začátku s elánem studujete, nakupujete, měníte jídelníček, ale po čase začne vaše úvodní nadšení slábnout. Jak naskočit ...