Domů > O nás > Pochvaly

Už vím, jak na to (Eva)

Evacernosk: Evičko a Romane, mám vás oba ve své hlavě, ale i v srdci. Jsem šťastná, že jsem vás potkala, jím jinak a kurzy, kterých jsem se zúčastnila byly nevýslovně pečlivě, vtipně a poutavě zpracované. Ne všechno se mi povedlo, ale to je fuk, mám recept jak na TO!!!
Jednou, možná, dostanete Nobelovu cenu. Já bych vám ji dala hned. Objímám vás a v duchu všechny “spolustrávníky” zde.

PS: Chceš zdravě shodit na léto?

Pojď na to s námi jinak. Bez deficitu, dřiny a chemie.
Chci lepší postavu!

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

Švestkové bobky

Vypeckované sušené švesty přímo svádí k plnění. Vyzkoušejte recept na plněné švestky v čokoládové polevě s arašídovým máslem a quinoou. Ideální alternativa...

BBQ tempeh žebírka (vegan)

Jak si vychutnat tempeh? Zkuste ho ve formě šťavnatých “žebírek” servírovaných s lahodnou BBQ omáčkou podle tohoto receptu. Když tempeh předtím...
14
2

Osvěžte se zdravě: 7 receptů na zmrzliny bez cukru i pro malé děti

Ideální osvěžení do horkých letních dní? Zdravá zmrzlina! Zapomeňte na ty kupované zmrzliny plné cukru a éček, které nejsou vhodné ani pro nás, natož pro t...

Kotrč kadeřavý

Kotrč je nejen jedlá, ale také medicinální houba, přezdívaná květák. Tradičně se používá v čínské medicíně.
28
1

Smetanová ruská zmrzlina? Tipněte si, kolik je v ní cukru!

My Češi máme dle statistik ruskou zmrzlinu moc rádi. “Je krémová a smetanová,” popisujeme ji. Naše ruská zmrzlina od Mrazíka je dokonce 5. nejo...

Lebedové pesto

Tohle pesto z lebedy, které se také říká horský špenát, budete milovat.