párky
Kompletní průvodce zdravým grilováním bez masa
Máme tu teplo a s ním přichází i grilovací sezóna, která spojuje samé příjemné aktivity - dobrou společnost, čerstvý vzduch a dobré jídlo. A...
Domácí čočkové klobásy
Doba grilování a zahradních party se blíží. Zkuste si na ně připravit domácí, zdravou a bezmasou alternativu klobás a nelamte si hlavu nad složením...
Kotouč a deska? Nové názvy vegan jídel dle zpřísnění EU
Zemědělský výbor Evropské unie rozhodl, že vege burgery nebo steaky z tofu by se měly nově nazývat tak, aby to nepřipomínalo výrobky z masa. Opatření...
10 tipů, jak jednoduše snížit denní příjem soli
Jedna čajová lžička (5 g). To je maximální doporučená denní dávka soli pro dospělého člověka. Tuto hranici ale každý den několikanásobně překračujeme, když konzumujeme...
Retro: Kvalita včera, dnes a zítra
Kvalita potravin je velmi diskutované téma, jak ukazují vaše komentáře pod článkem o bio potravinách. Nabízí se otázka, zda jakost potravin byla před rokem 1989...