Domů Téma Jednozrnka

jednozrnka

Jak správně připravit obiloviny. Většina lidí je vaří špatně.

Jak uvařit rýži, jáhly, kroupy, čirok a další obiloviny, aby nebyly tvrdé? Které obiloviny namočit a které jen propláchnout? Kolik dát vody? Je v...

Slovníček zdravé výživy. Odteď už budete vědět, o co jde!

Zdravá výživa je plná cizích a záhadných slov. Víte co znamená třeba kimpira, congee, gomasio, kuzu nebo mochi? Připravili jsme pro vás podrobný slovníček...

Celozrnné produkty pod lupou – výhody a nevýhody

Jaký je rozdíl mezi bílou a celozrnnou moukou. V čem je která lepší. Jaké máme druhy pšenice. Jak funguje vláknina v obilí. Co jsou...

Výzkum: Jaká odrůda pšenice je nejlepší?

Kolem obsahu minerálů v obilovinách a o tom, která odrůda pšenice je pro nás nejlepší se vedou různé diskuze. Někteří tvrdí, že moderně vyšlechtěná špalda...
Téma: jednozrnka, bulgur, hojicha, nigari, celozrnné pečivo, jak uvařit amarant, lepkové obiloviny, umepasta, čirok, bezlepkové obiloviny, fermentace, jak začít, slad jojobovy slz, obilovina, poměr vody, madre, bancha, jak vařit kroupy, kvásek, glutenin, shiso¨, kroupy, kimchi, carob, arame, oves bezpluchý, hummus, LM, natto, semolina, tekka, jak vařit kuskus, tofu, topinambury, rýže, natural rýže, congee, jak uvařit jáhly, špaldoto, lahůdkové droždí, polenta, kinpira, batát, tempeh, pšeničná bílkovina, blanšírování, grahamový, kamut, jak vařit obiloviny, kaše z obilí, seitan, basmati rýže, celozrnná rýže, vod, glykemický index, GI, kyselina fytová, kaše z rýže, pohanka, klíček, moči, jak uvařit čirok, Tamari, tofunéza, mirin, žito, agar, gliadin, bezpluchý oves, mišutka, mochi, kváskové pečivo, wakame, jak uvařit rýži, humus, pseudoobiloviny, tahini, suribashi, vláknina, špalda, kimpira, jak vařit jáhly, arrowroot, nishime, alfa alfa, umeboši, Kombu, umeocet, pšenice, fytáty, agáve, jak uvařit kuskus, teff, těstoviny, tygří ořechy, jak vařit rýži, špaldotto, udon, kuzu, celozrnné obiloviny, kukicha, červená rýže, oves, slzovka, caro, jak uvařit polentu, obilí, vícezrnný, amarant, antinutrienty, střeva, Klub Jíme Jinak, hnědá rýže, obiloviny, slovníček, jak uvařit pohanku, kvašení, hiziky, falafel, umeboshi, mouka, glukóza, wasabi, shitake, pesticidy, tempura, amasaké, koji, karob, daikon, probiotika, jak uvařit kroupy, tapioka, stir fry, tebi, shiromiso, alfa, shiitake, sushi, lievito madre, grünkern, druhy obilovin, surobaši, obilná kaše, tofu tvaroh, suribaška, soba nudle, dlouhozrnná rýže, jak vařit pohanku, vodnice

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?