Domů Téma Inzulín

inzulín

Způsobuje čokoláda akné? Odpověď vědců po mnoha studiích je …

Čokoláda způsobuje akné. Také jste to už někdy slyšeli? Jak to teda je? Vědci provedli mnoho a mnoho studií na toto téma a jejich odpověď...

Večeříte pozdě? Studie zjistila, co to dělá s vaším tělem

V kolik hodin je ideální čas na večeři? Dokdy naše trávení je schopno přijímat potravu? Co se stane, budeme-li jíst pravidelně na noc? Na...

Nejlepší strava proti cukrovce. Podloženo studiemi

Cukrovka patří mezi nejrozšířenější choroby na světě. Trpí jí každý 11. dospělý člověk a ročně na její následky zemře více než 5 milionů lidí....

Šokující výsledky: Pouhá změna struktury potravin změní naše chutě k jídlu

Celý oves, ovesné vločky, instantní ovesná kaše nebo ovesné polštářky. Která potravina způsobí brzký hlad? Jedná se pořád o jednu a tu samou potravinu...

Kolikrát za den bychom měli jíst? Teď už v tom budete...

Názory odborníků na množství jídel denně se značně rozcházejí. Někdo striktně doporučuje jíst 5x denně, jiný až 7x. Někdo dokonce radí jíst jen 2x...

10 důvodů, proč se vyhnout cukru

Důvodů, proč se vyhnout bílému cukru a všem jeho průmyslovým kamarádům, je mnohem víc. Těchto 10 však už i lékaři a vědci považují za...

Tyto běžné emulgátory v potravinách poškozují naše střevo

Možná to znáte. Trpíte nadýmáním, plynatostí a dalšími nepříjemnými střevními problémy a nevíte proč. Vyřadili jste mléčné výrobky, lepek a další dráždivé látky, ale...

Strašák jménem cukry – které jsou dobré, a které ne?

Když se nám na jazyku rozplývá náš oblíbený dezert, naše myšlenky jsou určitě na hony vzdáleny chemickým vzorcům a názvosloví. A jestli ten slastný...

Praktický průvodce moderními přírodními sladidly

Že cukr není zdravý, to se obecně ví. Jak ho ale zdravě nahradit? Jsou lepší sladidla bez kalorií s vysokou sladivostí nebo melasa? A...

Inzulínová rezistence nás chrání před … inzulínem!

Dnešní tělo produkuje 2-3x více inzulínu než před 35 lety. To vede k inzulínové rezistenci, a za pár let i k obezitě, cukrovce, hypertenzi, metabolickému syndromu...

3 důvody, proč za vaši únavu může jídlo

Cítíte se vyčerpaní, i když jste dobře spali? Máte málo energie na práci a rodinu? Kdybyste mohli, tak byste usnuli kdekoliv a kdykoliv během...

Lepek v těhotenství způsobuje u dětí cukrovku

Dánští vědci prokázali, že těhotné ženy, které jedí ve větším množství lepek z bílé mouky, rodí častěji děti s diabetem. Tedy závažnou formou cukrovky...

Účtenky z obchodu: zdroj toxického BPA, které vstoupí do těla do...

Také se snažíte všemožně vyhýbat plastovým dózám na potraviny a plastovým láhvím na pití, které obsahují hormonální disruptor BPA? A vše, co kupujete je...

Toto jídlo zmenšuje mozek a dělá nás hloupými

To co jíme, neovlivňuje pouze náš zdravotní stav, ale také náš mozek. Vědci potvrdili, že nevhodná strava zmenšuje část mozku, která je odpovědná za...

Strach z inzulinu mě dohnal k tomu, že jím jinak

Jmenuji se Alena, je mi 59 let a zažívám zázrak. Můžu se najíst, nemám hlad, nemusím si píchat bayettu, hubnu a užívám si života...
Téma: dezert, živiny, sója, ovesná kaše, křupky, inzulínová houpačka, ovesné vločky, problémy s trávením, orgánové hodiny, cukrovinky, nezdravé chutě, jíst 5x denně, potraviny, sirup, průmyslově upravené potraviny, vysoký krevní tlak, glukóza, plynatost, instantní vločky, výkyvy nálad, puberťák, cukr, slinivka, srdce, tuk na břiše, rakovina, kukuřice, kolik jídel při hubnutí, hořčík, rakovina tlustého střeva, deprese, pleť, E407, cukrovka, železo, nízká imunita, dieta, spánek, sladkosti, účtenky, třtinový cukr, ADHD, průmyslově zpracované potraviny, trávicí problémy, oves, hyperaktivita, chuť na nezdravé jídlo, kolik jíst, čokoláda, kalorie, strava v těhotenství, obličej, javorový sirup, snídaňové cereálie, břišní tuk, sacharidy, rakovina prsu, nádory, hypoglykémie, emulgátory, střevní bakterie, extrudované výrobky, zánět, pufované chlebíčky, hypertenze, autoimunitní onemocnění, složení pečiva, sladkost, jak často denně jíst, emulgátor, špagety, éčka, obilné slady, kardiovaskulární onemocnění, lupínky, pečivo bez lepku, průmyslově zpracovaná strava, zubní kaz, sladidla, monosacharidy, trávení, E433, léky na cukrovku, počet jídel za den, hormony, slazené nápoje, civilizační nemoci, vitamín B, jak sladit, zahušťovadla, zácpa, černé pupínky, bezlepkové pečivo, krevní cukr, supermarket, záněty, brambůrky, kožní problémy, celozrnné obiloviny, krabičky na jídlo, složité sacharidy, kardiovaskulární nemoci, selhání ledvin, vrásky, glukóza v krvi, GMO, kokosový cukr, čím sladit, hmotnost, agávový sirup, syndrom propustného střeva, jídlo, kakaové máslo, tuk, fruktózový sirup, vánoční cukroví, E466, únava, bílý cukr, polysacharidy, uhříky, čelo, zdravá sladidla, sacharóza, mikrobiom, alternativní léčba cukrovky, sladké, tuky, 3 jídla denně, beďary, průmyslově zpracované výrobky, děti, 5 jídel denně, instantní kaše, pufování, jak začít, pravidelnost, závislost, jak často jíst, sladké nápoje, drogy, vysoký glykemický index, rostlinná strava, cukry, zinek¨, hubnutí, arašídové máslo, puberta, xantan, Klub Jíme Jinak

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?