Domů Téma Inzulín

inzulín

Večeříte pozdě? Studie zjistila, co to dělá s vaším tělem

V kolik hodin je ideální čas na večeři? Dokdy naše trávení je schopno přijímat potravu? Co se stane, budeme-li jíst pravidelně na noc? Na...

Šokující výsledky: Pouhá změna struktury potravin změní naše chutě k jídlu

Celý oves, ovesné vločky, instantní ovesná kaše nebo ovesné polštářky. Která potravina způsobí brzký hlad? Jedná se pořád o jednu a tu samou potravinu...

10 důvodů, proč se vyhnout cukru i na Vánoce

Důvodů, proč se vyhnout bílému cukru a všem jeho průmyslovým kamarádům, je mnohem víc. Těchto 10 však už i lékaři a vědci považují za...

Způsobuje čokoláda akné? Odpověď vědců po mnoha studiích je …

Čokoláda způsobuje akné. Také jste to už někdy slyšeli? Jak to teda je? Vědci provedli mnoho a mnoho studií na toto téma a jejich odpověď...

Nejlepší strava proti cukrovce. Podloženo studiemi

Cukrovka patří mezi nejrozšířenější choroby na světě. Trpí jí každý 11. dospělý člověk a ročně na její následky zemře více než 5 milionů lidí....

Kolikrát za den bychom měli jíst? Teď už v tom budete...

Názory odborníků na množství jídel denně se značně rozcházejí. Někdo striktně doporučuje jíst 5x denně, jiný až 7x. Někdo dokonce radí jíst jen 2x...

Tyto běžné emulgátory v potravinách poškozují naše střevo

Možná to znáte. Trpíte nadýmáním, plynatostí a dalšími nepříjemnými střevními problémy a nevíte proč. Vyřadili jste mléčné výrobky, lepek a další dráždivé látky, ale...

Strašák jménem cukry – které jsou dobré, a které ne?

Když se nám na jazyku rozplývá náš oblíbený dezert, naše myšlenky jsou určitě na hony vzdáleny chemickým vzorcům a názvosloví. A jestli ten slastný...

Praktický průvodce moderními přírodními sladidly

Že cukr není zdravý, to se obecně ví. Jak ho ale zdravě nahradit? Jsou lepší sladidla bez kalorií s vysokou sladivostí nebo melasa? A...

Inzulínová rezistence nás chrání před … inzulínem!

Dnešní tělo produkuje 2-3x více inzulínu než před 35 lety. To vede k inzulínové rezistenci, a za pár let i k obezitě, cukrovce, hypertenzi, metabolickému syndromu...

3 důvody, proč za vaši únavu může jídlo

Cítíte se vyčerpaní, i když jste dobře spali? Máte málo energie na práci a rodinu? Kdybyste mohli, tak byste usnuli kdekoliv a kdykoliv během...

Lepek v těhotenství způsobuje u dětí cukrovku

Dánští vědci prokázali, že těhotné ženy, které jedí ve větším množství lepek z bílé mouky, rodí častěji děti s diabetem. Tedy závažnou formou cukrovky...

Účtenky z obchodu: zdroj toxického BPA, které vstoupí do těla do...

Také se snažíte všemožně vyhýbat plastovým dózám na potraviny a plastovým láhvím na pití, které obsahují hormonální disruptor BPA? A vše, co kupujete je...

Toto jídlo zmenšuje mozek a dělá nás hloupými

To co jíme, neovlivňuje pouze náš zdravotní stav, ale také náš mozek. Vědci potvrdili, že nevhodná strava zmenšuje část mozku, která je odpovědná za...

Strach z inzulinu mě dohnal k tomu, že jím jinak

Jmenuji se Alena, je mi 59 let a zažívám zázrak. Můžu se najíst, nemám hlad, nemusím si píchat bayettu, hubnu a užívám si života...
Téma: vysoký glykemický index, osobní zkušenosti, xanthan guma, hlad, puberta, bílý cukr, 3 jídla denně, spravil se cholesterol, živiny, křupky, voda, polštářky, ovesné vločky, plastové nádobí, sladkosti, uhry, selhání ledvin, éčka, melasa, umělá sladidla, nádor, trávení, deprese, komedon, brambůrky, akné, puberťák, imunita, kakaové máslo, průmyslově upravené potraviny, javorový sirup, játra, kožní problémy, zánět, cereálie, vysoký krevní tlak, drogy, třtinový cukr, arašídy, pupínky, cukry, střeva, rýžové chlebíky, lepek, železo, závislost, stévie, BPA, úzkost, měď, alternativní léčba cukrovky, inzulínová rezistence, pizza, střevní potíže, sladká chuť, hubnutí, polysorbát 80, neplodnost, vánoční cukroví, dopamin, vysoký cholesterol, uhříky, obilný slad, energie, emulgátor, bílé pupínky, reflux, nádory, špagety, Klub Jíme Jinak, trávicí problémy, monosacharidy, kukuřičné lupínky, jak sladit, příběh, hypoglykémie, počet jídel, svačiny, nálada, sladkost, cukr v krvi, vitamín B, plynatost, snížení cholesterolu, fruktózový sirup, kardiovaskulární onemocnění, střevní problémy, hmotnost, nízká imunita, krevní cukr, snížení dávek inzulínu, agáve, dráždivý tračník, vláknina, bonbony, inzulínová houpačka, zuby, rakovina, kokosový cukr, počet jídel za den, ovesné vločky jemné, střevní bakterie, tuky, hořčík, strava a partner, beďary, účtenky, extrudované výrobky, sladěnka, syndrom propustného střeva, jak často jíst, extrudáty, slad, inzulínová resistence, chutě, angrogeny, GI, průmyslově zpracované potraviny, obezita, oves, slazené nápoje, aditiva, strava v těhotenství, karagenan, těhotenství, chuť na nezdravé jídlo, hamburger, civilizační nemoci, čelo, jak nahradit cukr, supermarket, spánek, jed, sacharidy, arašídové máslo, bílé pečivo, cukrovka druhého typu, kolik jídel v dietě, vlčí hlad, ovoce, pravidelnost, jídlo, E407, přibírání, frekvence jídla, černé pupínky, Základní principy, rostlinná strava, nadýmání, láhve na pití

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?