Domů > Výhody pro členy > Co členové využili

Večeře a víkendové vaření s Janou

Běžně u nás doporučení na kurzy vaření nenajdete. Ale Janinu kuchyň máme dobře vyzkoušenou a můžeme vám večeři nebo kurz s ní jedině doporučit.

Zero waste, vegan, macrobio večeře

  • pondělí 14.5. 2018, 18-21 hod.
  • bistro BeMacroBio Moravská 34, Praha 2 – Vinohrady
  • neformální setkání lidí zajímajících se o udržitelný způsob života při zw, vegan, mb večeri
  • cena 180 Kč (večeře včetně malého dezertu a čaje)
  • Přihlášky prosím alespoň 24 hod. předem na emailu jana@varenizesrdce.cz.
  • Jakékoli potravinové alergie mi hlaste, bezlepek nejspíš bude k dispozici. Z velké části bio suroviny.

Víkendové vaření ze srdce

  • 18.-20.5. 2018 v Chrobolech u Prachatic
  • Chcete-li provětrat tělo i hlavu, zvu vás na víkend, jehož dny můžete trávit procházkami po krásném okolí a večery diskusemi nejen o stravování.
  • Plná veganská penze (pátek večeře – neděle oběd s dezertem, případný balíček na sobotní celodenní výlet), ubytování na postelích či vlastních karimatkách, doprava vlastní.
  • Cena: 2 000 Kč (postel – omezený počet) nebo 1.800 Kč (karimatka).
  • Více info po telefonu nebo emailu. 

Zero waste, vegan, macrobio večeře

  • Středa 30.5.2018 18-21hod 
  • bistro BeMacroBio Moravská 34, Praha 2 – Vinohrady
  • neformální setkání lidí zajímajících se o udržitelný způsob života při zw, vegan, mb večeri
  • cena 180 Kč (večeře včetně malého dezertu a čaje)
  • Přihlášky prosím alespoň 24 hod. předem na emailu jana@varenizesrdce.cz.
  • Jakékoli potravinové alergie mi hlaste, bezlepek nejspíš bude k dispozici. Z velké části bio suroviny

Víkendové vaření ze srdce

  • 2.-3.6.2018 v Praze
  • bistro BeMacroBio Moravská 34, Praha 2 – Vinohrady
  • Tentokráte formou intenzivního přísunu informací.
  • Projdeme jednotlivé rostlinné suroviny (obiloviny, luštěniny, zeleninu, semínka, ořechy, mořské řasy atd.), způsob jejich základní přípravy i pokročilé varianty (knedlíky, karbanátky, omáčky, dezerty apod.), společně si uvaříme oběd, dezert i večeři.
  • Sobota 9-19 hod, neděle 9-16 hod.
  • Cena: 2.500 Kč na osobu.

Zero waste, vegan, macrobio večeře

  • úterý 12.6.2018 18-21 hod
  • bistro BeMacroBio Moravská 34, Praha 2 – Vinohrady
  • neformální setkání lidí zajímajících se o udržitelný způsob života při zw, vegan, mb večeri
  • cena 180 Kč (večeře včetně malého dezertu a čaje)
  • Přihlášky prosím alespoň 24 hod. předem na emailu jana@varenizesrdce.cz.
  • Jakékoli potravinové alergie mi hlaste, bezlepek nejspíš bude k dispozici. Z velké části bio suroviny.

Více informací a kontakt

  • Jana Burešová
  • jana@varenizesrdce.cz
    +420 731 627 094
  • www.varenizesrdce.cz

Výhoda pro členy Klubu Jíme Jinak

Pro členy Klubu máme vždycky něco navíc. Na tyto akce mají slevu 20%. Pro uplatnění slevy zadejte svůj registrační email a heslo [přihlaste se].

DETOX SADA NA PODZIM
Jak se zbavit únavy, vyhnout rýmám a na podzim neztloustnout.
Stáhni si ZDARMA

 

PS: Vstáváš s pocitem, že bys nejraději zůstala v posteli?

Co si dobít baterky a postarat se konečně i o sebe? Je čas na podzimní detox. Mrkni jak opět získat energii.

Se změnou jídelníčku jsem se zbavila mnoha zdravotních potíží, se kterými si medicína nevěděla rady 30 let. Jídlo, vaření, psaní a šíření zdravého životního stylu se stalo mojí vášní. Je mi čím dál lépe a konečně mám své zdraví ve svých rukách. Celý příběh

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

Zahrada v září a říjnu – děláme zásoby na zimu

Září i říjen jsou ve znamení uskladňování ovoce a zeleniny. Tento rok je to dost o kličkování mezi dešti. Jsem moc ráda, že jsme za ty roky půdu přeměnili ...

Beluga na švestkách

Podzim se blíží a já si konečně začínám užívat jeho plodů a barev. Pokud máte rádi zajímavé a nezvyklé kontrasty chutí, určitě vyzkoušejte.

Veganské kkwarigochu-jjim jinak

Pikantní a voňavý pokrm inspirovaný korejským receptem, který je skvělý k rýži, těstovinám nebo třeba jako náplň do placek, záleží pouze na vaší fantazii a...

Plněná zapečená rýže

Zapečené hromádky rýže plné lahodné náplně – kdo by odolal? Křupavý povrch rýže a měkká náplň u nás měly uspěch. Jednoduchý recept z dostupných ingre...
142
18

Ajurvéda – zázračná léčebná metoda z Východu

Často se nás ptáte, zda má Jíme Jinak něco společného s ajurvédou, zda s ní souhlasíme nebo nesouhlasíme, nebo jestli se můžete podle našich jídelníčků str...

Domácí jablečný ocet – jak ho snadno vyrobit krok po kroku

Jablíček je všude plno – vyrobte si z nich snadno a rychle domácí jablečný ocet za pár korun. Je výborným dochucovadlem do salátů, omáček, polévek, m...