Domů Téma Bakterie ve střevech

bakterie ve střevech

Rostlinná strava léčí deprese. Projekt podporovaný EU dává doporučení

Lidé s depresemi nebo s náchylností k depresem by měli dle projektu MyNetGut podporovaným EU konzumovat více celistvé rostlinné stravy. Může jim prospět potvrdily...

Největší studie mikrobiomu: nový pohled na střevo a zdraví lidí

Jedna z doposud největších a nejvíce fascinujících studií zaměřená na střevní mikrobiom Projekt Americké střevo přinesla první výsledky v oblasti lidského zdraví a střevního...

Celozrnné obiloviny jako pomoc v léčbě současné epidemie obezity

Žijeme v obezogenním prostředí. Všude kolem nás je levné nezdravé jídlo, které u nás vytváří závislost a ztěžuje hubnutí. A začíná to u dětí....
Téma: celozrnné potraviny, břišní tuk, dysbióza, celá zrna, imunota, fermentované potraviny, bílá mouka, genetika, kardiovaskulární onemocnění, trávicí systém, střevní mikrobiom, bifidobakterie, psychické nemoci, průmyslově zpracovaná strava, ovoce, protizánětlivé účinky, obiloviny, jak zhubnout, probiotika, bílé pečivo, dobrá nálada, bakterie, hmotnost, co jíst při hubnutí, průmyslově zpracované potraviny, břibírání, zánět, pečivo z celých zrn, zdravá strava, tělesný tuk, psychika, rostlinná strava, imunita, serotonin, hubnutí, mikrobiom, průmyslově upravené potraviny, celozrnné pečivo, dysfunkční střevo, zdraví, pestrost, vláknina, celozrnná mouka, deprese, střevo, tělesná hmotnost, průmyslově zpracované výrobky, systémový zánět, antibiotika, přátelské bakterie, pečivo z bílé mouky, zelenina, psychické choroby, zdravá strava při hubnutí, celozrnné obiloviny, cukrovka, pestrý mikrobiom, střevní bakterie, duševní poruchy, děti, alzheimer, fermentace, tuk, nadváha, bakterie ve střevech, prebiotika, obezita, diabetes, spánek, duševní choroby, kardiovaskulární nemoci, mikrobiota, triglyceridy

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?