Domů Téma Jednozrnka

jednozrnka

Jak správně připravit obiloviny. Většina lidí je vaří špatně.

Jak uvařit rýži, jáhly, kroupy, čirok a další obiloviny, aby nebyly tvrdé? Které obiloviny namočit a které jen propláchnout? Kolik dát vody? Je v...

Slovníček zdravé výživy. Odteď už budete vědět, o co jde!

Zdravá výživa je plná cizích a záhadných slov. Víte co znamená třeba kimpira, congee, gomasio, kuzu nebo mochi? Připravili jsme pro vás podrobný slovníček...

Celozrnné produkty pod lupou – výhody a nevýhody

Jaký je rozdíl mezi bílou a celozrnnou moukou. V čem je která lepší. Jaké máme druhy pšenice. Jak funguje vláknina v obilí. Co jsou...

Výzkum: Jaká odrůda pšenice je nejlepší?

Kolem obsahu minerálů v obilovinách a o tom, která odrůda pšenice je pro nás nejlepší se vedou různé diskuze. Někteří tvrdí, že moderně vyšlechtěná špalda...
Téma: kyselina fytová, vláknina, slovníček, daikon, jak vařit jáhly, jak uvařit amarant, polévková lžíce, umeboshi, tuřín, slad jojobovy slz, jak vařit obiloviny, nishime, lžíce, tahini, dlouhozrnná rýže, kinpira, obilovina, jak začít, seitan, suribaška, kaše z obilí, špaldoto, jak vařit quinou, rýže, miso, lžička, tempura, hrnek, klíček, jak vařit pohanku, tekka, jak uvařit čirok, topinambury, celozrnné pečivo, pohanka, ras el hanout, glutenin, humus, melta, šlechtění, amarant, celozrnná rýže, semolina, grünkern, jak uvařit quinou, bílá mouka, vodnice, hiziky, jak uvařit oves, cereální, arrowroot, obilí, gomasio, natural rýže, shiromiso, bezlepkové obiloviny, ječmen, tofu, kukicha, antinutrienty, GI, suribashi, polenta, obiloviny, šitake, tygří ořechy, umeocet, bancha, kvásek, fytáty, pseudoobiloviny, namáčení, tempeh, celozrnné obiloviny, pesticidy, jak vařit kroupy, Klub Jíme Jinak, jak vařit kuskus, lepkové obiloviny, maizena, caro, batát, šálek, koji, lotos, bezpluchý oves, dhál, tapioka, sushi, quinoa, shoyu, červená rýže, blanšírování, mirin, kroupy, jak vařit rýži, glukóza, kuskus, basmati rýže, alfa alfa, glazování, kimpira, Dulse, Nori, soba nudle, hraška, andosperm, soba, nigari, grahamový, taro, teff, jednozrnka, špalda, silken tofu, hatomugi, tempeh starter, lievito madre, kimči, carob, kuzu, udon, čirok, jak uvařit kroupy, jak uvařit kuskus, agáve, vod, dvouzrnka, oves, slzovka, pšeničná bílkovina, kaše z rýže, žito, klíčení, jak uvařit rýži, karob, obilné zrno, Kombu, bílá rýže, LSD, amasaké, jak uvařit polentu, umepasta, natto, shitake, shiitake, alfa, mišutka, tofunéza, glykemický index

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?