Domů Téma Jednozrnka

jednozrnka

Jak správně připravit obiloviny. Většina lidí je vaří špatně.

Jak uvařit rýži, jáhly, kroupy, čirok a další obiloviny, aby nebyly tvrdé? Které obiloviny namočit a které jen propláchnout? Kolik dát vody? Je v...

Slovníček zdravé výživy. Odteď už budete vědět, o co jde!

Zdravá výživa je plná cizích a záhadných slov. Víte co znamená třeba kimpira, congee, gomasio, kuzu nebo mochi? Připravili jsme pro vás podrobný slovníček...

Celozrnné produkty pod lupou – výhody a nevýhody

Jaký je rozdíl mezi bílou a celozrnnou moukou. V čem je která lepší. Jaké máme druhy pšenice. Jak funguje vláknina v obilí. Co jsou...

Výzkum: Jaká odrůda pšenice je nejlepší?

Kolem obsahu minerálů v obilovinách a o tom, která odrůda pšenice je pro nás nejlepší se vedou různé diskuze. Někteří tvrdí, že moderně vyšlechtěná špalda...
Téma: alfa, kimpira, taro, quinoa, carob, mochi, tapioka, madre, natto, surobaši, jak uvařit čirok, bezlepkové obiloviny, nishime, antinutrienty, šlechtění, falafel, tygří ořechy, umeocet, lotos, druhy obilovin, wasabi, pohanka, hummus, černá rýže, tempura, semolina, oves bezpluchý, miso, mirin, jak uvařit quinou, jak vařit quinou, LM, jak uvařit bulgur, prebiotika, jednozrnka, suribashi, umepasta, hojicha, mišutka, agáve, suribaška, soba, umeboši, tuřín, pšenice, cereální, špalda, slovníček, polenta, tempeh, šitake, kinpira, hatomugi, karob, pesticidy, bezpluchý oves, kaše z obilí, kváskové pečivo, shiso¨, jak vařit rýži, bulgur, slad jojobovy slz, jak uvařit pohanku, topinambury, mouka, Klub Jíme Jinak, klíčení, jak vařit jáhly, amasaké, stir fry, tekka, vláknina, caro, ječmen, andosperm, udon, obilná kaše, kamut, jak uvařit oves, soba nudle, obilné zrno, nigari, Dulse, natural rýže, blanšírování, celozrnné obiloviny, slzovka, bílá mouka, Tamari, tofu tvaroh, sushi, grahamový, daikon, kukicha, glykemický index, umeboshi, LSD, shiromiso, červená rýže, hraška, probiotika, wakame, shitake, kimchi, bílá rýže, moči, bancha, hnědá rýže, congee, kimči, tempeh starter, hiziky, těstoviny, jasmínová rýže, jak uvařit amarant, kvásek, fytáty, shoyu, špaldoto, teff, agar, kvašení, lievito madre, celozrnné pečivo, jak uvařit rýži, obiloviny, shiitake, dlouhozrnná rýže, koji, grünkern, pseudoobiloviny, jak uvařit kuskus, kaše z rýže, rýže, alfa alfa, Nori, jáhly, banča, vod, kroupy, namáčení, fermentace, lepkové obiloviny, vícezrnný, jak vařit kroupy, GI, tofunéza, gliadin, silken tofu, vodnice

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?