Domů Téma Jednozrnka

jednozrnka

Jak správně připravit obiloviny. Většina lidí je vaří špatně.

Jak uvařit rýži, jáhly, kroupy, čirok a další obiloviny, aby nebyly tvrdé? Které obiloviny namočit a které jen propláchnout? Kolik dát vody? Je v...

Slovníček zdravé výživy. Odteď už budete vědět, o co jde!

Zdravá výživa je plná cizích a záhadných slov. Víte co znamená třeba kimpira, congee, gomasio, kuzu nebo mochi? Připravili jsme pro vás podrobný slovníček...

Celozrnné produkty pod lupou – výhody a nevýhody

Jaký je rozdíl mezi bílou a celozrnnou moukou. V čem je která lepší. Jaké máme druhy pšenice. Jak funguje vláknina v obilí. Co jsou...

Výzkum: Jaká odrůda pšenice je nejlepší?

Kolem obsahu minerálů v obilovinách a o tom, která odrůda pšenice je pro nás nejlepší se vedou různé diskuze. Někteří tvrdí, že moderně vyšlechtěná špalda...
Téma: jak vařit pohanku, jak uvařit quinou, carob, koji, jak vařit kuskus, kvašení, seitan, quinoa, LM kvásek, obilovina, vod, udon, umepasta, obilné zrno, nishime, tygří ořechy, jak vařit jáhly, jak vařit kroupy, šitake, Klub Jíme Jinak, glazování, arame, amarant, tuřín, lahůdkové droždí, vodnice, jak uvařit rýži, polenta, mirin, obiloviny, kváskové pečivo, prebiotika, špaldoto, silken tofu, kimpira, pšeničná bílkovina, probiotika, fytáty, jak vařit quinou, dhál, soba, semolina, hojicha, hummus, Kombu, obilí, kaše z obilí, slad jojobovy slz, grahamový, jak uvařit kroupy, bezlepkové obiloviny, mouka, soba nudle, agáve, blanšírování, jak vařit bulgur, pohanka, jak uvařit čirok, gliadin, jak vařit obiloviny, kukicha, bancha, andosperm, druhy obilovin, umeocet, jak uvařit polentu, shiromiso, grünkern, celozrnná rýže, hraška, pseudoobiloviny, kimchi, namáčení, teff, stir fry, arrowroot, agar, hnědá rýže, jak uvařit jáhly, basmati rýže, madre, GI, mochi, tofu tvaroh, cereální, maizena, žito, wakame, bílá rýže, tofu, kimči, miso, šlechtění, lievito madre, dvouzrnka, LM, dlouhozrnná rýže, taro, batát, Dulse, melta, oves bezpluchý, alfa, congee, klíčení, červená rýže, slzovka, pšenice, surobaši, moči, tofunéza, shoyu, Nori, natural rýže, suribashi, bulgur, LSD, černá rýže, Tamari, fermentace, celozrnné obiloviny, oves, lepkové obiloviny, gomasio, pesticidy, špaldotto, lotos, tapioka, natto, bílá mouka, kvásek, banča, obilná kaše, kyselina fytová, špalda, jáhly, těstoviny, tempeh, jak uvařit pohanku, střeva, rýže, klíček, suribaška, tebi, jak uvařit amarant, wasabi, jak uvařit kuskus, ječmen, jak uvařit oves, jasmínová rýže

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?