Domů Téma Umami chuť

umami chuť

Fermentace a kvašení – chutné, tradiční, ekologické, zdravé a levné

Kvašení je společné snad všem lidským kulturám a zároveň je postupem, který nevyšel z módy několik tisíciletí. Je tradiční, zdravé, levné, chutné a ekologické....

Tuto sojovou omáčku můžete jíst, i když jste přísný celiak

Jste celiak nebo máte alergii na lepek a mysleli jste si, že už si nikdy nebudete moci dát oblíbenou sojovou omáčku? Máme dobrou zprávu....
Téma: střevní mikroflóra, sýry, kvašení, laktobacily, chleba, barviva, miso pasta, jogurt, glutaman sodný, celiakie, natto, střevní mikrobiom, glutamát sodný, tempeh, smažený tempeh, kvašená zelenina, kvásek, sacharidy, E621, umami chuť, celiak, bez lepku, chřipka, chléb, uzený tempeh, fytáty, kyselina fytová, pickles, kynutí, ušlechtilá plíseň, droždí, kefír, jablečný ocet, karamel, éčka, alkohol, fermentace, pivo, marinované tofu, mléčné kvašení, aditiva, Tamari, uzené tofu, imunita, víno, umami, pasteur, mikrobiom, ocet, sójová omáčka, bezlepková dieta, umeocet, kynuté těsto, kvasinky, miso, sojovka, shoyu omáčka, pšeničná bílkovina, gluten, antinutrienty, antinutriční látky, koji, shoyu, glutamát

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?